Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  VeronikaJeOdluchilaDaUmre said:
a ovo mi je fuj

ovo

Ova kosa je predivna... :wub:

Sto se mene tice, apsolutno najbolja frizura na metal sceni:

005060170126.jpg

Amorphis_02.jpg

Amorphis_rgb72.jpg

Edited by Talvi
Posted
  Derek Trotter said:
Verovatno je ovako nesto nepopularno reci na metal forumu, ali nema bolje frizure od no-zure!

Bold man's child fazon...

Vec par godina se sisam na keca i to mi je jedan od pametnijih poteza u zivotu - najbrza, najekonomicnija, najhigijenskija opcija.

Jedino mozemo diskutovati o estetskoj dimenziji problema, mada, u stvari, ni o tome ne mozemo jer se i na tom polju sve svodi na razlike/slicnosti u ukusima...

Pa vec smo pre par stranica zakljucili da je Satriani look najbolji, najprakticniji i najcool :pivopije:

Inace Tomi Joutsen je najjaci pevac, posle laihiale, ali njegova kosa i brkovi su mi tragicni :(

Posted

Ne znam bas! Mrzim da vidim masnu dugu kosu, zapustenu, isrzanih krajeva...

Ali lepa, gusta negovana duga kosa super izgleda. Jos ako je loknasata i plava!!!

Posted
  Routasydan said:
Inace Tomi Joutsen je najjaci pevac, posle laihiale, ali njegova kosa i brkovi su mi tragicni :(

Hahaha, pa, ok, ti Panco Vilja brkovi jesu tragicni, ali kosa... Brate mili... Phhhhhhhhhhhh...

Posted
  she-Feniks1 said:
Ne znam bas! Mrzim da vidim masnu dugu kosu, zapustenu, isrzanih krajeva...

Ali lepa, gusta negovana duga kosa super izgleda. Jos ako je loknasata i plava!!!

Ovako nesto?

curls7.JPG

Posted

Fuj.

Volim ljude koji cuvaju svoju kosu, ma da li ona bila kratka ili duga.

Frizure su nesto sto stalno menjamo, ili sto se menja i samo od sebe.. :D

Jedna od najkvalitetnijih kosa u metal muzici:

mustaine.jpg

Posted (edited)

Trenutno imam istu boju kose kao on!

Inace, posto imam dugu kosu, moram puno da vodim racuna o njoj, pa zato pazim i sta koristim od preparata. Cesto menjam sampon, jer kosi s vremena na vreme odgovaraju razlicite stvari. Trenutno od sampona koristim Revlon Flex, jako je dobar i dugo traje jer je pakovanje od 400 ml. Izbegavam ono sto se reklamira i ono sto se pravi za istocno trziste. Od balzama i pakovanja koristim zaista razlicite proizvode: trenutno imam Genera balzam od kamilice i biljno pakovanje- prodaju ga u Lilly parfimerijama, zatim masku od kane Bottega Verde- ne boji kosu ali joj daje sjaj, neko frizersko pakovanje od 1 kg sa lanenim semenom i sargarepom- moze se naci u radnjama sa proizvodima za frizere i jedan balzam koji je zaista super- Alverde iz DM parfimerije. Na kraju, posle pranja, ponekad koristim Selective losion za bolji rast kose i sprej Gliss Kur n bazi ulja, to je iz ove kolekcije:

sch_gliss_zestaw_olej.jpg

E sad sta po mom misljenju nikako ne valja za kosu:

1. Garnier Fructis samponi- ako yelite da vam opadne kosa, onda ih koristite.

2. Sansilk samponi- nekada su bili OK, a sada su najgori nus proizvod.

3. Oni samponi protiv peruti, zatim Wash and go i slicno, jer to otkloni perut a unisti kosu. Za perut je najbolji zeleni Neutro Roberts.

Edited by Shamandalie
Posted

Da, zaboravih da preporucim nesto muskarcima koji imaju problema sa kosom: Fitoval plus. Provereno deluje, zaustavlja opadanje i poboljsava rast kose. Ima ga u apotekama, jeste malo skuplji, ali je koncentrovan i dugo traje.

fitoval_plus_sampon1.jpg

Posted

Et Shamandalie:

Svaka cast za preporuku proizvoda, i ja koristim dosta toga od Gliss Kur-a, a od Fitoval-a sam ranije koristila sampon protiv opadanja, jer mi je od farbanja kosa naglo oslabila, dosta mi je pomogao :da:

Et ΣΟΚΙ:

Bolje da ga nisi otkrio :(

Posted

Zaboravih da vam preporucim sampone Garier Ultra Doux, fenomenalni su, ali ih je kod nas gotovo nemoguce naci. Znam jednu parfimeriju u BG gde se prodaju, a u Novom Sadu ih nigde nisam videla. Skuplji su nego obicni samponi, ali zaista vrede.

garnier-miel-l.jpg

Posted
  Tanya said:
Et ΣΟΚΙ:

Bolje da ga nisi otkrio :(

хаха јбг.

знаш смучило ми се.

сваки други, трећи дан морам да одвојим по 2 сата најмање за прање.сваки дан бар 20 минута за чешљање.пуко ми је филм само и оно.СЕЦИ.:)

Posted
  SixStepsOnTheMoon said:
Nekada je Daniel bio pravi primer covjeka sa dugom kosom :da:

Daniel2.jpg

A bio je cool tip, i onda se osisao :(

Et ΣΟΚΙ:

jbg ja kosu perem svakog dana, moze da mi se desi da preskocim kad radim celog dana (sto mi se u zadnje vreme cesto desava :evil: ) ali vec drugog dana pizdim :)

normalno je da mora da se ulozi malo vremena, ali vredi :lol:

Posted
  ΣΟΚΙ said:
сад "косу" могу да перем док се умивам.хаха

Haha, jedan od razloga zasto sam ja htela da se osisam "na keca" :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...