Footog Qpoos Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 mazni babi neki bensos ili bromic...nema brige,nema stres tu je baba ekspres...
Lou Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Onda moram manje igrati NBA 2K11 Svako ko se nervira zbog igre na kompu, zaslužuje da operutavi.
Machka Naopachka Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Primetio sam da imam prhut, pa sam uzeo neki sampon protiv toga, e sad da li ja smem koristiti balsam, da nece nekako ponistiti dejstvo ovog sampona? Sramota me vise da smaram drugarice oko kose, pa moram ovde pitati Pa nemoj da stavljaš balzam na skalp, dodjavola
Ајлин Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Svako ko se nervira zbog igre na kompu, zaslužuje da operutavi. Kvisko.
Amphitritê Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 @Zoidberg, probaj Davines šampon.
Zen Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Ovako izgleda Manic Panic Midnight Blue na moju blajhanu kosu. Na farbanu u blond izgleda tirkizno, al se ovde ne vidi. A ovo je varijanta farbanja izrastka pred blue xD
MissionVao Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Neki poseban povod za grandma frizuru? 2
Zen Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 moja kosa ne moze da izgleda drugacije na ovoj duzini, sreca pa je zima tama za dva meseca ce da poraste dovoljno da padne i lici na nesto, u medjuvremenu bar sam najbolja baba u kraju
Zoidberg Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Istrebio sam prhut Btw, je l' bas neophodno koristiti balsam? Ja koliko sam primetio (a probao sam ih par) on meni nista ne pomaze, samo mi se kosa brze izmasti
MissionVao Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Noup. Samo ako imas bas dugu kosu pa za krajeve... ne verujem da je farbas i peglas tako da boli te uvo
Господин Граул Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Ja koji god šampon da koristim, meni se za dan i po umaaasti kosa samo tako. Zato koristim neki blagi, jer je perem svaki drugi dan. Čuo sam da talk pomaže da se manje masti . Jel to istina?
MissionVao Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Pomaze da je malo odmastis bez upotrebe sampona ali samo odlaze trenutak pranja Sto ako verujes da cesto pranje vodi u mascenje moze da znaci da ces vremenom i manje luciti sebum.
jelchica Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 (edited) Šišanje u Beogradu (vrlo duga kosa - kraćenje samo krajeva) a da je DO 500 din? Ili da je šišanje+feniranje povoljno? Zvezdara, Vračar, centar, Novi Beograd..? Stipsi se ne daje 700-800 din (samo šišanje) xD Edited March 14, 2011 by jelchica
Lou Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 NBG 450 kinti u salonu "Beauty B" blizu Meka kod Fontane.
Novaliis Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 Kosa mi skoro do pola ledja kada je mokra, nikad duzu kosu nisam imao, uvek sam je skracivao cim ode dalje od ramena. Pocinje malo da smeta.. sada znam sto svi govore kako je teze odrzavati dugu kosu..
jelchica Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 NBG450 kinti u salonu "Beauty B" blizu Meka kod Fontane. Žemo, žemo. Bliže odrednice da nađem salon? Google ne zna da mi kaže adresu and/or telefon.
Lou Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 Ma, naravno, ne znam ni sam kako se ne setih odmah. Poslaću ti telefon čim nađem, tamo se inače obavezno zakazuje.
Face Of Melinda Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 Šišanje u Beogradu (vrlo duga kosa - kraćenje samo krajeva) a da je DO 500 din? Ili da je šišanje+feniranje povoljno? Zvezdara, Vračar, centar, Novi Beograd..? Stipsi se ne daje 700-800 din (samo šišanje) xD Moja frizerka na Zvezdari sisa dugu kosu, a moja je porpilicno duga za 500,00 din. Salon "Andrea" ulica Mite Ruzica kod stanice busa 46. Moze da se bane i da te osisa ako nije u guzvi, aj cu da iskopam broj pa da ga prosledim. Feniranje je isto toliko.
Ајлин Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 Kosa mi skoro do pola ledja kada je mokra, nikad duzu kosu nisam imao, uvek sam je skracivao cim ode dalje od ramena. Pocinje malo da smeta.. sada znam sto svi govore kako je teze odrzavati dugu kosu.. čekaj da se probudiš glave zabačene toliko da ti je teme na jastuku umesto potiljka, jer ležiš na svojoj kosi... ili ono... sedneš u kola priklještiš kosu pa shvatiš da ne možeš da dohvatiš nešto sa zadnjeg sedišta kad si već na autoputu i uveliko juriš, u momentu potpuno neprikladnom za izbavljanje kose tj otvaranje vrata... ili... ahahah kad se setim... obrijem se ispod pazuha a onda vidim pramen kose sa leđa pa se prepadnem odakle mi sad ovi lavovi... :haha:
Stolet Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 Prekjuče kod brice išao na skraćivanje brade, 100 dinara, 85-ogodišnji majstor kome iz usta smrdi na rakiju i u pozadini sviraju narodnjaci Što se kose tiče, ide upravo da se pere
Zen Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 Kratka kosa je zahvalana a odrzavanje u smislu cesljanja i pranja, ali ako neko hoce da kosu i drzi kratkom onda mora cesto da se shisha, sto bas i nije jeftino. ... Tako da sam u interesu zajednickog kucnog budzeta usavrshila skill na shishanje i skracivanje brade i zulufa pa darling sad vishe ne ide kod frizera Ionako mu je bio neki raspali frizer, sad ima frizerku u toplesu obrijem se ispod pazuha a onda vidim pramen kose sa leđa pa se prepadnem odakle mi sad ovi lavovi... :haha: Ahahahahahahah trash to su ti problemi xD
Night's Blood Posted March 17, 2011 Report Posted March 17, 2011 (edited) čekaj da se probudiš glave zabačene toliko da ti je teme na jastuku umesto potiljka, jer ležiš na svojoj kosi... ili ono... sedneš u kola priklještiš kosu pa shvatiš da ne možeš da dohvatiš nešto sa zadnjeg sedišta kad si već na autoputu i uveliko juriš, u momentu potpuno neprikladnom za izbavljanje kose tj otvaranje vrata... ili... ahahah kad se setim... obrijem se ispod pazuha a onda vidim pramen kose sa leđa pa se prepadnem odakle mi sad ovi lavovi... :haha: Najvise sam mrzela kada mi se obmota (okomota ) oko cele glave dok spavam. Kad se probudim ne mogu da se iskobeljam. Ali sada toga nema, bar jos neko vreme, dok mi ne dune da je opet pustim. Inace, ljudi ne kontaju da sam je odsekla posto je napred iste duzine kao sto je bila. Ovo je slika od pre skoro godinu dana. http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/182002_197516853607490_100000475306460_782961_3957473_n.jpg Nasla sam sampon koji mi pomaze protiv peruti, Garnier protiv peruti, neki mentol. Edited March 17, 2011 by Night's Blood
Recommended Posts