Demon Seed Posted May 5, 2013 Report Posted May 5, 2013 Da bre, ja zaobilazim temu, a ono greska golema. Sto bi rekle na Ana.rs, 'Hvala vam, devojke, divne ste' Kad vec pomenu to, najjace su kad na fejsbuku krenu jedna drugoj da se obracaju sa "draga"... -Jao draga, tako ste lepi na ovoj slici, ljubim vas! <3 <3 :* :*
Antikristina Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Кол'ко им је јадан овај смајли Боље: ''Хвала, девојке, дивне сте '' 2
Demon Seed Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Ili daleko bilo neki od smajlija koje je Vudu upraznjavao na svojim laznim profilima
Lunar Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 (edited) Imate srece sto je Uskrs a ja sam veliki vernik Jos Zen da okaci pa da dovrsimo offtopic? Ko ne kapira da se zezam nije zasluzio da gleda slike Kako lep poklon yumetalu na uskrs. Fino je videti da medju velom artificijalnog identiteta i misterije leži jedna hot yumetalka, pogotovo kada je najlepša yumetalka prestala da ostavlja slike na ovom forumu. Edited May 6, 2013 by Lunar
Lou Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Najlepša yumetalka nikada nije ostavila slike na forumu. Боље: ''Хвала, девојке, дивне сте '' Vinjak samo Jaretu i neprijateljima.
sale 3sm Larry Flynt Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Onu propalu gej temu zakljucati i baciti kljuc. Ovu uvrstiti u temu nacionalnog blaga juma.
truliandedzombileš! Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 (edited) pogotovo kada je najlepša yumetalka prestala da ostavlja slike na ovom forumu. Mona? sad ozbiljno, zajebite ta sranja! sve jumetalke su lepe. <3 burbonka, mišnka, havočka, ove maloletnice, Lunar i lou. Edited May 6, 2013 by truliandedzombileš! 1 1
Генеральный Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 због великог интересовања, тему преименовати у цвикате љепот'це јума чекају се Сунашце (кад залијепи ђозле), НајцБлад, мала Ивет, Анадмин, МаћкаНопаћка, Бурбонка, Хавочка, ДрМелинда, Јаре...
Јарослав Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 што ја? zanimljiva tema. na onoj drugoj sa slikama, previše je jareta. никад није доста Јарета
Night's Blood Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Svaki put procitam "Mašinka". @ Koko Kul su ti djozle, oba primerka.
Kokopelli Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 (edited) E, pa hvala. Ovih prvih imam nekoliko varijacija. Koliko sam modela promijenila od svoje seste, svake godine mi drugi model postane zanimljiv. Evo jos jedne starije. I jedne novije Edited May 6, 2013 by Kokopelli 8 1
sale 3sm Larry Flynt Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 TEMA VEKA!!!ZENSKI STUBOVI FORUMA DOMINIRAJU!!!!!!!!!!!!! MASINKO I KOKO, VOLEM VAS!!!!!!!!!!!!!!!! 1
Lou Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 burbonka, mišnka, havočka, ove maloletnice, Lunar i lou. Mislim na tebe kada legnem da spavam. Samo nemoj više da mi šalješ poruke.
Antikristina Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Е'о и мене. Ја гледам и се само смешкам јер сам много ружна кад дакфејсујем. 12 1
B@K@ Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 An error occurred You have reached your quota of positive votes for the day Biće pluseva, nastavite samo, trudbenice i stubičke!
Demon Seed Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 stubičke! To mu dodje nesto kao tučkovi foruma
MissionVao Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Jel imamo neki nacin da se makar pravimo da ima veze s kosom ili je ovo neki presedan u istoji offtopic kaznjavanja?
Antikristina Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Какво кажњавање, само нека промене име теме као што Ђенерални рече
B@K@ Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Ват хи сед. А можемо и око кажњавања да се договоримо
Zen Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Neko od kerberosa ce vec razmestiti sa ove teme oftopic, ja sam na mobu nije mi zgodno. Nema kaznjavanja, danas je praznik
sale 3sm Larry Flynt Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Nema diranja ove dragocene teme sa prelepim frizurama i zakljucajte onu Village People temu
Recommended Posts