Night's Blood Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 A i sto si stariji sporije raste, bar je tako u mom slucaju.
Narsil Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Нећу тако. Најбоље ми је оно из "Полицијске академије" кад онај Поручник, шта је већ, попије оно за раст косе па му иста буде до дупета за два дана.
Talvi Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 (edited) Ja se uvek setim Asterix-a, kad uvale Rimljanima onaj napitak. Edited September 24, 2009 by Talvi
Night's Blood Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 (edited) Ja se secam stripa Asteriks i Obeliks, kada rimljanima daju napitak za rast kose/brade. @Talvi- Hahahahahaaaa....... Edited September 24, 2009 by Night's Blood
Tanya Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 I meni sporije raste otkako sam omatorila No dobro raste i dalje tako da nije zabrinjavajuce
Dead Man Walking Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Kako se beše spravlja ona jednostavna smesa za rast kose? Kupio sam napokon ricinusovo ulje. Mrzi me sad da tražim post
Talvi Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Kasika ricinusa + zumance, utrljavas dobro nekih 20-30 minuta, pustis da odstoji 3-4 sata i isperes.
Narsil Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 И шта постижеш тиме? И мене мрзи да читам.
Talvi Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Kosa zdravija, bolje raste a ako imas perut nestaje na minimum 3 meseca posle jednog tretmana.
Dead Man Walking Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Nemam jaja trenutno, doći će cimer sutra pa će doneti...Onda ću da mesim i trljam. Hvala
Talvi Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Bolje nadji nekoga drugog da te trlja, zamoran je posao a tesko ces sam uspeti da svojim rukama prekrijes ceo skalp posto ne mozes da vidis.
Narsil Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Kosa zdravija, bolje raste a ako imas perut nestaje na minimum 3 meseca posle jednog tretmana. Једно глупо питање, али не кошта : Је л' то проверено?
kuruz Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Nemam jaja trenutno, doći će cimer sutra pa će doneti...Onda ću da mesim i trljam.
Fapril ethereal Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 (edited) @Kuruz ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah kako volim ovaj pwning zar ne treba da se pusti da odstoji 15 dana? Edited September 26, 2009 by april ethereal
Talvi Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 (edited) Једно глупо питање, али не кошта : Је л' то проверено? Pazi, ja to radim redovno. Nisam verovao u to dok me bivsa devojka jednom nije naterala, a tih dana me je bas zajebavala perut. Nanela ona to meni, ostavio da odstoji, isprao, dodjem pred ogledalo - sunce ti jebem, peruti nigde, kao da je nikad nije ni bilo! Tako da svakih mesec-dva ja to nanesem, tek da bude zdravija... Naravno, zavisi to i od kose i od koze glave, ali meni radi samo tako. Edited September 26, 2009 by Talvi
Dead Man Walking Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Bolje nadji nekoga drugog da te trlja, zamoran je posao a tesko ces sam uspeti da svojim rukama prekrijes ceo skalp posto ne mozes da vidis. Nemam koga, neće cimer da me trlja, nekako bi bilo gay @Kuruz ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah kako volim ovaj pwning zar ne treba da se pusti da odstoji 15 dana? Ko da ja nisam namerno tako napisao Btw ja sam čuo da treba da utrljaš pepeo slepog miša i popljuneš tri puta za sreću
kuruz Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Btw ja sam čuo da treba da utrljaš pepeo slepog miša i popljuneš tri puta za sreću На цимерова јаја? Јес' ти нормалан?
Talvi Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Nemam koga, neće cimer da me trlja, nekako bi bilo gay Onda gledaj da dobro zaores prstima po skalpu, inace ne vredi! E, da, i ako imas nabaci neki balzam za lakse rascesljavanje kada budes prao kosu posle jer ne zelis da znas na sta ce ti kosa liciti kada naneses to!
Narsil Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Pazi, ja to radim redovno. Nisam verovao u to dok me bivsa devojka jednom nije naterala, a tih dana me je bas zajebavala perut. Nanela ona to meni, ostavio da odstoji, isprao, dodjem pred ogledalo - sunce ti jebem, peruti nigde, kao da je nikad nije ni bilo! Tako da svakih mesec-dva ja to nanesem, tek da bude zdravija... Naravno, zavisi to i od kose i od koze glave, ali meni radi samo tako. Ок, пробаћу, не могу ништа да изгубим осим око пола метра косе. 1
Dead Man Walking Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 На цимерова јаја? Јес' ти нормалан? Ne diraj cimerova jaja, to su domaća. Onda gledaj da dobro zaores prstima po skalpu, inace ne vredi! E, da, i ako imas nabaci neki balzam za lakse rascesljavanje kada budes prao kosu posle jer ne zelis da znas na sta ce ti kosa liciti kada naneses to! Oraću dok mi ne smekša lobanja Jao ja i inače imam problema sa rasčešljavanjem tako da sam ga najebo... Moram onda kupiti i balzam sutra...
Маузер Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Ja sam celav, ocu kosu do po ledja.
Night's Blood Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Moze, ali moras da nadjes cimera.
Маузер Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Jel mora da ima dugu kosu ili kratku?
Recommended Posts