temper Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Princ je ustuknuo. Pobegulja jedna! B, ne mešaj se u vezu Osim toga, nisi obavešten da sad teram kosu na prirodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 sve pršti od hormona Proleće tek dolazi, ventilator će da raznosi sranja svuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 (edited) Nema leka, sem da se iscetkavas i feniras, al bas zamisljam ujutru kako ustajes, feniras se i ispravljas kosu pred ogledalom uz Slayer, pazljivo stavljas hidratantnu dnevnu kremu i lip balm i odlazis na depilaciju Ako moze on... http://www.youtube.com/watch?v=hloiO0Kli20 Inace jedno od dosta promena sto sam uradio kosi u skorije vreme je sto sam je iza skratio, a napred ostavio dosta duzu kosu. Dosta mi se dopada kosa trenutno. Edited March 2, 2012 by Lunar Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 aj vec kad se pederisem po temi,zna neko dobrog frizera u okolini medaka,jerkovica,sumica,ustanicke?da podravnim ova govna do ramena i da zabatalim rep jedno duze vrijeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 (edited) Preporučujem ti salon "Šta reći", u tržnom centru u Ustaničkoj kod okretnice 31 i 17. EDIT: Ipak neću da reklamiram frizerku, samo salon. Edited March 3, 2012 by Bata Trokrilni Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 A na osnovu cega ti mozes reklamirati frizerku?Na osnovu toga sto ti je rekla "Dobar dan"? 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 (edited) Napisao sam, pa sam obrisao. Kad bih ponovio, ispalo bi da sam džaba brisao. Mislim da mi nije rekla dobar dan, nego sam njenom kolegi rekao "zdravo", a posle me on prosledio njoj, pošto je bio zauzet. Edited March 3, 2012 by Bata Trokrilni Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Sve u svemu,nisi jebao. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 kad se podvuče crta. A je l' zna neko kako mogu da poravnam kosu bez upotrebe pegle? To mi je ipak suviše brutalno. Hteo bi da imam ravnu kosu pošto mi je prirodno talasasta. Nije čak ni kovrdžava već prokleto TALASASTA. Talasasta = vecito cupava i nedefinisana Nema leka, sem da se iscetkavas i feniras, al bas zamisljam ujutru kako ustajes, feniras se i ispravljas kosu pred ogledalom uz Slayer, pazljivo stavljas hidratantnu dnevnu kremu i lip balm i odlazis na depilaciju Postoji ovo, al ima da se drkaš malo: http://www.youtube.com/watch?v=QDOPWlDylV4 @SVI VI KOJI IMATE PERUT: probajte, aman, malo ricinusovog ulja da utrljavate noć pred pranje??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 A, pa ako Blagoje to traži, onda bolje da ode u neki drugi salon. Ja sam mislio da pita za šišanje. kad se podvuče crta. Ne brini Mačko, još je nisam podvukao. Doći ćeš na red, polako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Mojne da mi pretiš nejebicom, nije lepo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 u sta ti reko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Nećeš jebati... ni ti nećeš jebati... nejebaćete/ćemo/će Nego, da malo oftopičkim, otkad se ošišah, svako malo zaobravljam da perem kosu... Ranije sam uredno prao 2-3 puta nedeljno, sad uglavnom 1-1,5. Oprah u ponedeljak, sad se setih da bih mogao, jer je red, ali inače ne ište. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Ili to, ili te niko ne ljubi u glavudzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 или те љуби, али у малу главуџу 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Ђенерални зна знање. Вејт, ноу... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 kako peres kosu 1,5 put Aaa kapiram, opereš samo tepih, zavese ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kendall Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 kako peres kosu 1,5 put Jednom opere a drugi put samo nanese šampon i ostavi da se osuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Tepih nosim da se bište, a zavese svedoh na venecijanere. U međuvremenu voštim parket. A matematika je jasna - 3 pranja u 2 nedelje. Tsjeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Kako se citia B@K@, kao "baka" tj baba ili kao BetKet? Ontopic ima negde da se pazari sari, nema u indijskoj radnji, trazih tamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kendall Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Postoji ovo, al ima da se Uh, hvala ali previše je ovo komplikovano za mene. A i nemam ja toliko strpljenja. A i nemam dugu kosu tako da... A matematika je jasna - 3 pranja u 2 nedelje. Tsjeee Ili u prevodu, opereš kosu 0,214 puta na dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 @Zen, ovde je drugarica uzimala u neka dva indija šopa al su zatvoreni, kaže možda ima u Blu Belu nekom na banjici, od pinka nešto se ide okolo, pa probaj izguglattt Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 @Smorka - baka, brate, baka, šta ima da se koprcam, jebala me super baka i inicijali i k(g)rindžer. Kacam bir0 špic-name, internet još bejaše mlad, a ja glup (ost'o). @Knedlla - Lako ti sad da se praviš važan. Računa se jedino ako si delijo napame'. =) Inače, opr'o sam maločas kosu. I nemojte da mislite da sam ja sad tu neki prljavko - u ona pranja kose nisam uračunao kupanja posle fuce i plivanja. Niti kišu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 @SVI VI KOJI IMATE PERUT: probajte, aman, malo ricinusovog ulja da utrljavate noć pred pranje??? pozdravio te sava doganjic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 I cime posle oprati taj ricinus sa glave? Kopriva shampon ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts