Azaralena Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 Ovi šareni pramenovi me podsećaju na puslice. OT: Kolika je to "baš velika" tuba? Ili, ako baš moram da računam, koliko u proseku suneš na izrastak?
Night's Blood Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 @Azaralena- Kolika god da je, tebi ce trebati 5.
Azaralena Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 Tome sam se i ponadala, da mi budu dovoljne dve, da dam 1160 dinara a ne... :nepitajmeništaprijo:
sunessence Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 У свакој туби има 120 милилитара фарбе. Доста изађе, стварно. Поготово што ја не јурим да се фарбам сваких пар недеља, него пустим да израсте, пошто се разлика и не примећује превише.
Talvi Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 пустим да израсте, пошто се разлика и не примећује превише. I onda sledi krucijalno musko pitanje: pa sto se onda farbas uopste?
Ајлин Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 (edited) Pa da bi vi pitali naravno! Ozbiljan odgovor: ti Talvi previše veruješ ženama koje se iz prirodne tamno smeđe farbaju u potpuno drugu boju. Umesto da podržiš koleginicu koja bi da bude samo MALO plavlja nego što već jeste. To je skromnost, i prihvatanje sebe, i to je vrlina koju mnogi ne vide. Fantasia, očekujem plus za ovo Edited February 2, 2010 by Ајлин 1 1
sunessence Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 (edited) Стварно добро питање. Признајем - у мом случају и није суштина у некој (приметној) промени изгледа, колико је уживање у чарима дотеривања. edit: Ајлин, дивотнице! Плус к'о врата! Edited February 2, 2010 by fantasia 1 1
Ајлин Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 Čik da tako pita Smorock zašto se iz smeđe farba u crnu sa plavim odsjajem. Nego tebe naš'o pa zaš'o Nego da mi tebe Talviša pitamo: jesi se ti nekad farbao? Ajde sad lepo priznaj. Pozivam sve muške da napišu ovde da li su se farbali, kada zašto kako i u koju boju. Da vidimo ko će da prizna. Izvol'te!
Talvi Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 (edited) Nego da mi tebe Talviša pitamo: jesi se ti nekad farbao? Ajde sad lepo priznaj. Nisam imao potrebe posto sam potpuno prirodno promenio sve moguce boje dlake. Kad sam se rodio i u naredne 3-4 godine bio sam plav, posle poceo da naglo tamnim, u nekoj 14, 15. godini bio zift crn i onda mi je kosa opet pocela da se posvetljuje do neke smedje varijante, kakva je i sad. Brada mi je prirodno polu-ridja a imam i sedih, tako da je ceo spektar tu. Edited February 3, 2010 by Talvi
Zen Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 extra B mmm like haj videcu kad primim lovu da probam i te boje. Hvala
Ајлин Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Gospo'jce Šljivo, čekali smo da se javiš Nego, na temu farbi: do sada mi se najbolje pokazala (osim profi Keune za koju sam rekla da neću da dajem toliko para i da čekam po frizerima jer imam pametnije stvari da radim u životu kao na primer da kenjam ovde po temi)... ... L'Oreal Excellence. Da kažem samo da sam stari korisnik L'orealovih farbi, počeh sa Preference davnih dana i odlične su bile, ali kad primiše boje (a izgleda i tehnologiju) iz ukinute Ferije, ne divim im se više.. Ali, nazad na Excellence. Osim standardne dve komponente i oplemenjivača vlasiju, vrlo kvalitetnih rukavica i nastavka za aplikaciju direktno iz bočice (koji nisam naučila da koristim, ali lepo je reći šta sve plaćamo u pakovanju!), farba ima još jednu stvar koja je prajsles, a to je ona mala tuba koju vidite u donjem levom uglu kutije. Njen sadržaj je namenjen krajevima kose koja je već farbana i nanosi se pre samog rituala. Zaista, krajevi nisu suvi kao što to obično biva kad namažete ostatak farbe po dužini, a kosa bude ofarbana i ton ujednačen! Tekstura farbe je toliko lepa prijatna i kremasta, ne pecka i ne smeta, dakle pazite da ne zaboravite farbu na glavi! Količina je dovoljna za kosu do pola leđa, fantastično se nanosi i što je najvažnije - ne curi. Jako dobro pokriva, ispira se u normalnoj meri kao i sve farbe, ali za razliku od mnogih farbi boja ostaje sjajna i kosa samo poprima prirodan izgled. Downside: cena, jer je premium kvalitet, ali verujem da ovde ima dosta takvih koje vole upravo premium
Azaralena Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Van svake teme i razloga: Gospo'jca Šljiva!
