Jump to content

Recommended Posts

Posted

@Zen i ostale Manic Panic ribe - jeste li drzale preporuceno vreme ili ste radile onaj fazon da preko noci ostavite boju (ili makar par h)? I posle koliko pranja se skinulo sa koze glave? :D

Posted

sa koze glave posle jednog postenog pranja ili dva

ako ti je ostalo na delu oko lica, skini alkoholom

ostavljam uvek bar 3h

Posted

Kul, hvala :D

Kad krenes da citas zvanicno upustvo zabrines se, te nemoj da stavljas na koren u duzini od 3cm (?? kako da ga ofarbam onda), nemoj da peres kosu prvih nedelju dana od farbanja, ispiraj kosu hladnom vodom i belim sircetom... more mrs :haha:

Posted

^ Time se tesim, to sto ne lici ni malo na ocekivanja je druga prica :haha:

Kapiram da ce mi se skinuti sa skalpa kad i sa kose, ne znam kako se na netu ofarbaju a da ne ostane nista na kozi :ph34r:

Posted

Skidaj sa koze loca alkoholom, skalp jebiga

al izgleda sjajno :wub:

U principu, meni se sa skalpa skine tokom prvog sledeceg pranja.

Posted

Rozije je uzivo :haha:

Ne znam kako odrzavam, ovo je sinocna rabota. Verovatno nikako jer mnogo smara izbegavanje pranja, pa pranje hladnom vodom, ispiranje sircetom, dodavanje boje u regenerator...

Posted

Super ti je to ispalo iako si planirala drugacije. :da:

Ovo je odlican savjet, za boju u pakovanje. Imas i milion savjeta za koriscenje hibiskusa ili rooibosa za odrzavanje crvene boje ali to je isto komplikacija kao i ovo sto si navela za sirce...

• 1 month later...
Posted

Jel ima neko ideju kako da se na dugu kosu udari undercut samo sa jedne strane?

Ima gomila instrukcija po netu za obican undercut (sad je to mnogo hip i moderno :haha:) , al nisam nasao nista sto bi mi dalo ideju kako to da odradim samo s jedne strane. Btw ne bih da idem kod frizera, bolje sam sebe da userem ako bas moram, neko da jos i platim za to :mhihi:

Posted

Btw aj nadji sliku sta hoces, ne kontam sta ti je undercut sa jedne strane

Terminologija ume da zbuni. Ja imam klasican mohawk, a jedan lik mi rece da je to "dvostruki undercut" :haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...