Jump to content

Recommended Posts

Posted
šumeća gvožđa su takav neopevani shit

sve sam talk bre.

jedite meso i brokoli

Ma, da, gadne su. Ali ferohel sirup za decu je ok sa mlekom, manje je gadan.

nego, brokoli:

E, STVARNO sam pocela da je cesljam od krajeva ka gore otkad si mi to naglasila! x)

I pre sam stavljala balzam na celu kosu, sad samo na krajeve (kao i pakovanje u sve te gluposti)

Redje se farbam, koristim kolor sampone sada... Ono, nije da nista ne radim... A i sad mi nije toliko ispucala, tj. ne primeti se toliko... Kad je susim, osusim samo koren fenom, ostalo pustim da se samo susi... (ne daju mi moji da je celu susim prirodno, razbolecu se, je l' te xDD) A i mnogi mi kazu da mi je lepsa kosa nego sto je bila...

I isprobala sam jedno 5-6 sampona sigurno, od svih mi se masti kosa, nema to veze sa tim, izgleda... A i lepa je kad je cista. x]

Pa dobro, izrasce ti to sto je ispucalo i bice ok. Ne mozes to da popravis sada, jbg. :(

• 2 weeks later...
Posted
E i jel zna neko dal je istina da od bazena, to jest hlora, plava kosa pozeleni?

istina. ali samo ako je farbana. ja pocela da nosim kapu, ali posto mi nos dolazi do izrazaja, kontam da je bolje da imam zelenu kosu nego da mi svi bulje u nos.

a sad bez zajebancije - imaju neki preparati za kosu, kao silikonsko ulje, stavi se poslije pranja i mosh se drkat tri dana po bazenu, nista ne zeleni.

mrzi me sad ici do kupatila da vidim kako se zove, znam da je od Fekkaia.

Posted

ma jok. od klora.

nema fekalija u ovom mom bazenu. bilo bi da se koristi, ali ljudi vise vole da gledaju tv nego da koriste bazen.

Posted

elem, pre neki dan ja otishla u frizerski salon, i poshto je moja frizerka imala dvadesetak glava da pretvori u frizure do tako zheljno ishchekivane srede i josh zheljnije ishchekivane nove godine, sela sam da me shisha neka druga.

i ja kazhem - OSTAVI mi ovalan oblik kose, SAMO SKRATI 2cm.

ha

ha ha

ha ha ha

zhena mi je odsekla kosu na ravno, i umesto 2 odsekla 6cm kose.

a ja shishala chisto onako rekreativno, da mi ne ispuca kosa.

-,-

Posted

Da bi se sam shishao treba ti iskustvo :da: i odredjena duzina kose.. ja sam to radila kad mi je kosa bila skoro do dupeta, onako sama potkratim krajeve sta fali :)

Posted

Pa nebi se moglo reći da imam iskustvo, s obzirom da sam prvi put ovako nešto radio. :mrgreen:

Mada nije da sam slučajno cepnuo 10ak cm, nego gledao sam krajeve i popizdeo na to kako su ispucali i reko a u kurac i počeo da kasapim. Posle kad sam skontao šta sam uradio bilo je kasno... jbg. A bila je nešto preko 40cm. :sad:

Posted

To sam ja decku uradila jednom. Nekako je krenulo i sve vishe i vishe :)) olindrah ga..

elem, pre neki dan ja otishla u frizerski salon, i poshto je moja frizerka imala dvadesetak glava da pretvori u frizure do tako zheljno ishchekivane srede i josh zheljnije ishchekivane nove godine, sela sam da me shisha neka druga.

i ja kazhem - OSTAVI mi ovalan oblik kose, SAMO SKRATI 2cm.

ha

ha ha

ha ha ha

zhena mi je odsekla kosu na ravno, i umesto 2 odsekla 6cm kose.

a ja shishala chisto onako rekreativno, da mi ne ispuca kosa.

-,-

Mrzim frizere. Razumem te.

Posted

To i nije neka razlika. Meni su skratili preko 10, a trazila sam 2. -.- Sad ne smem vise da idem. xD Jos uvek mi nije porasla kosa do te duzine koje je bila pre nego sto su mi skinuli 10cm. A to je bilo pre 3-4 meseca :/

Posted

Imam ja teoriju o frizerima.

Postoje oni koji postuju dugu kosu i postoje oni koji je ne postuju.

Ovi prvi ce da skrate STVARNO samo koliko je neophosno da skinu izandjale krajeve.

A ovi drugi ce da skrate koliko im volja, misleci se u sebi "ma sta kurac duga kosa, nemas ti pojma".

Doduse postoji treca vrsta frizera koji su experti da te oshishaju i oblikuju frizuru tako da za dva meseca tacno ne licis vise ni na sta i onda opet odesh kod njih da te shishaju... Tako se duga kosa pusta po 6-7 godina :no:.

Posted

Smorock, jel znas ti nekog od ove prve vrste?

To i nije neka razlika. Meni su skratili preko 10, a trazila sam 2. -.- Sad ne smem vise da idem. xD Jos uvek mi nije porasla kosa do te duzine koje je bila pre nego sto su mi skinuli 10cm. A to je bilo pre 3-4 meseca :/

Mene je oshishao na tarzanku!!! Doduse, verovatno sam vec kukala o tome, a i bilo je davno.

Od tada zaista mrzim frizere.

Posted

Sto je najgore uglavnom oni koji postuju dugu kosu su muski frizeri. Bar nekoliko ovih kod kojih sam bila da mi krate krajeve. Ali oprez, muski frizeri umeju da skrate kosu ali samo ako je u pitanju neki jednostavan oblik, tipa shishano ravno ili tako sta. Frizure cesto ne umeju da prave.

Ne znam, probaj da uletish kod nekog najobicnijeg muskog frizera i reci mu da ti skrati kosu :D

Ne postojii sigurica, bar je ja ne znam....

Posted

Inace, Smorock, meni je muski frizer koji inace odlicno shisha i jos je kao na glasu (Zika onaj i njegov cale i brat svi su frizeri, Kovacevici) oshishao tarzanku bez da me pita. Nikad nisam shvatila kako se to desilo. Kao nece ni da se vidi, ostavim ti repove dole, ja skontala bice nesto stepenasto, kad on uhvatio pramen na samom vrhu glave i FIK!

Gotovo. Cher frizura, Marija kao gej ikona...

Ne veruj polu.

Posted

E ljudi I need help. Preporuchite mi neshto protiv opadanja kose. Evo pre 7 dana sam chistio tepih u mojoj sobi i napunih celu kesu punu dlaka, evo danas sam isto chistio i skoro pa isto, a i sam primecujem kako mi dosta opada kosa kada se probudim na jastuku itd. Ajde neka pomoc.

Posted

Jel ti gusta kosa, inače?

Meni kosa konstantno opada, ali je extremno gusta pa je to normalno - jelte, i ljudi menjaju dlaku kao i životinje...

Sa druge strane, uprkos opadanju kose, lepo je čuti da ima muškaraca koji čiste tepihe :)

Posted

problem

siske mi upadaju u oci

ako pomerim levo-emo

ako pomerim desno-emo

a ne volim po sredini

da se podsisam(samo da skratim sve za 2 mm) ili da nista ne diram i da pustim da raste

pa da bude onako kako je i bila pre nego sto sam se sisao?

Posted

:) Budi emo, Mito. Budi emo.

E ljudi I need help. Preporuchite mi neshto protiv opadanja kose. Evo pre 7 dana sam chistio tepih u mojoj sobi i napunih celu kesu punu dlaka, evo danas sam isto chistio i skoro pa isto, a i sam primecujem kako mi dosta opada kosa kada se probudim na jastuku itd. Ajde neka pomoc.

Nesto ljudi pricaju po stranim sajtovima da je kafa/crni caj pomesan sa pakovanjem za kosu (bilo koji balzam) dobar za celavos' kod muskaraca. To stavis na glavu i drzis ono po sata-sat koliko mozes.

Blokira receptore za testosteron valjda.

Postovala je Melinda par stranica unazad tu pricu o celavosti kod muskaraca, ovo ti se nadovezuje na to.

Javi ako probas, bas me itneresuje.

A ricinusovo ulje je dobro za rast kose provereno.

Posted

@lunar: kad si se poslednji put šišao? to ume da zaustavi opadanje. ja koristim foltene za 250 ml izdvoj 490 rsd kupi žuti ili zeleni u srebrnoj kutiji postovala sam o tome već na ovom topicu.

@mita: bre opusti se ti ne možeš da budeš emo! smuvaj neku devojčicu one vole šiške preko muških obrva :P i čekaj da poraste. ne odustaj

Posted
problem

siske mi upadaju u oci

ako pomerim levo-emo

ako pomerim desno-emo

a ne volim po sredini

da se podsisam(samo da skratim sve za 2 mm) ili da nista ne diram i da pustim da raste

pa da bude onako kako je i bila pre nego sto sam se sisao?

Stavi rajf ili maramu kao juka navalainen :)

Posted

Pre jedno 5 godina, kad sam ja pustao kosu, svi su stavljali rajf, bas takav zicani, a meni bilo gej, a bolje da sam nosio...ovako em mi mala glava, em mi gusta kosa, a siske padale u oci, bio sam kao sumenko :) ...sreca, pa sam se opametio pa vise ne pustam, inace sam planirao bio da radim mini-val(tj afro) ili dredove  :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...