^TK^ Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 za ishranu se potpuno slazem, pogotovo za one koji imaju masnu i problematicnu kozu/kosu. sto se tice zivosti i sjaja tu bi trebala da konsultujes ili sampon za dubinsko pranje, ili home made proizvod za tu svrhu (licno ga pravim i nije ni k od komplikovanog) iz prostog razloga sto nikada ne mozes dobro isprati sampon i sve ostalo iz kose i to se talozi i ubija je. preporucujem 1-2 mesecno. u sustini posle svega i svaceg isprobanog i silnog opadanja, borbe sa duzinom i krajevima mogu da kazem da su se najprostiji samponi pokazali kao najbolji kao i regeneratori. a sto se duzine tice moja strategija je bila da sam je pustala i pustala i pri tom je prosla svakakve faze, od normalne do rascvetale pa cak i masne. stresovi idu zajedno sa dugom kosom, to zapamti i sa duzinom neminovno ide borba sa suvim krajevima .ja to sredim kada izraste i to maslinovim uljem samo sa malo ad kapi, caj od koprive. e jedino je izvrsna kolekcija koja nije ni malo skupa oriflejm za tretman ostecene kose. onj regenerator ima gotovo trenutno dejstvo 0.o
Narsil Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Ја већ годинама имам утисак да ми коса не расте уопште. 2
Sugar Overdose Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 ja koristim syoss sampon i balzam i kosa mi je preporodjena, svilena i laka za cesljanje
Stolet Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Ја већ годинама имам утисак да ми коса не расте уопште. Haha isto kod mene
MissionVao Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 Koja sad farba vazi za totalni mamojeb sto se tice kvaliteta i neznosti prema kosi? Ne neko prirodno cudo, bas hemija ali s klasom
MissionVao Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 Znaci kod Boba, thanks Nadam se da prodaje i farbe, ne samo preparate jer ne bih da mu placam farbanje u salonu. 1
Sugar Overdose Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 keune, koristim je vec godinama, a kosa ostala ista 1 1
Amphitritê Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 Ne moras da ides kod Boba u Dobračinoj, mozes ovde da narucis... http://aleksandar-team.co.rs/preparati/ ... a mozda ima i kod Cvrleta, na Slaviji ili u novom shop-u u Nusicevoj, proveri. 2
lemmy sixx Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 Ja mislim da bi Miki Milosevic izgledao kao Motley Crue grupi riba kada bi se natapirao i obrijao brkove.
DunkelheitRa Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 cula sam da onaj hed end solders efikasan posle par pranja , ali ja to cudo ne bih ni pod tackom razno priblizila kosi. jel nekom stvarno pomogao na duze? Ja sam od tog sampona i dobila perut (fora kao ne moze da mi skodi, medjutim...) ali mi je nestao posle par pranja samponom od koprive.
Fapril ethereal Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 (edited) kad bi Boris Dobrokes pustio kosu,mogao bi da nastupa sa Dzej Zijem,Ajs Nigrutinom i Mijom Aleksicem Edited July 20, 2011 by Fapril ethereal
Lou Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 The craziest but I’m also the laziest Never turn on the TV so I don’t know who Jay-Z is! 1
SkullKrusheR Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 (edited) @lu: kad si vec kod dope d.o.d-a, ne zna se ko ima bolju frizuru, jay reaper ili skits vicious. Edited July 20, 2011 by SkullKrusheR
^TK^ Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 Ja sam od tog sampona i dobila perut (fora kao ne moze da mi skodi, medjutim...) ali mi je nestao posle par pranja samponom od koprive. Hm moguce. Ja ga licno nisam probala niti nameravam. Mislim da je on bas za masnu kosu, jer je mnogo agresivan zato si i dobila. Stvarno...? Mislis na onaj obicni od koprive ili...? 1
Footog Qpoos Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 taj obicni od koprive je najboljsi sampon za kosu... i nije ni za kakvu masnu kosu,vec za kosu,normalnu...
Lou Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 Muz od Beyonce, a nju znas sigurno Fuck them fake niggaz. @lu: kad si vec kod dope d.o.d-a, ne zna se ko ima bolju frizuru, jay reaper ili skits vicious. Skits definitivno, Jay je jednostavno crn.
^TK^ Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 (edited) @ Trne.... Znam da je on ok, ali pricamo o head & shoulders-u. Edited July 20, 2011 by ^TK^ 1
Footog Qpoos Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 taj hed en solders je jako izvikan sampon,a realno je los... niveini samponi za kosu i tusiranje su isto prava stvar... 1
DunkelheitRa Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Hm moguce. Ja ga licno nisam probala niti nameravam. Mislim da je on bas za masnu kosu, jer je mnogo agresivan zato si i dobila. Stvarno...? Mislis na onaj obicni od koprive ili...? Moja kosa nije masna a zamisli kako mi je bilo sa suvom kosom jos i perut na to, srecom pa ga nema vise. Ma da, nasa proizvodnja, "Biser". E a mozes da koristis i od jabuke "Merima", on ima lepsi miris i podjednako je dobar. To su samponi za sve tipove kose, tako da ne moze niko da pogresi. taj hed en solders je jako izvikan sampon,a realno je los... niveini samponi za kosu i tusiranje su isto prava stvar... Slazem se.
^TK^ Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Zamisljam... Nekada mi se cini da mi neki od tih obicnih sampona malo i isusi kosu ako ih duze koristim... Ali recimo da obican od koprive koristim kao podlogu za pravljanje onog sampona sa pantenolom, b vitaminima i kapima. Mene je samo iznenadilo to sto si uspela da regulises perut sa njim. nisam primetila nikakvo poboljsanje na tom polju, ali svakako da su zlatniji od ostalih.
Recommended Posts