Srlandand Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Uglavnom zavisi od kose. Probaj Syoss sampon, ima vise tipova, meni najvise odgovara (imam kratku kosu sa tri kikice/repa). W&G koji sam ja koristio ni za kurac nije bio, kao ni nekoliko tipova Saume, mada sam tada imao dugu kosu.
Guest Куртон Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 meni je clear sampon koji sam koristio jedno vrijeme bio ok, sad sam opet presao na w&g koji je sranje
Amphitritê Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Jedno gej pitanje Koji je najbolji sampon za muskarce? Koristion sam neki Wash und Go i bio je dobar, sad ima neki W&G sa cvecem nekim i kurcu ne valja x) Rece mi drug da je uzeo Saumu i da je odlicna. Eventualno neki regenerator? Balsam sam koristion i batalio, izmasti kosu i nista ne uradi...Hocu da kosa bude sjajna, meka i svilenkasta Šauma je smeće, WG takođe. Regenerator je obavezan. Najbolja kolekcija za muškarce je Fitoval (uključujući i kapsule), kao i pojedini medicinski šamponi, u zavisnosti od problema sa kosom.
tuoLarips Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 Meni sampon nikad nije bio bitan.. Apsolutno mi je svejedno koji koristim.. Jedino sto je za moju kosu bitno jeste regenerator.. Od njega mi sve zavisi
Trwe Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 sve zavisi,nekoj kosi sve odgovara,nekoj samo za masnu,drugoj samo za suvu i krtu...posle nekih sampona kosa mi je lepa,posle nekih slepljena i bzvz....H&S koristim
-Mare Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 Skratih krajeve juce, ali mi je par pramenova jos uvek bezivotno usled nezgode od pre godinu, dve dana. Dajte neku domacu masku za kosu?
23/16 Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 (edited) Najbolja kolekcija za muškarce je Fitoval (uključujući i kapsule), kao i pojedini medicinski šamponi, u zavisnosti od problema sa kosom. Meni Fitoval odgovara - ne zeza me vise perut, manje opada kosa, ali zato izgleda katastrofalno(poput metle) . Edited September 24, 2010 by 23/16
Talvi Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 Dajte neku domacu masku za kosu? Majonez. (bez zajebancije)
-Mare Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 Jea, rekose mi za to. Obican ili sa maslinovim uljem? Nisam siguran za koji su mi juce rekli da valja.
Berliner Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 domaci napravi, obican. (ako napravis sa maslinovim, no harm done, ali je triput skuplje)
Talvi Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 Najobičniji, sve dok u njemu ima jaja dobar je.
PanicAttack Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Jedno gej pitanje Koji je najbolji sampon za muskarce? Koristion sam neki Wash und Go i bio je dobar, sad ima neki W&G sa cvecem nekim i kurcu ne valja x) Rece mi drug da je uzeo Saumu i da je odlicna. Eventualno neki regenerator? Balsam sam koristion i batalio, izmasti kosu i nista ne uradi...Hocu da kosa bude sjajna, meka i svilenkasta
-Mare Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Ja bih preporucio kombo Schauma + Garnier (za krajeve).
Zoidberg Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Eee, ja i zaboravio da sam ovde pitao Kupila mi je keva saumu i prezadovoljan sam. Izmasti se kosa tek posle 4 dana, onako sam je morao prati svaka 2, a i meksa je. Inace, kako bih mogao da sebi omogucim cesljanje? Cupa dok se cesljam. Probao sam balzam, al' jebati ga, to sranje mi samo izmasti kosu. Doduse, bio je WG balzam, mozda je do toga...Drugarica mi je spominjala pakovanja. Sta god da je pitam o kosi ona mi to spominje x) Inace nije duga kosa, pustam je tek godinu dana.
-Mare Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Od krajeva rascesljavaj kosu i idi ka gore. Bice lakse. Odes u Lilly (tamo je najjeftinije, ali ih imas svuda) i uzmes pakovanje za kosu koje ti treba. Ranije sam koristio Elseve upravo iz tog razloga. Malo je skuplje, ali ako sam dobro razumeo ne valja cesto da se nanosi. Neka me neka zena ispravi ako gresim.
Azaralena Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 @Zoidberg Verovatno ti se kosa masti od balzama zato što je kratka, on se stavlja direkt na kosu, ne blizu korena. Čupa zato što je to kosa i ti tu ništa ne možeš. Sem ako je suva, gde možeš da biraš da li ti je milije da čupa ili da bude masna dok ne poraste. Takođe, problem može biti i u neodgovarajućem šamponu/balzamu ili lošem kvalitetu istog. Inače, šampon, balzam i pakovanje se biraju po tipu kose (za suvu, masnu, normalnu, bez volumena, gustu, farbanu, kosu u tvom redu, kratku, dugu, bisernu, žensku, mušku, za kosu pravog muškarca, za muškarca bez kose ali sa peruti, za muškarca sa kosom ali bez...). Isprobaj šta ti najviše odgovara, jedino tako ćeš znati. A svaka pogreška može biti katastrofalna. Mislim, naravno da ne mora biti, ali obično jeste. E sad, pakovanje je sjajna stvar! Bira se po tipu i obično je svako iole valjano ujedno i skupo kao đavo. Bogato se nanese na kosu i ispere za minut. Kratko, jasno i učinkovito. Ne nanositi blizu korena jer je inače pokisao izgled zagarantovan. Može se koristiti na nedelju dana, čak dve ili tri. Sem, opet, ako je kosa suva, kada može i češće. A tačno je i da ne valja preterivati, ipak je to izuzetno koncentrovan proizvod. Treba naći neku optimalnu meru. Jer od viška uvek boli glava.
Black Label Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Pokusacu da teram prirodnu boju iako znam da cu se kad tad vratiti na crnu Samo me zanima najzdraviji nacin da to uradim?
Guest Administrator Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Koji vam muzicar ( muzicari ) imaju najlepsu kosu ?
Black Label Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 obrij glavu Da znas da sam razmisljala
Grob Bez Dna Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Koji vam muzicar ( muzicari ) imaju najlepsu kosu ? dobrokes iz oroza. 1 1
Guest Administrator Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Meni Hellhammer i Marco Hietala
Guest Administrator Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Max Cavalera Pogotovo onaj dred sto ima tumor
Recommended Posts