Jump to content

Recommended Posts

Posted

nikad nisam imala shishke zbog prirode svoje kose... a i ne bih ja imala zivaca da ih odrzavam.. ovako se jednom ocesljam posle pranja, i mirna sam do sledeceg puta..

Posted
nikad nisam imala shishke zbog prirode svoje kose... a i ne bih ja imala zivaca da ih odrzavam.. ovako se jednom ocesljam posle pranja, i mirna sam do sledeceg puta..

Imas lepu kosu.

Posted
Ja sam se sad vratila od frizera, skratila sam krajeve i sad sam srecna :veseli: .

Jel zna neko sta je dobro protiv peruti a da nije neki H&S i slicno?

mikoseb, samo u apoteci... najbolji je, to ti je 100% sigurno...

Posted

e da ga jebem nije dao da probamo domaći recept sproćivu peruti :)

ipak je zadrti balkanjeros :) :) ihhh muško moje lepše od pariza

šiške? imala, i simpa mi stoje, ali imam dva problema. prvo, imam toliki zalizak sa desne strane da mi svaka "neat" frizura predstavlja žešće smaranje (feniranje, prelamanje zaliska itd)... drugo, uglavnom ne volim kad mi je kosa na licu.

sad su mi šiške porasle malo pa imam foru da ih onim jednim češljićem zakačim tačno tamo gde bi inače bio razdeljak. dobro je, i pristojno izgleda i mogu na poslu da se provučem tako jer nije previše "loose"... ako očešljam ostatak kose :)

Posted

Meni taj Mikoseb uopšte nije pomogao, uzeo sam Biosthetique protiv peruti i za jako suvu kosu i sada skoro i da nemam perut uopšte. A i taj Mikoseb sme da se koristi samo dva puta nedeljno btw.

• 2 weeks later...
Posted
Pazi: pomesas ricinusovo ulje (jdenu supenu kasiku) i jedno zumance, umutis to dvoje dok ne dobijes jednu prilicno gustu smesu i onda nadjes nekoga hrabrog :) da ti to dobro utrljava (nekih 20-tak minuta - pola sata) u kozu glave i kosu, mada je koren najbitniji. Ostavis to da odstoji neka 3-4 sata i isperes. Perut nestaje na poooduzi period a kosa bude nevidjeno nahranjena i zdravija. :da:

Probao jos neko? Pokusavam sebe da nateram, ali se plasim. :)

Posted

Za ovu koja je već koristila Garnier farbu mi nije jasno, ali, ova druga nije provjerila moguću reakciju na L'Oreal farbu (kao što piše u uputstvu)... zar ne? redneck.gif

Posted

tuzno :sad:

--

sajt beogradskog HAIR CENTRA

--

99247.jpg

Longest Hair

WHO:

Xie Qiuping

WHAT:

5.627 m (18 ft 5.54 in)

WHERE:

Guangxi Province, China

WHEN:

May 8, 2004

The world's longest documented hair belongs to Xie Qiuping (China) at 5.627 m (18 ft 5.54 in) when measured on May 8, 2004. She has been growing her hair since 1973 from the age of 13.

Posted

Jel zna neko gde u Bg mogu da nabavim pristojne makaze sa shishanje?

Nisam pro, ne trebaju mi neke "svemirske".. A opet, ne znam kako se krecu cene.

Posted (edited)

Ne znam za BG, ali u ZR sam nasla frizerske sa plasticnom drskom za 780 din. Devojka koja radi tamo mi je rekla da su uglavnom skuplje one koje su skroz metalne. Cene idu eto od 800 din. pa na vise, imas i za 5000 (svemirske, sa tvojim izgraviranim imenom, IZDRKAVANjE!!!) :).

Edited by Night's Blood
Posted

Ja se zadnjih par dana cudio sto kad perem kosu ono Pantene sranje ne peni i kosa mi ostane prljava plus me svrbi glava.I krenuo da pljujem Pantene na sva zvona kad ono nije sampon nego kondicioner sve mu jebem. :)

Posted
Jel zna neko gde u Bg mogu da nabavim pristojne makaze sa shishanje?

Nisam pro, ne trebaju mi neke "svemirske".. A opet, ne znam kako se krecu cene.

da gospodja smorock, to je najboje kupiti svoje makaze da mozes da napravis neku punk frizuru da iseces krestu ili tako nes nego neko da te rascupa :D:rolleyes::muzicar:

Posted

Mikoseb je ekstra,ali mora da se koristi po prilozenom uputstvu koje ako se ne varam podrazumeva da kosu peres svaki dan pa imaju i neke pauze pa sve u krug-tako nesto,zaboravih davno je bilo :)

Kada sam ga koristio svojevremeno-peruti uopste nisam imao ;)

Posted

tuoLarips, zaista imaš lepu kosu, sad sam videla sliku na temi o slikama :)

Ja oprala kosu šamoponom, ovim SebaMed (sticajem okolnosti, jebi ga). Prvo, odakle mi perut??? Drugo, nikako da se osuši jadna!!!

Kme.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...