MissionVao Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Nisam nasla ni talk ni brasno u kuci, neko sakrio Jbg neki drugi put... Samo ova riba koja to radi ima kosu tipa 10-15cm pa je lakse posuti i iscesljati. Meni se mnogo masti jer je non stop cackam i ceskam al onaj Sidha sampon za sad ne presusuje kosu pa mi je ok da je perem 3x nedeljno.
Amphitritê Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 (edited) Mozda je nepristojno da ovo kazem ali prica se da jedna clanica sa ovog foruma hvali određenu izlučevinu (evo, reći ću, ipak - iz muškog polnog organa), kao sjajan regenerator... ali, posto ga ne dobija u dovoljnoj količini, muku muči sa održavanjem kose. To i nije toliko čudno, budući da su pojedine dame, tokom minulih vekova, bile spremne na svakakve eksperimente, zarad boljeg izgleda tj. nege tela i kose. btw meni nikako ne odgovaraju Loreal-ovi preparati, ali nikako... koristim regeneratore, isključivo italijanske i francuske. edit: ne znam sto dajete minuse, zaboga, devojci nije lako...a i koristi "natural collection", sta je tu lose?! Edited December 4, 2009 by Thunder11 3 9
MissionVao Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Pricanje o sebi u trecem licu... so uncool 3 3
Footog Qpoos Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Mozda je nepristojno da ovo kazem ali prica se da jedna clanica sa ovog foruma hvali određenu izlučevinu (evo, reći ću, ipak - iz muškog polnog organa), kao sjajan regenerator... ali, posto ga ne dobija u dovoljnoj količini, muku muči sa održavanjem kose. To i nije toliko čudno, budući da su pojedine dame, tokom minulih vekova, bile spremne na svakakve eksperimente, zarad boljeg izgleda tj. nege tela i kose. u tom slucaju su ciks vit diks u najboljem polozaju...ne treba im srvis provajder... ja sam cuo od drugarica iz srednje i koleginica sa faksa da je taj prirodni derivat dobar za lice...e,sada ne znam koliko je to provereno,nijedna se nije konkretno izjasnila da koristi...ili je to samo jos jedna mortalkombatovska varijanta...ja znam nekog ko zna nekog ko je video seksaliti u mortal kombatu... a za kosu je najbolja domaca koprivnjaca...sto vise sampon pece oci,to bolje...
Rehabilitovani Bagrem Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Juhu!!!Sad su i zene prsle,sad moze forum da se gasi na keca!
Amphitritê Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Pricanje o sebi u trecem licu... so uncool Ne, nije reč o tebi, dušo... nemo' odma da tripuješ/da se prepoznaješ, jer nema potrebe @Zrakomlate, ovde se zapravo radi o vraćanju lopte u šesnaesterac 4 2
Rehabilitovani Bagrem Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Ma dajte i go samo majku mu ako spadoste na to onda ste presisale nas muskarce za bar 2 duzine sto se tice uvreda Cat fight,i like it!Odoh po kokice,i da vidjim kako ce se ovo odvija 1
devil's plaything Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Gega radi cu probati, imam talk a i onako moram da perem kosu. Ako bude frapantan efekat javljam Imam izvesne sumnje u to kako cu iscetkati talk iz kose do pola ledja nemoj celu kosu u talk xD stavlja se samo na koren
Zen Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 nemoj celu kosu u talk xD stavlja se samo na koren I onda samo isperesh ili sta?
Machka Naopachka Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Zapravo koliko sam pohvatala po LHC, iščešljaš (izčešljaš?). S tim što na tamnu kosu ne uspeš da ga skroz izsščešljaš tako da to u glavnom koriste plavuše... Može i kakao navodno. Ne znam.
Fapril ethereal Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 a za kosu je najbolja domaca koprivnjaca...sto vise sampon pece oci,to bolje... brate,koprivnjaca je boles'.. Koprivnjaca
devil's plaything Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 ishchetka se, moze da se obrishe suvim peshkirom. tada ne ostaju tragovi
Zoidberg Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Hm, imao neko iskustva sa ovim metodom?
Machka Naopachka Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Masaža, zdrava hrana, verujem da većina devojaka ovde već radi te dve stvari. Ne znam za oen tablete konjskog repa...? Idi na www.longhaircommunity.com, naćićeš puno saveta o svemu, i o masaži i suplementima, ishrani, pranju ma o svemu. Što se masaže tiče, meni lično prija, ali je problem što se jako brzo umasti kosa, pošto aktiviraš žlezde, i onaj sebum koji je već u kanalu žlezde izadje na površinu kože. Ako često pereš kosu, go for it. Neki ljudi su primetili da im kosa više opada kada redovno masiraju skalp, ali samo u prvo vreme ako se dobro sećam.
Ајлин Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Šta kaže čovek iz Ajurvede za Sidha šampon: Па оно колико ја знам су четири биљке: амла, хана, тулси, ним идодатак содијум лаурел сулфата и конзерванаса. Али у % заиста не знамјер никако да ми пошаљу ту информацију. 1
Machka Naopachka Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Ajlin, meni je to iskreno malo sumljivo. Imam suvi šampon koji je biljni, dakle, amla i ostale trice i kučine, i to kada se pomeša sa vodom prvo ima neki pomalo opor miris, a drugo treba da ga držim na glavi bar sat do dva ako mi nije puno masna kosa da bi skinuo masnoću... MOžda su to druge biljke (ove koje nisu amla) koje bolje čiste, ali skeptična sam...
Ајлин Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Tako je, sumnjivo je. Ja sam već napisala da mi on ne odgovara i da tragam još za šamponom. Na kraju ću se vratiti na Foltene ili preći na ceđ kao prava pravcata krapinska žena. 1
Machka Naopachka Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Ceđ te baš kopka, a? Da to nije malo komplikovano za pripremiti?
Ајлин Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 NEmam pojma! Ali me jako zanima, to si u pravu Probaću da iščeprkam, ako nije previše zamajavaću se sa time. 1
feyd Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 prvi put, posle duzeg vremena, da mi se boja kose dopada, manje-vise. niakd necu prezaliti igoru royal 11/1.
Ајлин Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Okači molim te da vidimo tu boju sada, ali samo kosu ne i sise i tako te dodatne druge guzičanstvene delove 1 1
feyd Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 jebi ga, ja sam sva guzicanstvena :haha: i sisacanstvena takodje :haha: svetlo je trash, ali se nadam da se raspoznaje plavicanstvena nijansa moje tzv kose.
Ајлин Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 mMM ne volim plavuše (ni plavušane, kad smo već kod toga) ali ovo izgleda da ti dobro čuči. To nešto platinasto, jel? Samo taj pirsing molim te makni, odma crop, pali me 1 3
feyd Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 pa da, trebalo bi da bude bela, sa plavicastim odsjajem, kao na ovoj slici ovde (warning: jezik, pirsing i delovi vrata vidljivi, gledati smeju samo oni s licnom kartom i sto se ne pale) tu nijansu sam dobijala redovno koristeci cuvenu 11/1, ali je nekih 6 meseci ne pronalazim po radnjama, pa ekseprimentisem, neuspesno, do sada.
Sisus Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Upalio mi se radar, opet pričate o sisama?
Recommended Posts