Jump to content

Recommended Posts

Posted

Drugo si ti, ti si muško. Grub izgled je OK na muškarcu. Na ženi retko...

Grub, jer crna kosa-bele sede daju oštar kontrast a to dodaje na grubosti izgleda.

E, al ima jedna fora, grupišu mi se oko desnog zaliska... možda dobijem sed pramen :wub:

Posted (edited)

:redface:

Ovaj to prvo obucem kad ustanem... Ne volim da mi setkaju okolo :haha: :haha:

Ja ga nikad ne nosim po kući, do prodavnice, pijace, ali obavezno kada treniram, idem da šetam, posao i sl. Mada su se i meni povećale od Yaz pilula, ali ne nešto pretjerano, ali ima ih malko više :da: Mada, ono, male su, pa vala dođe isto nosila brus ili ne :haha:

Iskreno se nadam da neću imati sijede. Ako povučem s mamine strane, dočekaću duboku starost bez ijedne sijede. Baka je umrla u 74. bez skoro ijedne sijede. S tatine ima samo deda, baka je isto pošteđena. Ne volim sijede jer me podsjećaju kako se organizam polako gasi :mrtav:

Edited by Kokopelli
Posted

Grub, jer crna kosa-bele sede daju oštar kontrast a to dodaje na grubosti izgleda.

Meni već komšinica rekla da imam sedu... ja gledo... gledo... i nisam je vido. ;)

Fora je što su svi kod mene u familiji plavi. Kad bi videla mog rođenog burazera i mene, ne bi nas prepoznala da smo braća (a kad bi videla slike kad smo bili mali, videla bi sličnost). Nego je u mojoj familiji prozujao jedan crnogorski (crnokosački i crnookački:haha:) gen i dokačio neke (mog dedu, mene, sestru od ujaka, sestru od tetke...) pa smo ti mi ko crne ovce u familiji.

Još, što je najgore, svi mi imamo sličan (eksplozivno-emotivni) karakter... stoke u neku ruku... ovi ostali kad pogledaš, svi dobri ljudi.

Posted (edited)

E, al ima jedna fora, grupišu mi se oko desnog zaliska... možda dobijem sed pramen :wub:

Ja se bas nadam da cu imati taj stajl nadrkane crnogorske babe

Old%20lady%20copy.jpg

:D tako da to crno-belo ce lepo da ide uz karakter :) haha ova baba jos i lici na moju babatetku :haha:

Edited by Smorock
Posted

:redface:

Ovaj to prvo obucem kad ustanem... Ne volim da mi setkaju okolo :haha: :haha:

Hehe i meni ostala ta navika iz dana kada su bile preterano velike :) Brus mi je bio nacin da ih "obuzdam". Uvek sam ih sto vise utezala da se ne primeti toliko kolike su :D Sada sam ih smanjila poprilicno, tako da nema potrebe za tolikim utezanjem. Mogu deciji sportski brus da nosim :wub: Jedino kada mi je prvi dan ciklusa onda nikako ne mogu da podnesem brus jer me grudi tada uzasno bole, imam srece sto obicno vikendom dobijem, pa mogu po kuci bez brusa :D

Sto se sedih tice, mamina strana potice iz Ukrajine, mahom su svi svetle kose, pocinju da sede oko cetrdesetih ali to nekako prirodno i lepo ide, jer im je svetla kosa pa nije neki jak prelaz. Tetka sada ima oko 55god i potpuno je bela :D Mama se farba u svetlo plavo, pa se ni ne vidi da je seda XD Tatina strana je mesavina naroda sa svih strana, dosta tamnu kosu imaju svi. Tata je u cetrdesetoj vec imao look Cruella de Vil :haha: Posto sam likom dosta povukla na njegovu stranu familije (kosa mi je negde izmedju, braon je, tamnija od mamine svetlija od tatine) kontam da cu i ja sedeti na slican fazon kao on. Mada verujem da cu ja to kanom maskirati, nisam za te kontraste prevelike :D

Posted

данас сваком дају да носи сисе.

уместо да се лепо договарате како да изгледају пуније, како да их аранжирате за вечерње сате, чиме да их мажете да се сјаје ки кифлице намазане јајима...

Posted
Sada sam ih smanjila poprilicno

sto?!?

mislim, kontam negativne efekte gravitacije posle nekog vremena... ali ipak.

Posted

данас сваком дају да носи сисе.

уместо да се лепо договарате како да изгледају пуније, како да их аранжирате за вечерње сате, чиме да их мажете да се сјаје ки кифлице намазане јајима...

