Jump to content

Recommended Posts

Posted

When you put it that way, no. :)

U nesumarsku fazu cu preci cim mi kosa padne ispod ramena, a to nece biti skoro, bicu sumar jos duuugo. :udri:

Guest Bata Životinja
Posted

samo Varg može potpuno ozbiljan da napiše: lakiranje noktiju je macho :)

donkey, može brate do dupeta da ti bude, sve ti je to šumarska faza :)

Posted
samo Varg može potpuno ozbiljan da napiše: lakiranje noktiju je macho :)

donkey, može brate do dupeta da ti bude, sve ti je to šumarska faza :)

To da, ali se ipak necu biti cupav kao sada, kad kosa pocne da se spusta. :mhihi:

Guest Bata Životinja
Posted

ma ne fali ništa šumarima, nego ne prestaješ biti šumar kad ti kosa dođe ispod ramena :)

i dalje si šumar :)

nećeš biti manje čupav

Posted
Ja uopste ne gledam koji sampon koristim, to je gay.

Odem u kupatilo i uzmem sampon koji mi prvi padne pod ruku. Sve je to isto bre :)

:da:

Guest Bata Životinja
Posted
Ne spamujte po kosi pobogu. Otpasce vam kosa i izrasce vam warn.

vidi ovu vudu radikalku :)

kakve su to kletve, nesrećo? Pu, pu, pu, daleko bilo.

feel the rage!

angry-bold-man_~u13706345.jpg

pants-off.jpg

Guest Bata Životinja
Posted

čuješ brže, meni se uvijek tako masti :)

kad joj treba duže, onda je problem sa štitnom žlijezdom. Čim ona smanjeno radi, kosa se sporije masti ili skoro uopšte ne masti. Govorim o 7 i više dana. Tako da, ako imaš u familiji još nekog sa problemom štitne, bolje i sam provjeri za sebe.

Posted

Haj'mo u oftopik, bas me briga za negu kose, samo svrnuh da se pohvalim kako sam se danas farbala i trebalo je 5 farbi, sto dalje znaci da mi je kosa gusta i duga i volim je. Toliko. :wub:celb8wq7.gif

Posted
Haj'mo u oftopik, bas me briga za negu kose, samo svrnuh da se pohvalim kako sam se danas farbala i trebalo je 5 farbi, sto dalje znaci da mi je kosa gusta i duga i volim je. Toliko. :wub:celb8wq7.gif

Pa gde si ti jbt? :pivopije:

Sve pohvale za jaku kosu! :D

Posted

Gde sam ja? Svaaaašta, pa na yumu, kao i uvek. :) Bre, trebalo bi da osećate nemerljivu zaFalnost što ništa ne postujem! :) Kad već pomenuh, mogla sam da postujem sliku kad sam se već toliko poFaljivala dužinom & širinom, ali dobro, videću večeras da skinem slike tuđe kose i stavim kao svoje. :blush::opusteno:

Posted (edited)

Jel tacno da feniranje kose isusuje i istanjuje dlaku?

Inace, vec neko vreme koristim NIVEA FOR MEN sampon (ali u minimalnim kolicinama jer je visoko koncentrisan, a i kosa mi vise nije onako "naelektrisana" posle pranja) na svaka 3 dana i sad mi je skroz kul.

EDIT: Ej, ovo mi je jubilarni 1.000 post, jel sada dobijam neku nagradu ili sta? Nisam se valjda toliko mucio za dzabe. ;)

Edited by White Man
Posted (edited)

Istina je.

ako bas hoces da se ferniras a ti probaj da to radis hladnim vazduhom.

Ali sto bi se musko feniralo?! Stavi ako ti bas leti kosa neku penu, ili pivo posle pranja i pusti je da se osushi malo prirodno. Ne moramo svi biti emo.

Edited by Machka Naopachka
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...