Jump to content

Recommended Posts

Posted

@trenje: Izmedju Lole i Vise poslovne imas jedan mali uber underground frizeraj, shishaju dve-tri gospodje prilicno efikasno i jeftino :da: Salon kao da je ispao iz Fallouta, gosti lice na vozace FAP-a ali sve iole normalne frizure rade kao od shale. A i Generalni ce da se raspilavi od ovoliko materijala za podje*avanje :haha:

Posted (edited)

Proveriću, to mi je bivši kraj, tačnije pre par dana se odselih odatle, al' nisam zapazio taj salon. Hvala. :)

Edited by trenje
Posted

Kako mi samo nije pao na pamet?? :confused: Kod njega mi se cale shisha vec 20 i kusur godina, meni je jednom radio shishke :mrgreen: Covek je faca ali zavisi da li ti je blizu...

Posted (edited)
e' date='02 oktobar 2010 - 03:03 ' timestamp='1285981401' post='2246770']

Idi kod Zokija u Kralja Petra, kad krenes iz Kneza ka crkvi ili "?" - 3-4 lokal sa desne strane. Stara skola, dobri duh starog Beograda.

Fala, proveriću, još ako znao tačnu adresu bilo bi odlično. :D Btw. kolike su cene kod njega?

Kako mi samo nije pao na pamet?? :confused: Kod njega mi se cale shisha vec 20 i kusur godina, meni je jednom radio shishke :mrgreen: Covek je faca ali zavisi da li ti je blizu...

Ma blizu mi je, nego gledam da mi neko ne uništi grivu. :haha:

Edited by trenje
Posted

Ja ti ne bih onda preporucila njega :D Zensko mu nikad ne ulazi u salon (osim supruge) a ovi ostali su prosek godina 55 znaci nema dugokosih :D Osim ako si mislio na kratkokosu grivu :ph34r:

Posted

Nije mi više toliko duga griva, ali je i dalje griva, posle 5 godina sam skratio kosu sa duge na neku srednju dužinu. :haha:

Posted

Ja ti ne bih onda preporucila njega :D Zensko mu nikad ne ulazi u salon (osim supruge) a ovi ostali su prosek godina 55 znaci nema dugokosih :D Osim ako si mislio na kratkokosu grivu :ph34r:

Koliko ja znam kratku kosu je mnogo teše ošišati nego dugu..?

A možda je gej :P

Posted

strejt edz srbenda berberin...samo masinica i do lobanje sisanje...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Blondes have more fun, right? Bilo mi dosadno pa rekoh aj da vidim jel njima zabavnije.

Poslednje brijanje glave bilo pred Egzit, znaci sad je ima oko 3-4 cm

farbanje i blajhanje i i dalje je zuto. sad sam ko anime crtani :haha:

veceras cu pokusati da ubijem zuto pepeljastosivim, ako ne uspe uvek mogu da prefarbam u nesto tamnije.

Mada, realno, smarachina je uzasna svo to lickanje i farbanje obrva, iskreno se divim crnokosim dugokosim devojkama koje su uspeshne plavushe. Ovo je meni zajebancija za nedelju dana a neko to radi ceo zivot.

Posted (edited)

Jebote, čak i meni kosa raste brže od toga. :haha:

pa koliko tebi poraste za 3,5 meseci?

a i sad si me bacio u trip da merim u milimetar umesto odokativno.

edit

... bog te. nije 3-4 nego 5.8cm O.o evo sad izmerila.

odokativna metoda fails.

... hmmm.. Now I wander.. Koliko je onda 20cm? :mhihi:

Edited by Smorock
Posted

Ja kod frizera nisam bio od aprila 2006. i mogu tako doveka, jer mi kosa stoji na sličnoj dužini sama od sebe već dve i po godine.

kako to? sa vremenom postaje sve trshavija?

Posted (edited)

@Smorock: Iskreno da ti kažem, ne znam tačno pošto ja redovno kratim kosu, bukvalno uzmem da seckam krajeve kad mi je dosadno :haha: a pritom je ne merim, ali kad sam jedno vreme brijao glavu (tj. imao tarzanku) pa prestao to da radim, izrasla mi je dosta brže. :da: Bradu da ne pominjem. :haha: Kosa obično raste najbrže baš posle brijanja pošto je tad i najzdravija, tj. bar meni, ali zavisi to i od genetike i od hiljadu stvari. ;)

Edited by Talvi
Posted

kako to? sa vremenom postaje sve trshavija?

Ne, već opada istom brzinom kojom raste. Štaviše, dobar deo dlaka i ne može da mi poraste, naročito oko razdeljka, jer ih kidam četkanjem dok su još kratke. Jednostavno, kosa mi je kovrdžava, nezahvalna za četkanje, što dovodi do toga da sejem pokidane i opale dlake svuda po stanu. Kad vezujem rep, kratke dlake obavezno štrče i to mi smeta - razmišljao sam da koristim neki gel da ih slepim, ali nemam hrabrosti da probam. :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...