Dark_Elf Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Mislim da njima mnogo više smeta kad neko ima izražene dlake na leđima, ili ramenima, nego na grudima... al' može biti i da grešim.
Machka Naopachka Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Volim ćosave i da se brijete ispod pazuha.
Dark_Elf Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Volim ćosave i da se brijete ispod pazuha. A u predelu pupka? I ona švalerska malja što ide na dole?
Dark_Elf Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 (edited) Hahah... znao sam. Znači, ne voliš ni ti ćosave, samo da je umereno i lepo. Edited November 7, 2009 by d4rk3lf
Ајлин Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 U sushtini to nisu bile sise nego salo. Shto lepo ne kazhesh odma' nego nas sve zajebavash ovde. Aj da se nadovezhem na temu, koliko vas zhena ima problema sa kosom na grudima? Ne verujem da si toliko neiskusan da ne znaš da je većina sastojaka ženskih grudi - salo. Što se problema sa kosom na grudima tiče, problema nema jer nema ni kose na grudima, jeeejjj... a kosu na muškadiji volEm u kompletu, pa nema ni tu problema. Ne znam tačno šta je bilo pitanje.
Tanya Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Znao sam da je neshto prozaichno chim mora da ti se kljeshtima izvlachi. U sushtini to nisu bile sise nego salo. Shto lepo ne kazhesh odma' nego nas sve zajebavash ovde. Aj da se nadovezhem na temu, koliko vas zhena ima problema sa kosom na grudima? Sto kljestima? Odgovorim kad god sam na forumu i vidim da mi se neko obraca. A sta mislis da ispunjava grudi? Evo citaj malo ako si toliko spavao u skoli Basic breast anatomy Kosa po muskom telu? Hmm... Ranije sam podnosila samo cosave. Sad mi ne smeta malo malja po grudima i stomaku muskarca. Ali najodvratnije mi je kad vidim da im dlake vire iz majice na kratak rukav na sve strane, i kod vrata i iz rukava Isto tako ne volim ni kad muskarci depiliraju stomak i grudi. Bzvz mi je to.
Machka Naopachka Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Biljni šampon na glavi... nisam sigurna da sam ga dobro nanela... videtjemo. Hahah... znao sam. Znači, ne voliš ni ti ćosave, samo da je umereno i lepo. Pa ne skroz ćosave. Mada, i to je bolje nego preterano maljav... PS depilacija je OK. Pogotovo ako ima tepih na ledjima. Što da ga ne skine...
Kokopelli Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 (edited) Ja sam imala dečka kome genetski spadnu sve moguće dlake do 28-9-te Naravno, nijednu dlaku nisam ni uspjela da uočim. Ah, tako sam mu zavidlila... Edited November 7, 2009 by Kokopelli
Ајлин Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 U nedostatku vremena, Brahmi ulje može da se koristi i između dva pranja. Dok je kosa topla, ulje se dobro upija i deluje kao balsam. Naravno treba ga dobro isprati drugim šamponanjem.
Zen Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 U nedostatku vremena, Brahmi ulje može da se koristi i između dva pranja. Dok je kosa topla, ulje se dobro upija i deluje kao balsam. Naravno treba ga dobro isprati drugim šamponanjem. Ma mrzi me, sad posle ulja samo jednom samponiram i bude super. I ostane mi vise tople vode da se brljam
Oddball Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 jebote, stvarno, ode 900 grama materijala maltene u djubre......
Ајлин Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 A čekaj, stavljaš Brahmi prethodno veče isključivo, jel?
Zen Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Ponekad drzim celu noc Brahmi ulje a ponekad samo 15-20 min zavisi koliko imam vremena i da li me mrzi.
Machka Naopachka Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Ajlin, dok je kosa topla? Kako ugreješ kosu, fenom? Jesi li probala da stavaljaš ulje na hladnu kosu i ima li razlike? Nisam imala sreće do sada sa stavljanjem ulja na suvu kosu, valjda pošto sam talasasto-kovrdzava.
Vresište Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Ono shto sam ja implicir'o je ... nema veze. Nisam raspolozen da objashnjavam shta se meni u nekom trenutku u proslosti chinilo ochiglednim. mental nout: spavaj.
Zen Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Pa mozes da stavish toplo ulje, ne morash kosu da grejesh, stavish malo da stoji na radijatoru i to je to.
Machka Naopachka Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Nije isto... ohladi se čim ga stavim na kosu, ako ga je malo, toplo ulje možeš da dobiješ i ako ga protrljaš kroz ruke. Ali ako ne planiraš da pereš kosu posle ulja onda moraš malo da staviš, zar ne...?
Zen Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 E priznajem te vratolomije sa uljem na kosi a da se posle ne pere odmah kosa stvarno ne znam.
Ајлин Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Vidim zbunila sam Na mokru kosu, dok je topla od vode, naneseš brahmi. To jest, pretpostavljam da nismo toliko sviborovke i prirodne da ladnim vodurinama polivamo glave iz lončeta pošto nemamo tekuću vodu
Machka Naopachka Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Planiram naručivanje praha Indiga uskoro, ako je neko zainteresovan da se spajamo, javite se. Ajlin, ti kvasiš kosu i kada je ne pereš? (a da ne ideš na bazen )
Ајлин Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Pranje kose, šta to beše? Pre neki dan u jednoj od mojih lokalnih kahVana, videh da lože drvima kamin, i taman htedoh da zamolim da mi spakuju jedan izgoreli log za poneti, za spravljanje ceđi nam, kad primetih i plastičnu kašikicu od kafe u vatri... E jbg.
druželjub Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 gde u beogradu mogu da se odrade kvalitetne afro-kikice (not rasta) sa nadogradnjom i za koju cenu? tnx
kuruz Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 'Ладно Бака на аватару хахахахахахахаххаахах
Night's Blood Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Zna li neko bilo kakav sajt sa predlozima za frizure za dugu kosu. Ne pundje i tako to. Htela bih da promenim nesto, ali ne znam sta.
Recommended Posts