Ma Jelena. Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Nema niiigdeeeeeee ;p ljubomoran/na si ;p Meni je bila crna kosa skroz, pa je godinama posvetlela do ove boje. Ali mi se svidja ova, i necu da se farbam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Nemam razloga ,imam najizdefinisanije lokne juzno od autokomande Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 A to pivo u kosi se ne oseca? Nije lepljivo? Verujem da lepo izgleda.. ali meni to deluje malko... hmmm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hah Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 @jeca-ocu ja bre takvu kosu hihi inzce,moja kosa je s-p-r-zh-e-n-a,jer je bila crvena,pa plava,pa crvena,pa sad opet plava...jebena farba za kosu,shmrc shalim se,nije mi zhao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma Jelena. Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 (: eee pa ne moze svako takvu kosu da ima ;p E a sad ti je fina i frizurica i boja. e sad koliko ti je kosa kvalitetna, nisam videla... Stavi neku slicicu da vide ljudi =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Ovo je bre kosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Da, apogledaj tek cvece u pozadini.. Prelepo! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 A nije nego nose perike.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 (edited) Da pohvalim Nivein sampon za kosu, onaj sto pise da ima "proteine za obnavljanje kose" bas se pitam kakvi su to proteini specijalno za kosu Duze mi je cista kosa a ne bude suva. btw edukujte se malo, ne mora svaka kosa koja nije 100% prirodna da bude 100% perika, cak je i kod nas nadogradnja pristupacna. Edited April 18, 2008 by Double Fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Ovo je bre kosa. Uh, što ne bejah taj bazen - da se malo brčkaju & kvase kosice u meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 offtopic: Da sam zensko....definitivno bi bio lezbejka....jebo mater !!! ontopic: sampon od breze + topbalzam....nista bolje za kosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 TOP BALZAM !!!!!!! meni ona jedna velika flasica traje max 4 pranja .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Ne traje ni meni nista duze...ali jbg-a, najbolji je regenerator od svih :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Naravno,ka je "made in Zrenjanin" Lav 7 je odlično! Lav je sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 NISTA na kosu. Samo shamponi na bazi bilja i jos nekih mozda proteina, pantenola (od kog jaca kosa i slicno). Ako vec zelite da imate normalnu kosu. Ne treba da menjate non stop shampon - mozda jednom u 6 meseci - da, ali ne cesto. Redovno skracivanje krajeva po malo - jednom mesecno, ne mora mnogo, ali extra puno znaci za kosu. I nikako sami - jer frizeri ipak imaju i pravilne makaze i znaju za "pravilni ugao shishanja"... Farbanje izbegavati - u prevodu - spaljivanje kose izbegavati. Ma kome je stalo do svoje kose, taj ce lepo da se raspita kod frizera ili kod doktora sta je najbolje za kosu. Sve se danas moze ispitati, sve danas postoji, sve za svaki sitnicu... Nekad se kosa prava cajevima i kuvanim biljkama i bila je najkvalitetnija, duga i zdrava, takodje je bitna i ishrana. To moze i danas da se postigne, samo sto smo svi suvise lenji da je cuvamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrvenaBestija Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Ponosna vlasnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 WHOA..... I'm in love.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 (edited) Ovo je uradjeno u photoshopu!!! //nije, ali ima kilo farbe// ??? I ne razumem zasto se SVI slikaju sa ledja... Misim, PA STA ako ti neko vidi lice... Ili je to tako, da bi istakli kosu... Edited April 18, 2008 by evil dead Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrvenaBestija Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Ovo je uradjeno u photoshopu!!! //nije, ali ima kilo farbe// ??? Ha ha ha ha ha u PhotoShop-u je samo izbrisana pozadina na prvoj slici! A na dobrom svetlu i na suncu mi je kosa zaista tako crvena! E sad za farbu - pa nema bas kilu uz dobro odrzavanje i farbana kosa moze da izgleda zdravo! Ja sam ovo okacila sa ledja samo zbog kose jer je o tome tema , a imas u mom potpisu link za MySpace pa mozes tamo da mi vidis i lice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Lepsa je ova slika desno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Nego, kad se vec toliko prica o kosi, moram da spomenem hodajucu legendu zvanu Vintersorg, covek je do pre koju godinu imao ovakvu kosu: a onda je usledilo ovo: prodade je covek u dobrotvorne svrhe... Legenda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Jaooo nisam to videla. Bas je dobrica Frizerka je do jaja, ja bih se plasila da sednem na stolicu u njenom salonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 'em ga u usta, kad mu do jaja stoji i kratka i duga... U cemu je poenta pustanja te duuuuuuge kose, kad je posle iseces? (tj AMPUTIRAS)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 'em ga u usta, kad mu do jaja stoji i kratka i duga... U cemu je poenta pustanja te duuuuuuge kose, kad je posle iseces? (tj AMPUTIRAS)... Pa rece Talvi sto je to ovaj uradio... Ja sam 2x kosu koja je bila skoro do dupeta skratila na kosicu do usiju, onako bez razloga, promena i tako ta sranja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Hehehe, pa zasto u cemu je poenta, pa nosio je koliko je hteo, posle je odsekao kad mu je dokurcila... Inace, taj gitarista sa gustom kosom na prvoj slici - to je ovaj celavko na narednim, to je izgleda bila neka zaraza u Borknagar redovima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts