Zen Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Mnjah, zaboravila sam koliko mi se glavudza znoji od kose cim temperatura predje 15 Celzijusa.... Izgleda da ce ipak da padne neka varijanta undercuta a ostalo da pustim da raste....
рогозуб Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 pre 15 min sam se oshishao na nulu, i oshishao sam bradu o istom troshku, jea
johnnyzzz Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Seva mi paja, meni je vruce. sevni mu bolje neki overcut...
рогозуб Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 ne pamtim kad sam koristio brijach, poslednji put pre sigurno vishe od pola godine, kad sam brijao glavu, pa sam i bradu. inache uvek sve mashinicom
-Mare Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Moze li neko da preporuci neko repair pakovanje? Ovaj moj polu spaljeni pramen nikako da se oporavi kako treba. Juce bio da mi skrate krajeve pa sam se ponovo smorio kad sam video da se jedva nesto malo oporavio.
~SilentWarrior~ Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 (edited) Meni su fani pakovanja super oporavila kosu posle minivala. Nisu nimalo skupa ( ja kad sam kupovala bila su oko 120 din, sada ih nesto i ne nalazim) tako da cak i ako ti ne dogovara, nije neka steta. Meni su bolja od mnogo skupljih. Mozes da probas sa maslinovim uljem. Ili uzmi silikone da ti malo zaglade dlaku. Inace, otkad sam prestala da koristim loreal i garnier i co. sampone, kosa mi je mnogo bolja, teme mi se ne masti a krajevi mi vise nisu suvi. Od sada samo breza i kopriva Edited May 18, 2011 by ~SilentWarrior~ 3
NećuDisplejNejm Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 plus i ja sam zabatalila sva ta cuda, mada mi je i dalje spržena od peglanja i ostalih faktora
Rehabilitovani Bagrem Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 @johnny Moram ovo da uradim jednom!vrh jebote!
LoveHateLove Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 shishao se danas nakon 6 meseci , al uvek imam utisak da me drugacije osisa, i uvek mi treba nekoliko dana da se naviknem ...a ne da mi se masti, mater joj jebem...moram da koristim sampon protiv peruti jer me i to jebe ali onda mi se masti zesce, jel ima neko resenje? osim da se osisam na celavo
Zen Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Imas ono indijsko ulje mada mozes da stavish i orahovo ili cickovo, utrljaj u kozu glave 15ak min pre pranja kose to uglavnom resava problem peruti. Osdim ako se nervirash mnogo, onda nema pomoci
LoveHateLove Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 (edited) mislis da nervoza utice na mascenje? ahhhhhh nisam dobro obratio paznju, pricala si o peruti Ma nije mi problem perut, to resavam samponom ali mi se strasno masti. Edited May 18, 2011 by LoveHateLove
Zen Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Kapiram da stres moze na sve da utice... Ili ako imas naviku da provlacish prste kroz kosu ili da je uopste mnogo dodirujesh u toku dana.
LoveHateLove Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 pa sve po malo , kontam da su mascenje i perutanje dva suprotna pojma, mozda bi trebao malo da prestanem da koristim sampon protiv peruti i predjem na neki neutralni, ja ga konstantno koristim, ne znam da li je to dobro, 'bem li ga...
Vincent Hess Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Jel postoje masinice koje sisaju na 0.5 mm ili samo moze da se bira izmedju 0 i 1?
johnnyzzz Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 pola milimetra? moja ide na 3-6-9-12mm, šta će ti pola mm?
kuruz Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Drugar se šiša na 0.5 sa strane i 1 gore, ali nisam siguran da li se te jedinice odnose na milimetre.
Lunar Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Ovako treba mi neka preporuka. Preporucite mi neki dobar gel, ili bilo koj nacin za zalizivanje kose. Naprimer uvek sam se pitao sta naprimer koristi Mike Patton (http://userserve-ak.last.fm/serve/_/5896336/Mike+Patton+mikepatton.jpg , http://www.nowhavefun.com/celebritypictures/d/124437-1/12+Mike+Patton+pic.jpg ili mozda nesto ovako trenutno mi ne pada na pamet ko bi mogao jos imati takvu kosu http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/true-blood-eric-borthman-alexander-skarsgard.jpeg), jel kolko god gela da stavim ne moze kosa da mi bude tolko cvrsta i RAVNA, uvek se savije i izgubi formu veoma brzo. Tako da moze neki tip?
Recommended Posts