Night's Blood Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Dobio si odgaovor od aprila.
Dead Man Walking Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Haha, ne vredi. Kosa mi je baš loša. Mazao sam time juče i shvatio da ću napredak videti bolje ako kosa bude kratka, ako se pokaže napredak lako ću je ja opet pustiti...
Tanya Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Nemam više dugu kosu Osisao se? pa sto majku mu? Svi se sisaju u poslednje vreme Cak se i moj rodjeni brat odrekao svojih lokni koje je uzgajao valjda vise od pet godina
Dead Man Walking Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 Osisao se? pa sto majku mu? Svi se sisaju u poslednje vreme Cak se i moj rodjeni brat odrekao svojih lokni koje je uzgajao valjda vise od pet godina Aham. Kosa je to, narašće opet
Talvi Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=wyvRK55w_FM Lik je lud.
Azaralena Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Oh motherfuckinshit! Lucky bitch! Bitchbitchbitch! Lepša mu kosa od moje! Trebalo bi da ga iz zavisti nazovem pederčinom ali ne mogu, prizor je previše wep. Ah, lepota ovozemaljskijeh! To je kosa, bre, to a ne ono što se jedva zadene za uši! Glupa, glupa, srećna plavuša.
Talvi Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Provali i druge klipove, lik ima ceo kanal posvecen svojoj kosi. Mada, realno, i ja bih bio egoista kada bih imao to na glavi.
Tanya Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Mater mu kako je prelepa. U sustini ne volim svetlu kosu, ali ovakvu bih volela Preterano zdrava kosa. Me wanna!
sunessence Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Супер је све то, али има онај видео "My long hair in a bun". Одузе му сав сехипил.
Machka Naopachka Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Haha, ne vredi. Kosa mi je baš loša. Mazao sam time juče i shvatio da ću napredak videti bolje ako kosa bude kratka, ako se pokaže napredak lako ću je ja opet pustiti... Šteta. Napredak bi video za koji mesec, obično se ljudi pokaju posle tako radikalnih poteza... Ako tripuješ da ti se kosa proredila ili ti je koren slab, to tako nema veze sa dužinom, dal ti je kratka ili duga biće slaba sve jedno. Naravno, kako je tebi lakše... Meni se sada već neverovatno vidi da mi je gušća kosa pri vrhu u odnosu na farbane i blajhane delove, pošto ima nekih 7-8 meseci kako se ne farbam. Tako da sam rešila da je puštam još do nove godine pa ću polaaako da seckam krajeve dok ne ode sva farba i sav blanš.
Narsil Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Купила ми мама неки Still - маслина, каже да је добар балзам, је л' неко користио?
Talvi Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 http://shine.yahoo.com/channel/beauty/10-drugstore-shampoos-you-shouldnt-buy-even-if-theyre-on-sale-527242/
MissionVao Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Mislim da mi ovo cudo masti kosu Jeste da mi je kosa skroz ispravljena kad se osusi ali vec drugog dana imam zejtin look. Sta bi bio ultimativni sampon za cestu upotrebu (svaki drugi dan), a da nije domaca radinost? Kosa mi se brzo masti ali mi samponi koji isusuju upropaste kosu (bude krta i ucebana).
Sadomator Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Sutra se farbam u crveno http://www.ilbaluardo.com/Cover/Audio/M%20-%20N%20-%20O/MARILYN%20MANSON%20-%20Mechanical%20animals%20-%20Front.jpg
MissionVao Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Sad si me podsetio, zna li neko gde su sve oni 'takmicari' od frizera, sto se odlicno razumeju a dovoljno su opiceni da ne odmahnu glavom kad hoces nesto van trendova? Ja znam samo za Bob-a koji jeste genije ali za klasiku (shisha 3h i zna tacno sta ti najbolje stoji), o ostalima nista ne znam. Treba mi neko nijansiranje ali u nijansama ne tako uobicajene boje Trenutni izbor mi je ili neka baba vestica koja farba za 500din ili kul salon s dobrom bojom gde vlada parola 'kako mi kazemo i nikako drugacije'.
NećuDisplejNejm Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 ima jedna frizerka na miljakovcu 2. pre 2 godine me je odlicno ofarbala i osisala. tad sam furala ljubicasto nesto. ali bukvalno sta god da joj kazes, napravice ti na glavi.ne znam da li idalje postoji taj njen salon. doduse, malo je daleko.
MissionVao Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 @Virgencita: hm to zvuci totalno neodredjeno al hvala za trud Mozda da googlam takmicenja i pobednike, ovako mogu do sutra da nagadjam ko ima em kvalitetnu farbu em znanje i iskustvo
Dead Man Walking Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Šteta. Napredak bi video za koji mesec, obično se ljudi pokaju posle tako radikalnih poteza... Ako tripuješ da ti se kosa proredila ili ti je koren slab, to tako nema veze sa dužinom, dal ti je kratka ili duga biće slaba sve jedno. Naravno, kako je tebi lakše... Ne tripujem se nego stvarno imam lošu kosu. Ružno izgleda kad neko pušta retku kosu...bar meni. Reče mi frizerka da kupim "Alpacin" šampon i losion u apoteci...
Sadomator Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Bolje tako, nego ovako da imas visak. Sta cu sa kose, ima je previse, mrsko se i cesljati vise.
johnnyzzz Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Ružno izgleda kad neko pušta retku kosu... mnogo... nego, kad smo već kod toga, jesi li zamenio onaj preparat "sonic gear" što su ti dali neispravan? Bolje tako, nego ovako da imas visak. Sta cu sa kose, ima je previse, mrsko se i cesljati vise. visak je loš ali problemi sa potencijom nisu za ovu temu... a višak nikad i nikako ne može biti loš kada je u pitanju gustina kose... kome smeta gusta kosa, ćelava lobanja je odlično rešenje...
Dead Man Walking Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 mnogo... nego, kad smo već kod toga, jesi li zamenio onaj preparat "sonic gear" što su ti dali neispravan? Slažem se, a primetio sam dosta metalaca koji puštaju kosu "po svaku cenu"... Odneo sam opet na servis, sad čekam da pozovu. Ako opet bude šuštalo pobiću ih.
Recommended Posts