Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 A kad izraste pa razdeljak bude svetlosmedj, a ostatak kose crn.. Tvoja prirodna boja je svetlo smedja a farbas se u crno? grehhota bre covece
El Karnisero Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 gresis!ja koristim WaG protiv peruti...otklanja perut kao besan, a i kosa je dobra, tj. nije unistena, kako kazes W&G je sranje nevidjeno.Meni ne uklanja perut nesto posebno plus sto mi skroz slepi kosu i kosa mi se umasti taj dan.
Face Of Melinda Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Do skora imala sam kosu do svoje cenjene pozadine, kada sam shvatila da je stalno vezujem i da mi zapravo ta duzina smeta ofikarih je do polovine ledja, i mnogo se lepse osecam doduse da sam se javila akademiji Panjkovic dobila bih za tih 15cm jedno 200 evra
Tanya Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Do skora imala sam kosu do svoje cenjene pozadine, kada sam shvatila da je stalno vezujem i da mi zapravo ta duzina smeta ofikarih je do polovine ledja, i mnogo se lepse osecam doduse da sam se javila akademiji Panjkovic dobila bih za tih 15cm jedno 200 evra Hmm da dosta njih tako zaradi koji dinar, jbg nisi mislila na vreme
Rüzgar /değişik/ Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Tvoja prirodna boja je svetlo smedja a farbas se u crno? grehhota bre covece Za-sto?
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Za-sto? Jer je svetlo smedja mnoooooooooooooooogo lepsa boja
El Karnisero Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Jer je svetlo smedja mnoooooooooooooooogo lepsa boja Slazem se.
.... Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 Najjace su crnke kad oce da budu plavuse pa ispadne ona senf boja, ha ha! I cigani pobedjuju sa onom sargarepa tu i tamo bojom po garavoj kosi! Neko mi rece da to nije nikakva farba nego stavljaju na glavu neko sredstvo zbog buva i vasaka pa kosa sve izgori i dobije se sargarepa boja!
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ja sam znao jednu Ruskinju (ili je bila Ukrainka) koja je bila prirodna plavusa, i to izrazito plava, a farbala se u izrazito crnu
Face Of Melinda Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Pazi lepa je crna boja kose, nekima stoji, nekima ne, recimo mladi metal narastaji imaju taj trip da se ofarabaju u crno i puste kosu preko lica, jer deluju satro misticno, u stvari, crna kosa im pojede bledu facu i liche na logorasice. Ako neko ima bled ten boja cokolade je idealno resenje...
Sisus Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Da ga jebem, teme je sva koza koju pokriva kosa iliti skalp Kad ti na preparatu za kosu pise utrljati dobro u teme ti trljas samo zadnju stranu glave? Znas ono kad nas postroje u osnovnoj skoli, pa idemo u koloni po jedan i kazu ti: "Gledaj ovog ispred u teme!" Teme ti je gornji zadnji deo glave. E, da, nisam vam rekao, bio sam plav kad sam bio mali.
Tanya Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Znas ono kad nas postroje u osnovnoj skoli, pa idemo u koloni po jedan i kazu ti: "Gledaj ovog ispred u teme!" Teme ti je gornji zadnji deo glave. Dragi vidi se da te jedino sise zanimaju na ljudskom telu. To nasta ti mislis se zove potiljak A teme je sva koza pokrivena kosom Mada mislim da sam cula vec ljude da potiljak nazivaju temenom, srbi su carevi sa koriscenjem pogresnih izraza E, da, nisam vam rekao, bio sam plav kad sam bio mali. I moj brat je dugo bio plav loknast, pa je imao ravnu tamno smedju kosu, pa sada ima tamno smedju loknastu kosu preko ramena
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 ... brijane glave, teme celavo u zanosnome strahu lupati ............
Sisus Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Dragi vidi se da te jedino sise zanimaju na ljudskom telu. To nasta ti mislis se zove potiljak A teme je sva koza pokrivena kosom Mada mislim da sam cula vec ljude da potiljak nazivaju temenom, srbi su carevi sa koriscenjem pogresnih izraza Teme je jedno, potiljak je drugo, a celo trece. Teme ti je iznad potiljka. Znaci, imas razdeljak na sredini gleve, krenes prstom od cela, ides po razdeljku i zaustavis se na kraju razdeljka. E, to ti je teme.
Rüzgar /değişik/ Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Jer je svetlo smedja mnoooooooooooooooogo lepsa boja Kako kome. Pazi lepa je crna boja kose, nekima stoji, nekima ne, recimo mladi metal narastaji imaju taj trip da se ofarabaju u crno i puste kosu preko lica, jer deluju satro misticno, u stvari, crna kosa im pojede bledu facu i liche na logorasice. Slazem se. Meni se vise dopada crna boja nego prirodna, a i drugima. Voilà!
.... Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 Ovo nisu teme za 'teme' nego za 'kosu'! Ha ha ha, aj' ziveli!
NećuDisplejNejm Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ljudi,jel ste imali nekad nocne more vezane za kosu? meni se to redovno desava,u jednom snu sam promenila jedno cetri boje i na kraju mi je otpalo pola kose ili tako nesto
Face Of Melinda Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ne u poslednje vreme sanjam samo erotiske snove a glavni fetis u njima mi je kosa
NećuDisplejNejm Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 e to je super. eh sto ja ne sanjam takve snove..nego uvek nekakvo opadanje i unistavanje kose...blah.
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ne u poslednje vreme sanjam samo erotiske snove a glavni fetis u njima mi je kosa U mojim erotskim snovima najmanje ima mesta za dlake
Tanya Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Sta sanjas celave ribe? Hahaha, covek ima fobiju od maljavih riba
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Sta sanjas celave ribe? Obicno sanjam sedam krava - mrsavih i debelih Salim se Pa obicno u tim snovima ne stignem da joj vidim glavu, ko zna, mozda je i celava
WIZARD OF GORE Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ljudi,jel ste imali nekad nocne more vezane za kosu? meni se to redovno desava,u jednom snu sam promenila jedno cetri boje i na kraju mi je otpalo pola kose ili tako nesto ja sam jedno 100 puta do sada sanjao da sam se osisao a kad se probudim sa zadovoljstvom dodirujem kosu u fazonu: "uh jos je tu" :) toplo ti preporucujem da ni u kom slucaju ne gledas film Ekusute aka Exte: Hair Extensions pogledaj na imdb-u o cemu se radi
Recommended Posts