MissionVao Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Reče mi frizerka da kupim "Alpacin" šampon i losion u apoteci... Alpecin.
Talvi Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Reče mi frizerka da kupim "Alpacin" šampon i losion u apoteci... Alpaćin.
Machka Naopachka Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 Poslednjih mesec dana nosim kosu pokupljenu, i primetila sam da se mnogo manje masti nego kada je bila puštena.
Machka Naopachka Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 www.flexi8.com Do sutra imate besplatan shipping ako naručite preko 20$, čak i za nas. Naravno, može da se desi da vam ocarine pošiljku. Vredi probati, ako vam se svidjaju šnalice.
~SilentWarrior~ Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 (edited) Ova nije tako dugacka, ali je ipak nesto... lik je opsednut Edited November 1, 2009 by Vitorias123
Kokopelli Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Nisi pratila temu, njega smo već vidjeli
lithium Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 ljudi, ja sam nekad pre sto godina, (bash bash davno) nashla neki "recept" koji je mnogo dobar, i kosa stvarno brzhe raste (neka brlja sa ricinusovim uljem je u pitanju, vishe se ni ne secjam, chini mi se da su bila i neka jaja o.O ali nisam sigurna)......jel zna neko neku foru, ili da trazim u nazad?
Talvi Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 http://www.yumetal.net/forum/topic/36473-kosa/page__view__findpost__p__2061356
lithium Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 hah, hvala.xD ovo je neka kracja verzija od one koju sam ja chitala, al mislim da je poenta pretty much ista.xD
Talvi Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Bio je i ovaj, mozda na njega mislis : http://www.yumetal.net/forum/topic/36473-kosa/page__view__findpost__p__1628631
Machka Naopachka Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Iz mog iskustva sasvim je dovoljan samo ricinus. Ne voli svačija kosa jaja.
lithium Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 ma meni je ta bucjkalica sa jajima super delovala na kosu, ali sam zaboravila kako tachno ide @Talvi: tenk ju
Black Label Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Farbanja mi bas ne uspevaju, ljubicasta propala, pokusacemo s ovim:
Ајлин Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Meni je super izašla L'Oreal Preference. Jeste skuplja od svih, ali vredi. Sad još jednom da se zamažem i to je to, ujednačila sam konačno. I da, da se demantujem - ono govance što "farba za 10 minuta" se žešće ispira.
lithium Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 @Black label : zju, pazi sa tim :/ prvo shto znam mnogo ljudi koji tako neshto imaju, a malo ljudi kojima stoji, a drugo, PAKAO je za odrzhavanje...moja najbolja drugarica je imala neshto slichno...
feyd Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 ako neko zna neku boju kojom se (uspesno) moze zameniti igora royal 11/1, ovo je dobro vreme da podeli znanje s nas.
Night's Blood Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 (edited) @Smorock- Sede su sehi. Edited November 4, 2009 by Night's Blood
Tanya Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Mwaaa osedela sam Same here Pregledala kosu na jakom suncu i pronasla par belih belih bas kod razdeljka Sto bi rekli na sred glave XD Koliko se godinama nerviram nije ni cudo. Mozda zamazem kanom, ne znam jos sta cu, ne primete se uopste pa mi se ne zuri sa krecenjem Samo me nerviraju jer sada znam da su tu Farbanja mi bas ne uspevaju, ljubicasta propala, pokusacemo s ovim: Ovo poprilicno dobro uspe Dobro je, jer ti pre nje ne treba blansh niti se dodaje hidrogen. Ako ti je tamna podloga ispasce prvi put malo tamnije nego preko svetle podloge normalno, ali poprilicno dobro "hvata". ima ih kod mene u radnji, pa sam videla kako uspeva malim emo curama, pankerkama i sl Jedna tuba je kod nas 150 din, probaj pa ces videti. Imas par nijansi pink, crvenu, zelenu, teget i ljubicastu ja mislim.
Machka Naopachka Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Ma kako ti ne treba blanš? Ako imaš tamnu kosu, treba ti blanš... Ja sam roze Fani preko skoro cne kose pa blanša dobijala krv crvenu boju :/
Recommended Posts