-Mare Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 When you put it that way, no. U nesumarsku fazu cu preci cim mi kosa padne ispod ramena, a to nece biti skoro, bicu sumar jos duuugo.
Guest Bata Životinja Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 samo Varg može potpuno ozbiljan da napiše: lakiranje noktiju je macho donkey, može brate do dupeta da ti bude, sve ti je to šumarska faza
Novaliis Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 I uopste, sta fali sumarima? Ja cu biti sumar jednog dana, to je jako plemenit posao..
-Mare Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 samo Varg može potpuno ozbiljan da napiše: lakiranje noktiju je macho donkey, može brate do dupeta da ti bude, sve ti je to šumarska faza To da, ali se ipak necu biti cupav kao sada, kad kosa pocne da se spusta.
Guest Bata Životinja Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 ma ne fali ništa šumarima, nego ne prestaješ biti šumar kad ti kosa dođe ispod ramena i dalje si šumar nećeš biti manje čupav
-Mare Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 (edited) So is not. Boli me paja, pustam grivu pa sta bude. Edited October 7, 2008 by black donkey
Zen Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Ne spamujte po kosi pobogu. Otpasce vam kosa i izrasce vam warn.
Mita Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Ja uopste ne gledam koji sampon koristim, to je gay. Odem u kupatilo i uzmem sampon koji mi prvi padne pod ruku. Sve je to isto bre
Josif Visarionovič Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 sve je to isti kurac ako je voda tvrda.
Guest Bata Životinja Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Ne spamujte po kosi pobogu. Otpasce vam kosa i izrasce vam warn. vidi ovu vudu radikalku kakve su to kletve, nesrećo? Pu, pu, pu, daleko bilo. feel the rage!
Novaliis Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 U poslednje vreme mi se brze masti kosa, na 3-4 dana
Guest Bata Životinja Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 čuješ brže, meni se uvijek tako masti kad joj treba duže, onda je problem sa štitnom žlijezdom. Čim ona smanjeno radi, kosa se sporije masti ili skoro uopšte ne masti. Govorim o 7 i više dana. Tako da, ako imaš u familiji još nekog sa problemom štitne, bolje i sam provjeri za sebe.
Novaliis Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Cini mi se da zlezda sad radi bolje nego ikad
Azaralena Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Haj'mo u oftopik, bas me briga za negu kose, samo svrnuh da se pohvalim kako sam se danas farbala i trebalo je 5 farbi, sto dalje znaci da mi je kosa gusta i duga i volim je. Toliko.
Novaliis Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Haj'mo u oftopik, bas me briga za negu kose, samo svrnuh da se pohvalim kako sam se danas farbala i trebalo je 5 farbi, sto dalje znaci da mi je kosa gusta i duga i volim je. Toliko. Pa gde si ti jbt? Sve pohvale za jaku kosu!
Azaralena Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Gde sam ja? Svaaaašta, pa na yumu, kao i uvek. Bre, trebalo bi da osećate nemerljivu zaFalnost što ništa ne postujem! Kad već pomenuh, mogla sam da postujem sliku kad sam se već toliko poFaljivala dužinom & širinom, ali dobro, videću večeras da skinem slike tuđe kose i stavim kao svoje.
Machka Naopachka Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 5 farbi, covece. Kako se time manipulise?! Samo sam svratila na temu da bacim dobitnu kombinaciju homemade pakovanja za kosu: zumance, kvasac, pavlaka, maslinovo ulje. Vrlo sam zadovoljna. I da vam bacim jedan sajt: http://www.pioneerthinking.com/hair.html kucni recepti, dosta toga i koristim ili sam koristila i zvuci mudro.
White Man Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 (edited) Jel tacno da feniranje kose isusuje i istanjuje dlaku? Inace, vec neko vreme koristim NIVEA FOR MEN sampon (ali u minimalnim kolicinama jer je visoko koncentrisan, a i kosa mi vise nije onako "naelektrisana" posle pranja) na svaka 3 dana i sad mi je skroz kul. EDIT: Ej, ovo mi je jubilarni 1.000 post, jel sada dobijam neku nagradu ili sta? Nisam se valjda toliko mucio za dzabe. Edited October 17, 2008 by White Man
Machka Naopachka Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 (edited) Istina je. ako bas hoces da se ferniras a ti probaj da to radis hladnim vazduhom. Ali sto bi se musko feniralo?! Stavi ako ti bas leti kosa neku penu, ili pivo posle pranja i pusti je da se osushi malo prirodno. Ne moramo svi biti emo. Edited October 17, 2008 by Machka Naopachka
Grob Bez Dna Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 (edited) a sta je feniranje? Edited October 17, 2008 by Grob Bez Dna
Mistress Burzum Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 (edited) Jel ima još neko problem da mu kosa podivlja kad padne kiša ili kad je velika vlažnost? Edited October 17, 2008 by Mistress Burzum
Recommended Posts