Night's Blood Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Na stranu ko je u pitanju, slika je postavljena zbog toga kako izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Juce oshishah Uruka Joj sto je seksi sad Evo da ti se zahvalim i ovde, pred celim yumetalom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 jesi mu obrijala dlake sa ledja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Prvo dole, pa ledja, pa gore, sad je ki upisan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 evo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Само ти брчићи испод носа фале. Исти си Хитлер. Ленон Хитлер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 haha, bilo je i toga, napravio sam sebi brcice od ostataka kose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Doktor Warp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 (edited) meni kosa skoro do pola ledja ne znam sta da radim,da li da skracujem skroz da li da stepenasto radim,skroz sam zbunjen Edited June 24, 2012 by Mita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Seci govno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 до пола леђа? ошишај бре тих 10 центиметара и миран си 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Danas su mi i keva i nana potvrdile, nikada u zivotu mi kosa nije bila gusca i jaca. Ne znam u cemu je stos. I pre dve godine he bila serija izbrijavanja glavudze celo leto pa kosa nije bila ovakva. Proslo je mesec i po dana od proslog talasa izbrijavanja i kosa je fantasticna. Prosto mi zao da se farbam. Mozda je momenat da vidim kakve je boje kad poraste U medjuvremenu patnja dok ne poraste do usiju i raste na gore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Sonic Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvaes Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 e ovako pustam je 2 godine, ali tek posle godinu i recimo 3 meseca sam otisao kod frizera, do tad je bio tarzan stajl zato sad imam dosta iskrzalih, tankih krajeva celom duzinom kose, cak i do glave ode i nesto se mislim ne bih to ali ako ce biti zdravija da lepo olindram do glave i krenem opet da pustam, uz redovno odrzavanje ili nema potrebe za tim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Sigurno će biti zdravija i bolje da ošišaš sve što je oštećeno. Sve zavisi od kose, ako se brzo suši moraš češće da je šišaš, a onda ti za puštanje kose trebaju konjski živci i mnogo vremena. Ja moju moram da šišam svakih mesec dana, jezivo sporo raste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvaes Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 a znam to ali volim je ko dete bre al nije toliko ni to sto je trenutno ostecena, vec strahujem da to ne postane trajno, odnosno sta ako se dlaka razdvoji do korena? i jel normalno da su mi dlake razlicite debljine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Razumem te, ali mora da se seče, nema druge pomoći. Ovo za razdvajanje dlake od korena ne razumem. Kako to izgleda? Normalno je, ne može svaka dlaka da bude iste debljine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Ja moram sad da se ošišam opet i da pustim još bar dva padavana Bije kriza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Ja moju moram da šišam svakih mesec dana, jezivo sporo raste. tako ti nikad nece porasti ne ores njivu kosom pa da ostecuje toliko za mesec dana, shishaj se bar na tri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Takoe .Na 3 meseca skratis 1 cm ,ostaju ti 2 cm ,em je sasvim dovoljno kad si krajevi u pitanju ,em raste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvaes Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 hocu reci rascvetali krajevi sta ako dodje do korena? el tacno da na tom mestu vise ne raste dlaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Nisam siguran ,ali mislim da nije do toga. Dlaka ne raste kad prestane da se snabdeva potrebnim materijama, koliko sma cuo ,valjda ispucalost nema veze sa tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 tako ti nikad nece porasti ne ores njivu kosom pa da ostecuje toliko za mesec dana, shishaj se bar na tri Prođu nekad dva meseca, pa ne liči ni na šta. Krajevi budu svetliji nego koren i baš je ružno. Skrati mi možda pola koliko izraste za tih mesec i po, pa opet napreduje. A onda pomislim kolika bi mi kosa bila da se šišam na par meseci i dođe mi da se ubijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvaes Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Znaci nece biti nikakve trajne stete ako je furam ovako ostecenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 oće izgledaćeš ko šugav sa oštećenom kosom samo ti lepo idi kod ŽENSKOG frizera i reci da ti skine sve rascvetalo, prežali gubitak i onda puštaj ko čovek i nemoj ko neki seljoberi ovde da ne veruješ u maske za kosu i regeneratore, naročito leti i zimi kad je sneg, tad se kosa najviše oštećuje kad farbam kosu, šišam se na tipa 4 do 6 meseci, kad se ne farbam mogu i na godinu dana, neće se oštetiti, koristim ulja i pakovanja za kosu a debljina vlasi zavisi od genetike, ali i od ishrane. @ Yv ja tebi ne verujem, jebiga nemoguce je da se kos atoliko sjebava za mesec dana, naro;ito na krajevima uzmi neka pakovanja i sranja ili, promeni frizera mo\da ti tanji krajeve kad te shisha pa ti se zato tako brzo sjebu niko ne moze da me ubedi da treba da se shisha na mesec dana, nema teorije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts