Jump to content

Kosa

....

Recommended Posts

Valjda mogu da se produzavaju dredovi, posto kosa i dalje raste... :confused::confused:

Могу,а ја мислим да можеш да скупљаш косу и да је надограђујеш на своје дредове.... :mrgreen:

Nije to nista, provali pevaca Shadows Fall:

PA236109_t250.jpg

Браво,њега заборавих...ово стварно излгледа застрашујуће

Naravno da mogu, dredovi se doradjuju s vremena na vreme, kad ti izraste nova kosa, mada, npr, gospodin Joutsen za to bas i ne mari, jer mu se na ovoj slici koju sam postovao dobro vidi koliki mu je izrastak... :D

Ja sam hteo pred armiju da uradim dredove, cisto da probam posto sam znao da cu morati da otfikarim kosu, ali nije imao niko to da radi tako da kada ih nisam tada uradio verovatno necu nikada...

Mogu dredovi da se rasceljaju, pa kad ti dosade vratis staru frizuru.

Ako je istina da dredovi smanjuju duzinu kose za pola, pa kolika bi onda Joutsenu bila kosa da nema dredove?!?!?!

Pa duplo veca! :pivopije:

Ma kakvi, dredovi se nadogradjuju. Pitao sam jednom jednu devojku koja je imala dredove do struka kolika joj je bila kosa pre dredova i koliko dugo ju je pustala, rekla mi je da ju je nadogradila, pa onda pravila dredove.

Ma kakvi, dredovi se nadogradjuju. Pitao sam jednom jednu devojku koja je imala dredove do struka kolika joj je bila kosa pre dredova i koliko dugo ju je pustala, rekla mi je da ju je nadogradila, pa onda pravila dredove.

Dredovi mogu da se rascesljaju samo ako ti ih je napravio neko od ovdasnjih amatera koji ih prave viljuskom, PRAVI dredovi ne mogu nikad da se rascesljaju...

Naravno da mogu da se nadograde, to nije nikakav problem, ali osnovni nacin za njihovo produzavanje je dorada, tj. "doplitanje", sta mislite sta bi se inace desavalo sa kosom koja vam izraste? :D

Edited by Talvi

Eto vidis, znaci mo'ega su ovi likovi pustali tolike kose...

eee... Ali je kosa katastrofa, kad ih raspletes...

Nije. Znam 2 devojke koje su ih rasplele i nista im ne fali kosi.

Dredovi mogu da se rascesljaju samo ako ti ih je napravio neko od ovdasnjih amatera koji ih prave viljuskom, PRAVI dredovi ne mogu nikad da se rascesljaju...

U to se vec ne razumem.

Pa jeste, ali nje to zbog para, to je zbog umetnosti i nikad ne bih pristao na slikanje ako je slika vulgarna, samo zarad umetnosti, pare stvarno nisu bitne ....... i zelim mir u svetu i tako to ...... a te pare koje dobijem nisu mi presudne da se odlucim na taj korak ..... samo zbog umetnosti .... i mira u svetu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...