Jump to content

Recommended Posts

Posted
gresis!ja koristim WaG protiv peruti...otklanja perut kao besan, a i kosa je dobra, tj. nije unistena, kako kazes

W&G je sranje nevidjeno.Meni ne uklanja perut nesto posebno plus sto mi skroz slepi kosu i kosa mi se umasti taj dan.

Posted

Do skora imala sam kosu do svoje cenjene pozadine, kada sam shvatila da je stalno vezujem i da mi zapravo ta duzina smeta ofikarih je do polovine ledja, i mnogo se lepse osecam :) doduse da sam se javila akademiji Panjkovic dobila bih za tih 15cm jedno 200 evra :)

Posted
Do skora imala sam kosu do svoje cenjene pozadine, kada sam shvatila da je stalno vezujem i da mi zapravo ta duzina smeta ofikarih je do polovine ledja, i mnogo se lepse osecam :) doduse da sam se javila akademiji Panjkovic dobila bih za tih 15cm jedno 200 evra :)

Hmm da dosta njih tako zaradi koji dinar, jbg nisi mislila na vreme :D

Posted

Najjace su crnke kad oce da budu plavuse pa ispadne ona senf boja, ha ha! :D

I cigani pobedjuju sa onom sargarepa tu i tamo bojom po garavoj kosi! Neko mi rece da to nije nikakva farba nego stavljaju na glavu neko sredstvo zbog buva i vasaka pa kosa sve izgori i dobije se sargarepa boja! :D:pivopije:

Posted

Pazi lepa je crna boja kose, nekima stoji, nekima ne, recimo mladi metal narastaji imaju taj trip da se ofarabaju u crno i puste kosu preko lica, jer deluju satro misticno, u stvari, crna kosa im pojede bledu facu i liche na logorasice.

Ako neko ima bled ten boja cokolade je idealno resenje...

Posted
Da ga jebem, teme je sva koza koju pokriva kosa iliti skalp :)

Kad ti na preparatu za kosu pise utrljati dobro u teme ti trljas samo zadnju stranu glave? :confused:

Znas ono kad nas postroje u osnovnoj skoli, pa idemo u koloni po jedan i kazu ti: "Gledaj ovog ispred u teme!" Teme ti je gornji zadnji deo glave.

E, da, nisam vam rekao, bio sam plav kad sam bio mali. :redface:

ja.jpg

Posted
Znas ono kad nas postroje u osnovnoj skoli, pa idemo u koloni po jedan i kazu ti: "Gledaj ovog ispred u teme!" Teme ti je gornji zadnji deo glave.

Dragi vidi se da te jedino sise zanimaju na ljudskom telu. To nasta ti mislis se zove potiljak ;) A teme je sva koza pokrivena kosom :D

Mada mislim da sam cula vec ljude da potiljak nazivaju temenom, srbi su carevi sa koriscenjem pogresnih izraza :da:

E, da, nisam vam rekao, bio sam plav kad sam bio mali. :redface:

ja.jpg

I moj brat je dugo bio plav loknast, pa je imao ravnu tamno smedju kosu, pa sada ima tamno smedju loknastu kosu preko ramena :lol:

Posted
Dragi vidi se da te jedino sise zanimaju na ljudskom telu. To nasta ti mislis se zove potiljak ;) A teme je sva koza pokrivena kosom :D

Mada mislim da sam cula vec ljude da potiljak nazivaju temenom, srbi su carevi sa koriscenjem pogresnih izraza :da:

Teme je jedno, potiljak je drugo, a celo trece. Teme ti je iznad potiljka. Znaci, imas razdeljak na sredini gleve, krenes prstom od cela, ides po razdeljku i zaustavis se na kraju razdeljka. E, to ti je teme. ;)

Posted
Jer je svetlo smedja mnoooooooooooooooogo lepsa boja :wub:

Kako kome. :da:

Pazi lepa je crna boja kose, nekima stoji, nekima ne, recimo mladi metal narastaji imaju taj trip da se ofarabaju u crno i puste kosu preko lica, jer deluju satro misticno, u stvari, crna kosa im pojede bledu facu i liche na logorasice.

Slazem se. Meni se vise dopada crna boja nego prirodna, a i drugima. Voilà! :pivopije:

Posted
Sta sanjas celave ribe? :confused:

Obicno sanjam sedam krava - mrsavih i debelih :P

Salim se ;)

Pa obicno u tim snovima ne stignem da joj vidim glavu, ko zna, mozda je i celava :P

Posted
Ljudi,jel ste imali nekad nocne more vezane za kosu?

meni se to redovno desava,u jednom snu sam promenila jedno cetri boje i na kraju mi je otpalo pola kose ili tako nesto :(

:) ja sam jedno 100 puta do sada sanjao da sam se osisao a kad se probudim sa zadovoljstvom dodirujem kosu u fazonu: "uh jos je tu" :) :) :)

toplo ti preporucujem da ni u kom slucaju ne gledas film Ekusute aka Exte: Hair Extensions :) pogledaj na imdb-u o cemu se radi ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...