NećuDisplejNejm Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 masti mi se kosa od njega al' dobro, bolje to nego da se linjam ko macka u prolece
KazimKazim Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Mene se najvise svidja Garnier (fructis valjad) svetlo zeleni, pre sam imao peruti kao svinja, a sad nimalo...a i lepse mi izgleda dlaka sama, ubo sam kako treba sa njim
Litthia Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 masti mi se kosa od njega al' dobro, bolje to nego da se linjam ko macka u prolece A koji koristiš? Ja ako koristim masku, moram da perem kosu svaka dva-tri dana, ako ne, onda može malo duže. Jako malo. Ali zato nemam problema sa krajevima. I Garnier je dobar, da.
NećuDisplejNejm Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 (edited) crveni, ne znam kako se tacno zove. tj, moja keva ga koristi, ja se grebem kad me smori herbal esensiiiiz moram barem svaki drugi dan, a krajevi su mi sjebani od raznih izletA u neke tamo boje koje zahtevaju blans. ne mnogo, ali dovoljno da primetim Edited August 14, 2009 by FaiL
Amphitritê Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 Najbolji nacin da plavuše posvetle kosu je - plivanje u moru i potom prženje na suncu Pramenovi su mi nestali hahah moram pod hitno kod frizerke. Mada, mom dragom se svidjam i ovako... 1
-Mare Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 (edited) Edit: Nevermind. Edited August 16, 2009 by Mare^^
WIZARD OF GORE Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 Najbolji nacin da plavuše posvetle kosu je - plivanje u moru i potom prženje na suncu Pramenovi su mi nestali hahah moram pod hitno kod frizerke. Mada, mom dragom se svidjam i ovako... šamandali?
MissionVao Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 Mada, mom dragom se svidjam i ovako... Sto je super kad ti se ceo zivot vrti oko dragog 2
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 El postoji neka sprava ili nesto za motanje sto ce mi pomoci da svako jutro sam sebi pozadi pletem kiku ?!?
MissionVao Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 Osim ako si se nameracio na riblju kost, ne vidim sto ne bi mogao sam Ako ti je BAS duga kosa kad dodjes do ramena prebaci je ispred sebe i nastavi (samo moras tad da pletes obrnuto da bi bilo seamless).
КЈО Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 Treba mi neki vatreno crveni kolor šampon, kao i gde se može naći, ima li neko ideju? Dosad sam koristila crvenu farbu za kosu + crveni kolor šampon (Crazy color), ali više ga nema u toj parfimeriji i nigde ne mogu da nađem... Već sam kupila farbu, treba mi samo šampon.
vudun Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 Прднуло ми нешто у вугла да се сутра гулим на нулу. За промену одустајем од кец-четворке (чешаљ).
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 Osim ako si se nameracio na riblju kost, ne vidim sto ne bi mogao sam Ako ti je BAS duga kosa kad dodjes do ramena prebaci je ispred sebe i nastavi (samo moras tad da pletes obrnuto da bi bilo seamless). NE imam samo pozadi dugu kosu svud drugde sam celav,i dohvatim ja i pocnem da pletem i pogledam da sam pola kose izostavio,pricale mi drugarice da ima neki magic djavo koji ti pravi kiku samo uvrces a je ne znam ni sta je to ni gde da nadjem
Amphitritê Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 Sto je super kad ti se ceo zivot vrti oko dragog Probaj, mozda ti se dopadne 1 1
Zen Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Sto je super kad ti se ceo zivot vrti oko dragog DF nemoj biti surova, nekim zenama je jako tesko da nadju (ikakvog) decka. :) Jel zna neko kakav efekat na dugu kosu ima dugotrajna primena orahovog ulja? Moja prijateljica tvrdi da malo potamnjuje kosu i da jacha koren, licno pojma nemam. Ima li ko kakvu bolju informaciju?
Baba Dzonga Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Orahovo ulje daje crvenkasti odsjaj i jaca kosu definitivno (za koren nisam sigurna). Ja bezim od tog crvenkastog odsjaja tako da zbog toga orahovo vise ne koristim, trenutno imam kokosovo.
Zen Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 (edited) Jel kokosovo daje neki preliv ili? Posto i ja bezim od crvenog :/ Edited August 18, 2009 by Smorock
Ајлин Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Mislim da svi bežimo od crvenog. Slovenski pigment... Evo samo da se pohvalim. Obustavila sam farbanje. Već drugi mesec. Sevaju sede, al' bmš. Bar će mi kosa konačno biti zdrava 1
NećuDisplejNejm Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 da l' neko mozda zna da li helenton kolor samponi valjaju? farba mi se u nesto, a nekako mi nije do prave farbe
indistraktbl Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Jel neko od vas koristio Bed Head preparate i kaki su?Ja sam pomalo skeptik oko svega sto se tice kose jer mi uglavnom nista ne pomaze.Prebrzo se masti.
Ајлин Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Jesam. Dumb Blonde kondicioner i još jedan koji ne mogu da se setim kako se zove, mislim da je Serious Conditioner, sa suncokretovim uljem. Utisak, nije za kosu koja se inače brzo masti. 1
indistraktbl Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Sestra uzela sampon i kondicioner mada mislim da je za normalnu kosu.Ubicu se Valjda imaju nesto i za nas masne..moracu da pogledam. Hvala u svakom slucaju!
Recommended Posts