SweetNurse Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 (edited) Dimebag definitivno edit:imao... Edited September 30, 2010 by SweetNurse
SkullKrusheR Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=VqfMdBNCD3Q 00:40
NećuDisplejNejm Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 a sto vi muskarci pustate kose?
Amphitritê Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Meni Fitoval odgovara - ne zeza me vise perut, manje opada kosa, ali zato izgleda katastrofalno(poput metle) . Prva zapovest: pakovanja, pakovanja, pakovanja... Druga :regenetaror, takođe. (da ne dužim, kvalitetna ishrana,vitaminčići, što manje drndanja kose fenom i slično). Poslušaj me, imam dugu kosu (skoro do struka, plavu, ofarbanu) i svi kažu da je OK, i pored maltretiranja koje joj priređujem.
Dark_Elf Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 a sto vi muskarci pustate kose? Da bi žene imale šta da nam mrse, dok ih oralno zadovoljavamo. 4
23/16 Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 a sto vi muskarci pustate kose? Da sakrijemo lice. Prva zapovest: pakovanja, pakovanja, pakovanja... Druga :regenetaror, takođe. (da ne dužim, kvalitetna ishrana,vitaminčići, što manje drndanja kose fenom i slično). Poslušaj me, imam dugu kosu (skoro do struka, plavu, ofarbanu) i svi kažu da je OK, i pored maltretiranja koje joj priređujem. Sve je ok, sem kvalitetne ishrane. To tesko mogu da radim .
Guest Administrator Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Ja kad sam pustao kosu nisam isao kod frizera 3 godine , ni da skratim krajeve , and i was doomed
Ајлин Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Da bi žene imale šta da nam mrse, dok ih oralno zadovoljavamo. Je li ti jel se ti to hvališ
BLAGOJE Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 ja se osisao na neki redneck stajl posle 9 godina. ubio me rep nijesam mogao vise,kuca,pos'o,pos'o,kuca i faks,nervoza preko svake granice.
ElektroHexe Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 pitam se koliko mu vremena treba da je osushi...
Amphitritê Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Sve je ok, sem kvalitetne ishrane. To tesko mogu da radim . Pa, zato možeš da uzimaš vitamine (tabletice). Na primer, ne stižeš da klopaš voće, povrće i onda lepo, rokneš ovu "infuziju". (a ima i varijanta, ko se ne plaši igle, inekcije B vitamina i ćao, rešen problem).
Zen Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Pozderesh dve vocjke dnevno. To ni jedna tableta ne moze da ti nadoknadi.
23/16 Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Ma jedem ja voce i povrce, ali rucam ono sto ostatak firme ruca, a to je obicno neko nezdravo sranje.
Azaralena Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 pitam se koliko mu vremena treba da je osushi... Ne, ta kosa se ne može osušiti ni na koji način... Ne mogu da verujem kako dobro i negovano izgleda! Ko to može da češlja, ko da pere?!?
Zoidberg Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Legne na stomak i pokrije se kosom Ko je taj cova uopste?
Ајлин Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 (edited) http://www.myspace.com/eyefear Kako glup naziv za bend Edit: zaboravih što sam došla ovamo na temu. Odsekla sam 40cm kose prekjuče kako bih konačno motivisala sebe da prestanem da se farbam. Mislim da ću ovog puta uspeti Edited October 1, 2010 by Ајлин
ElektroHexe Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 bio je valjda u Pegazusu. u jednom njhovom spotu iz 80ih imao je kosu do struka. sada je... duplo duza
feyd Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 http://www.myspace.com/eyefear Kako glup naziv za bend Edit: zaboravih što sam došla ovamo na temu. Odsekla sam 40cm kose prekjuče kako bih konačno motivisala sebe da prestanem da se farbam. Mislim da ću ovog puta uspeti whoa. pics or it didnt happen. p.s. moja drugarica monika iz praga: svedocila sam jutarnjem cesljanju, koje traje cca 45 minuta. nije lako.
Baron Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=dUtUGHE6XUE&feature=related
Baal Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Dajte nekog dobrog frizera u BGu po mogućnosti negde u centru, da zna da šiša, a da ne šiša preterano po džepu. Pošto sam skratio kosu pre 2 meseca posle 5 godina, moram opet da idem da kratim, nisam navikao ovoliko često da idem kod frizera, a ovaj moj nije u Beogradu već u mom houmtaunu.
Ајлин Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 @feyd videćeš me uskoro do ramena mi je kosa a šiške do nosa
Recommended Posts