Routasydän Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Мени нити смрде, нит' миришу. Moja poznanica, inace finkinja, slikala se sa Tomi Joutsenom i iskoristila priliku da mu pomirise kosu i riba se kune da mu kosa mirise, znaci redovno je pere i nije se ucebala od prljavstine
Fapril ethereal Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Mа курац од овце. jebote isti onakav dizajn ima desna noga u krave u babinoj shtali! skorela govna!
vudun Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Moja poznanica, inace finkinja, slikala se sa Tomi Joutsenom i iskoristila priliku da mu pomirise kosu i riba se kune da mu kosa mirise, znaci redovno je pere i nije se ucebala od prljavstine Финци су педантан народ. То што им метал баш и не варим, друга је ствар.
Mita Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 sad sam skratio kosu i kao da sam se farbao sad je jos crnja debil ja se nisam sisao 9 meseci :)
hypnos Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 ja imao gustu kosu i kad sam se osisao ljudi su prolazili pored mene i okrecu se posle par sekundi i ono i dalje ne mogu da me prepoznaju ,naravno to je bilo prije par mjeseci
Azaralena Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Ne kapiram, pa šta? Otkud tolika odbojnost prema dredovima? Ne volim ih ni ja, ali je nepisano pravilo da samo jedan od deset takvih ljudi jeste istinska svinja, ostala devetorica ih ne bi ni pravila da im nije stalo do toga kako će im kosa izgledati (i mirisati). I meni se kosa suši 12 sati, možda i više. A nemam dredove. Operem je uveče, sačekam neko vreme da se iscedi, da ne napravim lokvu u krevetu, i onda legnem. Ujutru je i dalje mokra, samo što tada ima smisla uključiti fen, jer isto veče efekta jednostavno nema.
Ni! Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 I meni se kosa suši 12 sati, možda i više. A nemam dredove. Operem je uveče, sačekam neko vreme da se iscedi, da ne napravim lokvu u krevetu, i onda legnem. Ujutru je i dalje mokra, samo što tada ima smisla uključiti fen, jer isto veče efekta jednostavno nema. ...što je sasvim očekivano, budući da imaš dovoljno kose za dvadesetoro (ovo je kompliment). A što se dredova tiče, nekima mogu lijepo da stoje, ali nisu my cup of tea...
vudun Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 http://i79.photobucket.com/albums/j156/Pai...dom/redneck.gif
Azaralena Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 (edited) Ok, kapiram da joj je na photobucketu, mora od nekud da ga vadi, nego mi potpuno blesav a i još blesaviji zato što ga je više puta iskoristila... Nebitno, nisam pitala, nego... Ma, nije važno... Edited March 16, 2009 by Azaralena
Ni! Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 , the God amongst smilies. Iskopah ga negdje, moguće na zvaničnom CC forumu. xD
Machka Naopachka Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 i meni... ali minimum... ozbiljno, perem je na 2-3 nedelje zimi... leti češće... šališ se, ne? ne umeš da vežeš-umotaš kosu i da se samo istuširaš? ili samo da opereš kosu bez da se kupaš-tuširaš? kada bih ja prao kosu svaki put kad se tuširam nikada ne bih izašao iz kuće (osim kada je t>30C)... to bi značilo da svaki dan perem kosu a potrebno joj je 3 sata da se osuši u korenu a više od 12 sati za ostatak... znači stalno bi mi bila mokra... ako si pri tome mislila na dredove, da... Haha, nisam, ali to mnogo toga objašnjava, i mogao si da pomeneš :confused: mora da se šališ... Izvini, sada vidim da je sve ovo bio nesporazum i da si ti to izostavio slučajno :) nisi smeo da se hvalis kako susis kosu 12h elem, vracam se vala na Pantene pro-V. Ovaj Kerastase za masnu lepo opere, ne isusi previse ali mi je kosa masna vec sutradan uvece. Steta bas je fin (em dise em mirise ). Collistar za volumen je neponovljiv. Jel ga ima jos po Jasmin parfimerijama? mozda su ti dredovi na guzi A onda, mirodjija.
Denny Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Oprao sam kosu danas, posle neke dve nedelje... I to samo zato sto mi je sutra slikanje za jebeni matuski album!
Zen Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Oprao sam kosu danas, posle neke dve nedelje... I to samo zato sto mi je sutra slikanje za jebeni matuski album! Izdao si metal.
Denny Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Umocicu glavu u blato posle slikanja, obecavam.
Ајлин Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 ah ofarbah se danas. i ispade dobro pička mu materina kako ja počnem da koristim neku farbu tako je ispromovišu i poskupe. danas odoh do lillyja da obnovim zalihu i nađoh svoju farbu odjednom među preference koji košta 760 kinti! ruke im se osušile marketingaške one... ajde da budem konstruktivna pa da sračunam ovako: farbanje kod frizera 30 jura farba u lillyju 8 jura still best buy
johnnyzzz Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Izvini, sada vidim da je sve ovo bio nesporazum i da si ti to izostavio slučajno tako je, šta god da si htela da kažeš gomilom nepovezanih citata - u pravu si...
El Karnisero Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Umocicu glavu u blato posle slikanja, obecavam. Opet nisi trve.Ako umocis pre,onda bi mogao da prodjes i to kao Nu metalac.
Routasydän Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Umocicu glavu u blato posle slikanja, obecavam. ako ti treba pomoc javi
Brynhildr Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 @Denny - Juuu... Ja sam se sve nešto tripovala da si ti stariji.
Жвакић Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Ја решио да покушам поново пустити косу. Ако не буде ишло...па, шишање је бар лако. :/
Denny Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 @Denny - Juuu... Ja sam se sve nešto tripovala da si ti stariji. Ma nisam... Vidis kako sam mlad i cakan.^^
Recommended Posts