Grob Bez Dna Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 (edited) а брадицу јарећу не дирам. ne sto je seksi, nego sto je tr00! edit: jebavam se..volim bradu. Edited January 9, 2009 by Milenko Tepic
-Mare Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 (edited) брадицу јарећу не дирам. То је секси. O, da. Ali, ipak sam morao sve da obrijem. Obrati paznju kada lozis pec - moze da se desi da se zapalis kao ja, ostanes bez brade i malo kose. Edited January 9, 2009 by bodomarko
Baal Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 +3 -10 Hajd' ne lupajte. Serem vam se u tradiciju.
vudun Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 edit: jebavam se..volim bradu. А волиш брадице је л' ? Мој најбољи пријатељ обожава девојке са кратком косом. По њему, кратка коса је симбол да су жене спремне на секс. Е то ''спремне'' никад прецизно није знао да објасни.
мать Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 neznam ni jednu devojku kojoj lepo stoji kratka kosa.a ovde nije rec o ukusu rec je o tradiciji a tradicija je sveta -10 Hajd' ne lupajte. Serem vam se u tradiciju. otprilike. a i nije poenta imati dugu kosu koja je spaljena, puna ispucalix krajeva, i mnogo opada, samo da bi mogao da pricas kako imas dugu kosu.. negovana kosa makar bila i do brade je bolja od toga. По њему, кратка коса је симбол да су жене спремне на секс. Е то ''спремне'' никад прецизно није знао да објасни. odlicno
Теша Тешановић Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 -10 Hajd' ne lupajte. Serem vam se u tradiciju. jebao te internet Kakve ima veze to sto si plav? I ja sam plav, pa bih (da se trudim da se brijem redovno) da ali ja sam bas jako plav i ceh sam.inace plavi ljudi imaju manje malja
Милица Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Moze kratka kosa da stoji lepo na nekome, samo sto na vecini devojaka ne stoji lepo. Meni se to generalno ne svidja - osim paza sa siskama, to mi je prelepo; ali ja zbog kvaliteta kose i oblika lica ne mogu tako da se sisam jer bih izgledala smesno. Ali tacno je da je bolje zdrava ali jako kratka, nego ispucala i mat kosa do struka.
Милица Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 WOW... Izgleda kao vila. Mada, to je previse - upola krace bi bilo idealno. Mada, mislim da ima (tj. da je imala) kosu sto puta zdraviju od svih nas. Odakle ti ova slika? Jel ti ta zena neka prababa ili nesto?
Grob Bez Dna Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 (edited) da ali ja sam bas jako plav i ceh sam.inace plavi ljudi imaju manje malja kako bese ono - polu tatar, polu mongolac... Edited January 9, 2009 by Milenko Tepic
Теша Тешановић Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 (edited) ovo gore je grozno ali bas duga kosa kod devojaka ume da bude bas lepa onako vilinska Edited January 9, 2009 by Теша Тешановић
Orochi Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 (edited) Duga kosa je deset puta lepsa. Ali ima dosta lepih frizura koje su kratke. Ali opet,lepa devojka i da je celava je lepa :| Meni jako brzo raste kosa ali,kao i uvek,postoje problemi da se ocuvaju zdravi krajevi. A sad sisanje na svakih mesec dana.....ugh nervira ._. Edited January 9, 2009 by Orochi
Zen Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Shishanjem na mesec dana nikad neces pustiti kosu :/
Baal Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 jebao te internet Jebo me. Ima puno cura kojima lepo stoji kratka kosa i ne znam čemu ta diskriminacija u odnosu na dugu kosu.
Милица Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Evo sta sam ja nasla: Prosto dobijam nagon da uzmem makaze i da joj odsecem te olinjale krajeve. A pazite ovo
Zen Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 (edited) hajde vec kad rovarite po netu nadjite neke fine jednostavne frizure ako nije problem? Evo jedan link za dugokose devojke http://www.dressytresses.com/hair/gallery/default.asp Edited January 9, 2009 by Smorock
Ајлин Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Gde da nadjem taj Glis Kur? Treba mi nesto za regeneraciju, imao sam malu nezgodu, pa mi je sad mali deo kose ostecen. Ideš u bilo koji Lilly. Imaju celu gliss kur kolekciju. Samo čitaj etikete i naći ćeš baš koji ti treba. da ali ja sam bas jako plav i ceh sam. jeeel? pa mi smo zemljaci (delom) tešo.
Machka Naopachka Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Meni je baba čehinja. Na sreću kosu sam nasledila s druge strane... A u češkoj su me gledali ko čudo kad sam bila s dugom kosom... Al zato ja se mučim da se ofarbam u crveno a riba mi priča kako se farba na 5 do 6 meseci neke pramenove ima crvene i ne ispiraju se. Loreal kaže kvalitetna farba, hahaha reko a jel. Sve ima svoje
-Mare Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Ideš u bilo koji Lilly. Imaju celu gliss kur kolekciju. Samo čitaj etikete i naći ćeš baš koji ti treba. Fala. Nadam se da ce pomoci.
мать Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Evo sta sam ja nasla: A pazite ovo jel ovo sa revije Alexander McQueen-a? tako mi deluje o ona prva slika je boles'
White Man Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Tema je "Kosa", ona nema kosu uopšte.Она? Да ли је нула фризура или није? Зависи како дефинишеш фризуру. Ако је фризура "нешто што урадиш са косом" онда нула јесте фризура јер си тада скроз одсекао косу. Ако се фризура дефинише као "облик косе" онда нула није фризура јер косе у том случају уопште нема. Ето, мало бескорисног филозофирања никад није на одмет. Само да кажем да сам данас први пут после скоро 15 година ставио балсам после прања и одмах сам се сетио зашто сам уопште и престао да га користим: коса ми постане претерано сјајна и лепршава и не могу никако да је "обуздам" што баш зна да ме живцира. Иначе, пуштам косу већ четири месеца и ваљда ћу издржати да се не ошишам док ми не порасте до рамена. Виш ми лак.
Uruk Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Само да кажем да сам данас први пут после скоро 15 година ставио балсам после прања и одмах сам се сетио зашто сам уопште и престао да га користим: коса ми постане претерано сјајна и лепршава и не могу никако да је "обуздам" што баш зна да ме живцира. Иначе, пуштам косу већ четири месеца и ваљда ћу издржати да се не ошишам док ми не порасте до рамена. Виш ми лак. hahahaha to i mene nervira... inace odlucio sam da skratim kosu tj da se osisam, tamo negde na leto
Recommended Posts