Zen Posted April 12, 2013 Report Posted April 12, 2013 Ako bi neko slucajno narucivao bilo sta Manic Panic iz inostranstva (ove standardne imaju i kod nas da se kupe), nek se javi, imam i ja par porudzbina al mi mrsko samo za tih par stvari da placam postarinu (Manic Panic Amplified formula) ... ili ako zna gde kod nas moze da se kupi Manic Panic Amplified formula, much obliged. hahaha kucam u google, izlazi mi "Anita Panic ex Manic Facebook"
MissionVao Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Samo da prijavim da je Garnier farba za 'esktremno posvetljivanje' od 4.5 nijanse u boji pepeljasto plava totalno djubre. Skracivala sam siske pa sam testirala na tome i samo na suncu, ne na vestackom svetlu, vidi se jedva nijansa-nijansa ipo razlike.
MissionVao Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 A pozadi nacrtano kako smedju pretvara u tamno plavu Jbg, nista bez jake hemije. Praticu ovaj tutorial (jer mi je rezultat WOW i lepo objasnjava) kad budem imala vremena pa cu da javim, deluje epic (a i cini mi se sa before fotke da riba nije imala prirodnu kosu vec farbanu u boju cokolade); https://www.youtube.com/watch?v=Hx248R6K-5o
Zen Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 meni bude lepo plava i na pramenovima pepeljasta, tvoja kos je onda bas dosta tvrdoglavija od moje
MissionVao Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 (edited) Usput, 20vol = 6% peroxide, 30 = 9% 40 = 12% Ma ko zna, verovatno mi se opire jer je farbana. Edited April 14, 2013 by MissionVao
MissionVao Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Pa da, ko sto kaze u tom YT videu, ona ostavlja na farbanim delovima tipa 3x duze izbeljivac nego na korenu.
Machka Naopachka Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Samo da prijavim da je Garnier farba za 'esktremno posvetljivanje' od 4.5 nijanse u boji pepeljasto plava totalno djubre. Skracivala sam siske pa sam testirala na tome i samo na suncu, ne na vestackom svetlu, vidi se jedva nijansa-nijansa ipo razlike. Imas mozda fotku pre/posle?
MissionVao Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 (edited) Ne na zalost, bacila sam jutros jer mi se linjalo po stolu Bukvalno ista ta boja samo jedva primetno svetlija, ista toplota (nista hladnije/toplije). 30min se drzi i usput pramen je bio u plasticnoj foliji i uz telo tako da nije argument 'bilo je na hladnom, na glavi nije hladno'. Jednostavno farba ne radi to sto reklamira (makar ne na farbanoj kosi). Edited April 14, 2013 by MissionVao
sunessence Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Има она Palette E-нешто (мислим да је Е-6 или Е-8) са оним што зову "активатор плаве боје" и мени је из прве извукла плаву из тамносмеђе. Додуше, јесте да ми је коса само једном била фарбана у то тамносмеђе (несрећан случај - увек проверите да ли се број на туби слаже са бројем у кутији ), али - фарба је фарба. Очекивала сам катастрофу од сувоће косе након коришћења, али заиста нисам приметила икакву промену у квалитету косе након тога.
MissionVao Posted April 25, 2013 Report Posted April 25, 2013 Dakle nista bez blansa, odradih sama neki satro ombre fazon. Nisam oranz al sam zuta, dakle jel ste vidjale negde ljubicasti toner za kosu? Inace Farcom plavi blans + Lilly 9% hidrogen = kako sam zavrsila mazanje vec je bilo vreme za skidanje, epic timing. Ne mogu da pretrazujem na ana.rs jer dobijem napad od gluposti i haosa. Plavi i ash mi ne odgovaraju, bas mora lila. A plasim se da uzmem lila farbu jer ce jace da deluje i nepovratno je. Pise na netu da kupis u apoteci kapi genicijane, em nije stetno em se ispira prvim pranjem. Kao dodaje se u sampon. Ako nadjem i uspe javljam.
Kokopelli Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 A da probas u Cvrletu? Sad sam pokusala da nadjem po pretrazi ali im nesto sajt ne valja. Znaju da budu dosta skupi pa ne znam da li bi mozda negdje drugo pokusala. Na google pretrazi sam nasla da postoji Subrina ljubicasti toner.
Zen Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 Ima i neka frizerska radnja u cumicu, al da me ubijes kako se zovu. Tamo sam kupovala sivi i plavi toner.
MissionVao Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 @Koko: Nisam na kraju htela da se igram s tonerima pa sam uzela ljubicasti sampon, neki profi, u Cvrletu Bas je efikasan, jedno pranje i resio problem.
Kokopelli Posted May 1, 2013 Report Posted May 1, 2013 E, pa super. U Cvrletu kupujem Tigi proizvode, tj. kupovala sam ih. Skapirah da dajem brdo love a da nesto ne vidim razliku u odnosu na regularne proizvode za njegu kose, osim sto eto, jesu prirodni, predivno mirisu i imaju fenomenalan dizajn. Ali sigurno ih necu kupovati zbog toga. Sada kupujem kod njih prirodne farbe (ofarbam se u svoju boju, moja posvijetli brzo od sunca a ne volim svijetlo smedju) i te farbe su zaista odlicne! Cini mi se da imaju najveci izbor prirodnih farbi u gradu.
Machka Naopachka Posted May 1, 2013 Report Posted May 1, 2013 A jel neko probao one mousse color palette? Koliko se lako nanosi?
Zen Posted May 1, 2013 Report Posted May 1, 2013 farbam kevu sa tim lako se nanosi al moja keva ima kratku kosu, pa je sve lako tako da u stvari ti i nisam od neke pomoci xD
sunessence Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 Супер лако се наноси! Моја сестра има баш дугу косу (прелази јој пола леђа) и тимe се фарба. Одлична је фарба. 1
Lunar Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 (edited) E, pa super. U Cvrletu kupujem Tigi proizvode, tj. kupovala sam ih. Skapirah da dajem brdo love a da nesto ne vidim razliku u odnosu na regularne proizvode za njegu kose, osim sto eto, jesu prirodni, predivno mirisu i imaju fenomenalan dizajn. Ali sigurno ih necu kupovati zbog toga. Sada kupujem kod njih prirodne farbe (ofarbam se u svoju boju, moja posvijetli brzo od sunca a ne volim svijetlo smedju) i te farbe su zaista odlicne! Cini mi se da imaju najveci izbor prirodnih farbi u gradu. Bilo bi cool kada bi imali TIGI muske proizvode, a ne samo zenske u Cvrletu. Generalno mislim na voskove i gume za kosu, koje sam cuo da pored American Crewa su veoma dobri. Edited May 2, 2013 by Lunar
Antikristina Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 А по чему се разликују мушки и женски восак за косу?
MissionVao Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 Po tome sto je muski formulisan za kratku kosu, npr gusci je.
Recommended Posts