vudun Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 Мито, ошишај се. Ионако је дуга коса део препознатљивог стајлинга ( да не кажем униформе) професионалних метал музичара. Ти то ниси, и овако ти само смета - ничему не користи. Ја некада носио дугу коврџаву thrash косурду ... кипеле су то муке биле. Да ми дају групи рибе и литре комове ракије после свирке, па да је опет и пустим, овако...јок.
Ајлин Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 velika većina muškaraca bolje izgleda sa dugom kosom.
KazimKazim Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 (edited) velika većina muškaraca bolje izgleda sa dugom kosom. Tu mene otpisi...tj, meni je kulj bila duga kosa, odmah posle kupanja kad je vlazna, al kako bi se osusila - jad i beda Edited January 4, 2009 by KazimKazim
vudun Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 Мени другарице из одељења редовно звоцале да се ошишам и ја се ошиш'о ... али тек годину и нешто након свршене гимназије.
Machka Naopachka Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Dobro je za ćelavost u smislu da ostaneš bez kose posle toga? Šalim se... Ja kupio Vichy šampon protiv opadanja kose i dao 1050 dinara za 200ml pa ne primetim baš neke promene... Ma ako može u stomak, može i na glavu. A ti beše pereš kosu svaki dan...? Kako da ti ne opada, jadna Nego podseti me na onaj film za klince kada mali oćelavi jer mu se kosa prepala i onda nešto bajaju da je vrate pa ga mažu kojekakvim blatom i govanjcima po glavi... a onaj čarobnjak (ili šta je već) stavi ruku na glavu i kao to je tvoja kosa i sad vidi kad se uplaši - BU! - i kao pobegne ruka... :) slatko Inače, baš bejah u Beču vikend pre NG i tamo naši prijatelji obojica (84to i 81vo) ćelavi, a roditelji im imaju kosu. Šta oni jadni jedu...
Dead Man Walking Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Perem svaki ili svaki drugi dan. Na šamponu i piše "za svakodnevnu upotrebu" Inače ja mislim da mi je najbolja kosa bila jednom kada sam otišao kući i oprao kevinim šamponom od jabuke. Mislim da proizvodi Merima a kupuje se na litar
Machka Naopachka Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Jel piše? E, onda dobro Ja sam uzela neku kamilicu najprostijeg sastava, domaća, možda je i Merima baš, sad pred kanu kad sam prala kosu. Inače perem s jaje Ne moš biti trujniji od toga.
Dead Man Walking Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Ma ja jaje ne znam da razbijem ni kad treba da ga pojedem pa ni da mi život zavisi od toga. Samo mi fali na glavu da ga mećem...
Lunar Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Jel ti gusta kosa, inače? Meni kosa konstantno opada, ali je extremno gusta pa je to normalno - jelte, i ljudi menjaju dlaku kao i životinje... Sa druge strane, uprkos opadanju kose, lepo je čuti da ima muškaraca koji čiste tepihe Bila nekada gusta, a sada nije. XD Inache , nego ko ce da chisti moje dlake nego ja? XD Keva ionako svaki dan smara da se oshisam, pa zato nece da chisti moju sobu. Evo dobar primer juche uveche imala napad srca, i u svom tom stanju, kada je malo proshlo ja je pitam kako je , nashta ce ona:"Oshishaj se, nishta ti to neznachi." onako jedva krkljajuci. XD problem siske mi upadaju u oci ako pomerim levo-emo ako pomerim desno-emo a ne volim po sredini da se podsisam(samo da skratim sve za 2 mm) ili da nista ne diram i da pustim da raste pa da bude onako kako je i bila pre nego sto sam se sisao? Pa sta oces, nerazumem. Ako oces dugu kosu morash na razdeljak si ti video lika koji ima dugu kosu a nema razdeljak Mito? Budi emo, Mito. Budi emo. Nesto ljudi pricaju po stranim sajtovima da je kafa/crni caj pomesan sa pakovanjem za kosu (bilo koji balzam) dobar za celavos' kod muskaraca. To stavis na glavu i drzis ono po sata-sat koliko mozes. Blokira receptore za testosteron valjda. Postovala je Melinda par stranica unazad tu pricu o celavosti kod muskaraca, ovo ti se nadovezuje na to. Javi ako probas, bas me itneresuje. A ricinusovo ulje je dobro za rast kose provereno. Au, nije josh tolko kritichno, pa da moram da stavljam kafu na kosu. It's not my thingy X). Ja pitma ako iamte neki shampon, caj da preporuchite etc. @lunar: kad si se poslednji put šišao? to ume da zaustavi opadanje. ja koristim foltene za 250 ml izdvoj 490 rsd kupi žuti ili zeleni u srebrnoj kutiji postovala sam o tome već na ovom topicu. @mita: bre opusti se ti ne možeš da budeš emo! smuvaj neku devojčicu one vole šiške preko muških obrva i čekaj da poraste. ne odustaj Okej cu da probam, taj foltene. : )
Dead Man Walking Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Ne znaš da razbiješ jaje!?? Ma znam ja njega da razbijem al ne bude to to.
Leona Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Pitanje za bambija... Koje farbe za kosu najmanje stete kosu? XD
Rüzgar /değişik/ Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Kolor sampon Meni je to bukvalno preporodilo kosu.. farbala sam se jednom i nikad vise, kosa mi je bila kao slama. :|
Leona Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Hm, i kroz koliko dana/nedelja se ispere ta boja? :/
MissionVao Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Jel probao neko Shuki Zikri farbe? A one italijanske sto imaju kao neku renesansnu sliku na sebi, neznih boja, sto se furaju da su 100% natural?
Brynhildr Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 (edited) Ja sad koristim kolor sampon, ali je problem sto ti ne pokriva izrastak ukoliko ti je prirodna boja tamna... :/ Tj. vec imam farbu i preko toga stavljam kolor sampon... Al' moram uskoro da se opet farbam zbog jebenog izrastka. e, da, meni traje jedno 2 nedelje maksimum... I skida se mnogo. Umrla sam od smeha kad sam zavrsila s tusiranjem pre neki dan i lice mi je bilo crveno zbog kolor sampona. xDDD Edited January 5, 2009 by Brynhildr
Ајлин Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 prešla sam na ovu feriu i lepo izgleda boja, zdravo. ali, boja ne pokriva u dovoljnoj meri moje sede vlasi. kojih ima da s' ne lažemo da li je to dobro ili loše, pitanje je sad??? nisam još odlučila al čisto for the record, l'orealova feria NE pokriva sede dobro.
Rüzgar /değişik/ Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Hm, i kroz koliko dana/nedelja se ispere ta boja? :/ Ako bas cesto peres kosu u pocetku ce ti trajati nedelju-dve max. Meni je prirodno svetlosmedja, farbam se u crno neke dve godine i nemam problema. Prva dva-tri meseca se dosta namucis (sto i nije tako strasno), ali posle je vec ok.. Ne znam, ja sam bas mislila da je zabluda da je farba dosta gora od sampona, ali u mom slucaju je to tacno. Zavisi od kose Ja sad koristim kolor sampon, ali je problem sto ti ne pokriva izrastak ukoliko ti je prirodna boja tamna... :/ To jeste problem..
Machka Naopachka Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 prešla sam na ovu feriu i lepo izgleda boja, zdravo. ali, boja ne pokriva u dovoljnoj meri moje sede vlasi. kojih ima da s' ne lažemo da li je to dobro ili loše, pitanje je sad??? nisam još odlučila al čisto for the record, l'orealova feria NE pokriva sede dobro. Ne mogu da kažem da jedva čekam da osedim, ali se radujem tome što ću eventually osedeti, kana se tako divno narandzasto prima na sedu kosu moje majke .)
Warner Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Ja imam pokoju sedu vlas,ali zabole me krst onaj naopacke. Ta sedost dodatno daje na smeku i mnogo cemu jos Kosu perem 2 put dnevno, glava & ramena sampon standardno i nema masti, nema peruti. Ja sam jako ponosan na sopstvenu grivu
Valkyrie Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Pitanje za bambija... Koje farbe za kosu najmanje stete kosu? XD L'oreal - Recital preference. Trajna boja, nije kolor šampon. Kosa se sjaji, meka je. Ne rastura kovrdže, što je meni bilo jako bitno. Jedino, kada biraš boju izaberi bar dve nijanse svetliju nego što si namerila. I ne ispire se posle prvog pranja ni najmanje. Koristila sam i crvene i plave i braon boje, ni jedna se nije ispirala kasnije. Čak mi se čini da se sama boja i nakon 4 nedelje ne promeni mnogo.
Bejbe Kompajler Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Bila nekada gusta, a sada nije. XD Inache , nego ko ce da chisti moje dlake nego ja? XD Keva ionako svaki dan smara da se oshisam, pa zato nece da chisti moju sobu. Evo dobar primer juche uveche imala napad srca, i u svom tom stanju, kada je malo proshlo ja je pitam kako je , nashta ce ona:"Oshishaj se, nishta ti to neznachi." onako jedva krkljajuci. XD Užas.. pa ošišaj se bre, nemoj više ženu rođeno srce da napada zbog tvoje kose
Zen Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 @ Lunar to se zove ucena. Podseca me na moju kevu koaj jos uvek ratuje sa mojim bratom ("87.). Kad god je bolesna ona ga cima da se oshisha iako je oficijelno pristala na dugu kosu. Jos jedan trik roditeljstva i stvar koju svako moze pronaci u prirucniku Kreativnog Centra "Kako upropastiti rodjeno dete" ili tako nesto, pod stavkom nacini vaspitavanja dece, poglavlje "ucena". Ozbiljno. Edit Cim njoj smeta tvoja kosa nije strashno bolesna I stvarno ne kapiram u cemu je vise fora sa duzxinom kose. Na mojoj j eglavi dakl esamo meni moze da smeta. Secam se da je me je keva uzasno smaral au srednjoj skoli i ja sam se onako njij iz inata oshishala skoro na cjelavo. Odlepila je. Al fakat ta frizura je super ishla uz underground sa belim pertlama i faerkom Rekoh sta ces sad, da imam kosu mogla bi da me oshishah ali n emozes da ucinish dsa mi kosa izraste preko noci. Od tad smo nekako prestale da se preganjamo oko gluposti. Eh roditelji, ne valja im duga kosa, ne valja im bez kose, jedino sto mozes da uradish je da ih ignorishesh.
Recommended Posts