Zen Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 People used to call me names. Now, it's just fruit ...
Tanya Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=hYaYCPmFWKw&feature=player_embedded#
MissionVao Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Kolike su sanse da ako odes kod frizera (nekog boljeg of kors) sa slikom frizure i kazes 'hocu ovo, isto ovo, bukvalno ovako, 100% isto' ipak na kraju ne dobijes to nego neku varijaciju koju niko nije pomenuo? Prvi put imam konkretnu ideju i nikad laksi zadatak za frizera al posto sam u zivotu bila i ridja umesto crna, dobila afro lokne umesto talasaste kose i sve to kod mudonja plasim se sta ce sad da mi rade 1 1
B@K@ Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Samo se opusti i dozvoli sebi da uživaš... =O) Uvek ti ostaje možnost da (pokušaš da) budeš bar ovako slatka... http://www.youtube.com/watch?v=y4iO3hQ3mS4 komplit Što se frizera tiče, oni su ti kao kos(t)olomci, najbolji su neki neizvikani, prikriveni, čak izmišljeni, koji se ljubomorno čuvaju, po mogućstvu da su šišali nekog cara i da je on potom naložio da im se odseku ruke, kako više nikoga ne bi toliko dobro ošišali...
Black Label Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=hYaYCPmFWKw&feature=player_embedded# Diskasting xD
Tanya Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Aham Prvo sam gledala O.O onda sam bila u fuj fazonu, kad su krenuli da je razmotavaju doslo mi je da bacim peglu Elem nikako da napisem utiske o biomelem samponu sa medom. Meni je ispao uzasan Pre svega previse mi je isusio kosu. Totalno je izgubila sjaj i elasticnost, sto joj nikako nije trebalo pored ove hladnoce i prejakog vetra, tako da je bila u uzasnom stanju. Cak mi se pojavila i sitna perut, koju u zivotu nisam imala. A to je kao neki za regeneraciju kose, mogu misliti kako bi tek ostali unistili moju grivu Pokusavam da je oporavim sa alverde proizvodima: sampon repair od avokada (na koji posle svega par pranja ok reaguje vraca joj se polako prvobitno stanje pre biomelem uzasa), balzam od kajsije i cveta limuna, i maska za hidrataciju. Dragom sam kupila balzam od zelene kafe (ima covek duzu kosu od mene moramo da joj pruzimo maksimalnu negu ) nisu trenutno ovde imali sampon, pa sam i njemu uzela od avokada, kad stigne uzecemo i taj. Kazu da aktivira koren dlake, pospesuje rast, sprecava opadanje, vraca kosu u zivot. Videcemo kako ce se pokazati
MissionVao Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 (edited) @B@k@: zamisli da treba da se obrezujes i da 50% doktora koji to rade imaju obicaj da pogrese Tako da ne kapiras tezinu tematike. Jeste da nije za ceo zivot ali s obzirom da imamo temu od 149 strana jebeno je ocigledno koliko nam je svaki cm bitan da bude lep i zdrav Edited February 17, 2010 by MissionVao 1 2
Генеральный Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 па сад, овиси. да цијепим аналлогију. ако однесеш слику Родмановог споловила Лигњославу и кажеш ''оћу вакав сунет да ми урадиш'' - не мош очекивати никако да лик убоде боју, дужину нити кртину са слике.
Srlandand Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Osisah se pre dve i po nedelje, preko 30cm skratio kosu (sad je kratka jelte xD) i ostavio 3 kikice s desne strane da me podsecaju na dugokose dane (i godine), a i da ljudi oko mene mogu da igraju nikad dosadnu igru pogadjanja- da li sam dzedaj ili peder. -.- xD
B@K@ Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Zašto biti isključiv? I džedaji imu dušu i mogu da pušu.. ет Генераљни - и то оовиси, мож и дуспе, ако имаш довољно суве дреновине zа карвованије... Ако и нубоде баш кртину, крвавитза загарантид. @DoubleMission - Di su mladi, tu je šega, ta imam i ja koji santim više no što odobravu u moje selo, pa mi uprkos tomu svaki drag (ne u selo, već santim). A brice ki brice, dobro dok ne zadiru u 'nutarnju lepotu. Nego, imaš li ti nacrt za taj pakleni plan?
tier_mfkr Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Zene, dajte neki savet, kako da suzbijem opadanje kose, da to nisu regeneratori, samponi i sl. sranja. Nego neki koristan savet. Ne znam dal' tripujem, al' mislim da sam poc'o da celavim
Recommended Posts