Da si ti žensko i da ne možeš da spavaš normalno za vreme i oko cikljusa zbog njih, pitala bih te :redface:

Posted

Pretvori se ova tema o temi o big boobs. Dakle, moje prisustvo je ovdje više nego suvišno :haha:

-------

Nego, odo' ja danas na šišanje. Krajeve malo, ništa posebno, mada moram priznati da mi je nekako dosadila ova frizura. Ravna kosa do ramena... ne pamtim kad sam imala drugačiju :mrtav: Voljela bih šiške, ali nosim cvidže, izgledala bih kao neka tetkica.

Posted (edited)

Ovo je drugi put da pricash o tome a da ne dajes nikakve detalje.

To je vrlo okrutno i nevaspitano s tvoje strane.

Pics or GTFO!

Edited by matatrtaDtopikkiller
Posted (edited)

Hvala vi.

Mislim stvarno, br'te, sestro, sad cekamo jos par meseci pa da opet na nekoj isto povezanoj temi tipa filmovi, preporuke, kaze kako su joj smetale u bioskopu al' ih je smanjila i onda svi mi u rebusu razmishljamo kako....

mrzim kad neko uspe da mi zagolica radoznalost :no:

Edited by matatrtaDtopikkiller
Posted

jedna moja prijateljica je imala brutalno velike grudi (brutalno: kad je otišla kod hirurga prvi put na konsultacije u povodu smanjenja istih, hirurg ju je nemo gledao oko 10 minuta pre nego što je uspeo da progovori, a rekao joj je "ja ovako nešto do sada nisam video") i smanjila ih je za po 450 grama svaku kako joj se kičma ne bi s*e*a*a u potpunosti. ali mislim da je to ekstrem.

Posted

jedna moja prijateljica je imala brutalno velike grudi (brutalno: kad je otišla kod hirurga prvi put na konsultacije u povodu smanjenja istih, hirurg ju je nemo gledao oko 10 minuta pre nego što je uspeo da progovori, a rekao joj je "ja ovako nešto do sada nisam video") i smanjila ih je za po 450 grama svaku kako joj se kičma ne bi s*e*a*a u potpunosti. ali mislim da je to ekstrem.

Ouch.

dobro, mozda i bolje ne znati.

choveche 900 grama sisa gon tu vejst.

Posted

Meni već komšinica rekla da imam sedu... ja gledo... gledo... i nisam je vido. ;)

Fora je što su svi kod mene u familiji plavi. Kad bi videla mog rođenog burazera i mene, ne bi nas prepoznala da smo braća (a kad bi videla slike kad smo bili mali, videla bi sličnost). Nego je u mojoj familiji prozujao jedan crnogorski (crnokosački i crnookački:haha:) gen i dokačio neke (mog dedu, mene, sestru od ujaka, sestru od tetke...) pa smo ti mi ko crne ovce u familiji.

Još, što je najgore, svi mi imamo sličan (eksplozivno-emotivni) karakter... stoke u neku ruku... ovi ostali kad pogledaš, svi dobri ljudi.

Dobri plavi i loši crni, vi ko da ste iz nekog glupog američkog filma izašli... :haha:

Nego, imaš jednu sedu a već nam ovde pričaš o seeedenju. Moreee....

Ja ih imam, sigurno 20tak (a ja sam rekorder, a?) ali se ne primećuje to još uvek.

Inače, dečko je bio šokiran činjenicom da ima sede. Razmišljao je kako bi ih pokrio :haha: Nije ni znao da ih ima nego ih ja baksuz našla, smorio se jadan.

I to ima ih dosta, samo je smedj sa plavim pramenovima (od sunca) pa se ne vidi.

Ja se bas nadam da cu imati taj stajl nadrkane crnogorske babe

Old%20lady%20copy.jpg

:D tako da to crno-belo ce lepo da ide uz karakter :) haha ova baba jos i lici na moju babatetku :haha:

:haha: :haha: :haha:

Srsly, nadrkana crnogorska baba :haha:

Ja ne bih volela. Imam oštre crte lica, ne bi mi to stajalo. Mada, ko zna..

Na temi o Kosi, de mi reci kako si ih "smanjila"? :haha:

Davaj recept.

Kakvo bre smanjivanje sisa, dajte nama što ih nemamo :(:cry:

Posted

Na temi o Kosi, de mi reci kako si ih "smanjila"? :haha:

Davaj recept.

Jako sam malo jela, uzasno malo spavala, a bila fizicki i previse aktivna. Tako da sam se sva osusila :) Nestalo i dupeta, i kukova i grudi. :haha:

Istopile su mi se bukvalno sve masne naslage na telu, kao stapic sam bila jedno vreme, sad sam se pomalo vratila u normalu (citaj ne izgledam kao pokretan les) posto sam sredila pomalo spavanje, a vec duze vreme se hranim kao podebeo muskarac, ali ne lepi mi se nesto mnogo, jer sam fizicki aktivna pa potrosim sve u toku dana.

E sad meni su grudi jako rano narasle, tako da su bile kriticno velike vec pri kraju srednje skole. Kad sam pocela da radim posle srednje resila sam da moram da ih smanjim i otisla na rigorozne dijete. Dosta je proslo od tad, sad mi je ok bez njih, samo mi se decko zali sto me nije upoznao u "bujnoj" fazi :D Ne zna on koja je to muka, kad ti smetaju pri svakom koraku, ne mozes spavati na stomaku, muski pol prica sa tvojim grudima a ne tobom... Grozno. Mnogo mi je bolje bez njih.

Elem, kosa, kako je stitite od naleta vetra, hladnog vazduha, kise?

Posted

Kapom. I ne vadim je ispod kaputa kad duva vetar. I stavljam masnije ulje na krajeve, tj umesto onog Brahmi stavljam obicno maslinovo.

Posted

Daj njen broj :bigblue:

Posted

Jako sam malo jela, uzasno malo spavala, a bila fizicki i previse aktivna. Tako da sam se sva osusila :) Nestalo i dupeta, i kukova i grudi. :haha:

Istopile su mi se bukvalno sve masne naslage na telu, kao stapic sam bila jedno vreme, sad sam se pomalo vratila u normalu (citaj ne izgledam kao pokretan les) posto sam sredila pomalo spavanje, a vec duze vreme se hranim kao podebeo muskarac, ali ne lepi mi se nesto mnogo, jer sam fizicki aktivna pa potrosim sve u toku dana.

E sad meni su grudi jako rano narasle, tako da su bile kriticno velike vec pri kraju srednje skole. Kad sam pocela da radim posle srednje resila sam da moram da ih smanjim i otisla na rigorozne dijete. Dosta je proslo od tad, sad mi je ok bez njih, samo mi se decko zali sto me nije upoznao u "bujnoj" fazi :D Ne zna on koja je to muka, kad ti smetaju pri svakom koraku, ne mozes spavati na stomaku, muski pol prica sa tvojim grudima a ne tobom... Grozno. Mnogo mi je bolje bez njih.

Elem, kosa, kako je stitite od naleta vetra, hladnog vazduha, kise?

Iz čiste radoznalosti, za koliko brojeva si ih smanjila?

Što se tiče kose, vezana mi je 5-6 dana u nedelji kada idem napolje i stavljam više ulja n suve delove.

Posted

Iz čiste radoznalosti, za koliko brojeva si ih smanjila?

Kad sam zavrsila srednju nosila sam 95B, u sustini i iz njega je kipilo, korpe jedva dovoljne, a svaki sam pozadi morala da skracujem jer ledja imam uska naravno. Sada mi je 80B komotan :) Ono kad pogledam i nakon smanjivanja imam vece grudi od dosta drugarica, ali sada su neke normalne velicine, tako da me nije blam da obucem siroku majicu (ranije mi je to jako smesno stojalo, sitne sam gradje) ili nesto sa vecim dekolteom, sve nekako normalnije izgleda kad grudi nisu prevelike u odnosu na ostatak tela. Nakon smanjivanja :D

Elem, ja zbog preterano jakog vetra pokupim uglavnom samo siske, tj kosu sa gornjeg dela glave, a ostatak ostavim pusten :) Kao Legolas samo bez kikica :D

Koristim taj neki Alverde balzam za lako rascesljavanje, cini mi se da prija kosi, hrani je, koristim onaj MR losion, i utrljavam orahovo ulje u krajeve. Valjda ce joj to biti dovoljno da se ne osusi.

Posted

Znao sam da je neshto prozaichno chim mora da ti se kljeshtima izvlachi.

U sushtini to nisu bile sise nego salo.

Shto lepo ne kazhesh odma' nego nas sve zajebavash ovde.

Aj da se nadovezhem na temu, koliko vas zhena ima problema sa kosom na grudima?

Posted

Licno ne volim kad je muskarac previshe maljav, ali kapiram da ako je pravi muskarac to mi nece predstavljati problem :evotigana:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...