Tanya Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Ja kada vidim devojku sa kosom od pola ledja pa nadole poludim. Ovo pali,kosa ne smrdi nije prljava,ne slepi se... Ne kazem ja da se lozim na tu decu nego da su mi simpaticni, ono kao kad vidis slatko kucence A balavim na cike sa kosom do dupeta i bradom do grudi Pa pitaj babu sta koristi, sto nas pitas sta tvoja baba koristi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 jbt, izgleda da sam ja jedan od retkih koji nema problema sa kosom pa ja nemam nikakvih problema sa kosom ovako................ kao sto sam rekao sad j u fazi rasta pa me frizura malo nervira.................. inace ovako nikakvih problema nemam...................... ali kada poraste necu imati nikakvih problema................................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 A balavim na cike sa kosom do dupeta i bradom do grudi Nije bas do dupeta, al' 'ajde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Nije bas do dupeta, al' 'ajde. A ko je taj cika? Malko mu se povecalo celo, tj proredila kosa, ali je brada za rispekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Evo moje kose pre sisanja pre dve godine Frizerka je htela da se onesvesti kad sam joj rekla da skrati skroz pozadi AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Sto nema smajli koji balavi? Gre'ota je ovo osisati. Najlepsa kosa koju sam video. I ona uzme i osisa se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 (edited) A ko je taj cika? Malko mu se povecalo celo, tj proredila kosa, ali je brada za rispekt Moj basista. Jeste, malo su mu se proredile siske. Edit: a zasto cika? Pa nije bas toliko mator. Edited April 6, 2008 by Sisus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Moj basista. Jeste, malo su mu se proredile siske. Edit: a zasto cika? Pa nije bas toliko mator. Sta znam deluje kao neki cika sa tim siskama Zezam se, ja sve likove od 25+ god nazivam ciko ili matori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Sta znam deluje kao neki cika sa tim siskama Zezam se, ja sve likove od 25+ god nazivam ciko ili matori Nema on jos 25. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 @double fire-nije mi proredjivala kosu,samo tako izgleda zbog kvaliteta fotke (jedna sa moba a druga sa aparata) i inache mi je bila zdrava i lepa x) a i sada je ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chile Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Jednom mom ortaku se kosa bas proredila i ovaj se zabrinuo da ce ocelaviti skroz a njegov cale mu rekao sta te briga jos dva pranja i neces ni da je imas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Nema on jos 25. Hehe deluje kao da ima 30+ (nemoj da mu kazes da se ne ubedaci ) Jednom mom ortaku se kosa bas proredila i ovaj se zabrinuo da ce ocelaviti skroz a njegov cale mu rekao sta te briga jos dva pranja i neces ni da je imas ahahahaha :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasd Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 (edited) Brada se ne dira, to je svetinja jbg da zivis gde i ja skontala bi sto. u ovom trenutku u mom mestu prebivalista su u modi vehabije (ko ne zna sta su, jbg) i problem je u tome sto ko god da me vidi sa bradom smatra da sam vehabija. cak i oni me smatraju za jednog od svojih i redovno mi se pozdravljaju. e da i kad su me na ulici proglasili za cetnika odusevio sam se, jer mi je to prvi put da mi neko ozbilno kaze tako nesto, a i jadni starci su se malko uplasili P.S. da ne bude neke zabune i jedni i drugi gorepomenuti mi zesce idu na ku``c Edited April 7, 2008 by wasd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Nema on jos 25. Da li je moguce?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ивл дед је преварант, ја вам кажем На крају ће се испоставити да је лик ћелав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Cim on nece da postuje sliku znaci da nesto krije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ивл дед је преварант, ја вам кажем На крају ће се испоставити да је лик ћелав Nije! On ne moze da postuje sliku, jer nema nacin da se slika i ubaci u komp... Inace bi ste pukli od zavisti... A narocito TI! Cim on nece da postuje sliku znaci da nesto krije... Hm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 ne bismo pukli od zavisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Талви, тако је!! НЕ, ИВЛ, ЈА ти свакако не бих завидела, јер сам ја заљубљена у своју косу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ivl, jesi li ti cuo ikad za digitalni fotoaparat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 ne bismo pukli od zavisti Naravno, zezam se samo... Талви, NIJE TAKO! НЕ, ИВЛ, ЈА ти свакако не бих завидела, јер сам ја заљубљена у своју косу! Pa ajde pokazuj u sta si zaljubljena? Ivl, jesi li ti cuo ikad za digitalni fotoaparat? Pa nemam ga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Pa znas valjda nekoga ko ga ima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 (edited) Ma znam... Nego nikako da ga upregnem da mi pozajmi... Edited April 7, 2008 by evil dead Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ma znam... Nego nikako da ga upregnem da mi pozajmi... pa upregni da ga pozajmish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 pa upregni da ga pozajmish Oco, ocu... Ali sto ljudima da nabijam kompleks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ivl ne vidi dobro pa je utripovao da ima dugu lepu kosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts