AstralliS Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 ма јесте... грозота :пјук: хахаха Nemoj si ograničena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 A da li je moguce da niko nije video lepe i ciste dredove?! Svi ste vidjali SAMO ove zapustene?! Ja ih nemam, pa opet, mislim da je super imati dredove... I u sutkama,dok mlatis glavom, pobijes sve oko sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 A da li je moguce da niko nije video lepe i ciste dredove?! Svi ste vidjali SAMO ove zapustene?! A kako da budu cisti kad se ne smiju prati redovno?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 I u sutkama,dok mlatis glavom, pobijes sve oko sebe... I plus, vise boli kad udaris dredovima nego 'obicnom' kosom Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Više boli kad ga mlatneš nogom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 I u sutkama,dok mlatis glavom, pobijes sve oko sebe... I neko te lakse za njih uhvati i otrese o pod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 A da li je moguce da niko nije video lepe i ciste dredove?! Svi ste vidjali SAMO ove zapustene?! Ja ih nemam, pa opet, mislim da je super imati dredove... I u sutkama,dok mlatis glavom, pobijes sve oko sebe... Cisti ili prljavi svejedno su odvratni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Peru se oni redovno... Ko ima zivaca za to... A taj koji te uhvati za dred, moze samo posle da popusi nogu u facu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Eh... Bolje da si glavu sebi iseko, nego da sisas kosu koja je do dupeta... A ti kako si?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 A kako da budu cisti kad se ne smiju prati redovno?! Opet kazem: dredove je, zapravo, pozeljno prati na svaka 3 dana, samo sto ovde retko ko to radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 dredove je pozeljno skratiti.. ja dala 230 dolara za friz juce.. sunce ti, al su me sredili, sad mogu na 'entertainment tonight' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Auh majku mu, ajd postuj sliku da vidimo i to cudo od 230$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 To se Blondie sprema da zasijeni Bon Jovi-a večeras Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 230? Jel ti izlazi Dzejms Bond iz kose? Mozes na crveni tepih Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Dredovi su unistavanje kose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 dredove je pozeljno skratiti.. ja dala 230 dolara za friz juce.. sunce ti, al su me sredili, sad mogu na 'entertainment tonight' do sada sam bio zaljubljen u tvoj intelekt, sada se unapred zaljubljujem u tvoj izgled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warner Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Ovo sto ja imam na avataru je prava negovana muzjacka griva! Mozete samo da mi ljubite zlu ikonu(avatar) i pozavidite. Samo odabrani imaju ovaki sedefasti sjaj kose jebacke uvek u prvim borbenim redovima! Plava krv struji zilama mojim plava je i kosa plavo i nebo trenutno iako sunce zalazi plavo i moje jadransko primorje gde su najbolje shjorkinje za povaljivanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 колико је овај лик прс'о.... мајко мила... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warner Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Prso, ne prso perverzno sam iskren i ne stvljam tudje snezne dojke na avataru svome. Ne izjavljujem ljubav ( shlihtanje ) moderatorima na forumu u potpisu. I volim da mazim mlade trepetaljke,a volete i vi takodje samo se neckate,pretvarate,prenemazete i izigravate kako vam treba paznja,blebet,trt,zez,prevara i cvecje! O jebamu licemerja od magaraca nedojenih sa tv-a do bratije metalnih mracnih krugova,pih! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 овде се нико никоме не шлихта, ФАЦО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Ovo sto ja imam na avataru je prava negovana muzjacka griva! Mozete samo da mi ljubite zlu ikonu(avatar) i pozavidite. Samo odabrani imaju ovaki sedefasti sjaj kose jebacke uvek u prvim borbenim redovima! Plava krv struji zilama mojim plava je i kosa plavo i nebo trenutno iako sunce zalazi plavo i moje jadransko primorje gde su najbolje shjorkinje za povaljivanje. narcis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) Ovo sto ja imam na avataru je prava negovana muzjacka griva! Mozete samo da mi ljubite zlu ikonu(avatar) i pozavidite. Samo odabrani imaju ovaki sedefasti sjaj kose jebacke uvek u prvim borbenim redovima! Plava krv struji zilama mojim plava je i kosa plavo i nebo trenutno iako sunce zalazi plavo i moje jadransko primorje gde su najbolje shjorkinje za povaljivanje. Koji ce tebi kurac zene?Ti mozes da drkas na svoju negovanu muzjacku grivu.I na plavu krv,to sam zaboravio. 1-Prso, ne prso perverzno sam iskren i ne stvljam tudje snezne dojke na avataru svome. 2-Ne izjavljujem ljubav ( shlihtanje ) moderatorima na forumu u potpisu. 3-I volim da mazim mlade trepetaljke,a volete i vi takodje samo se neckate,pretvarate,prenemazete i izigravate kako vam treba paznja,blebet,trt,zez,prevara i cvecje! O jebamu licemerja od magaraca nedojenih sa tv-a do bratije metalnih mracnih krugova,pih! 1-Nego stavljas tu odvratnu glavudzu.Ja vise volim tudje dojke. 2-Ali se hvalis kako jebes sesnestogodisnjakinje.Bas si faca.I kavaljer pravi. 3-Get laid.Ocigledno nedostatak stvarnog seksa nadoknadjujes kenjanjem po forumuma. овде се нико никоме не шлихта, ФАЦО! Slihta se on sam sebi.Pusti ga vidis da je za Lazu. Edited April 8, 2008 by El Karnisero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Više boli kad ga mlatneš nogom... obuven u martinke Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 jbt sto ste bili napali dead evil ,pustite covjeka ej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 jbt sto ste bili napali dead evil ,pustite covjeka ej Kako napali??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts