Fapril ethereal Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 ja gazim 28-mu i imam poneku sedu,ali su i dalje je na nivou incidenta..inace sam dugokos i bicu sed ko Kozeljnik SLAVA
Talvi Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Imam i ja sedih ali se ne brinem preterano, kul su. A i u mojoj porodici je svakako genetski da maltene nikad ne osedimo do kraja.
Lou Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Bilo je i meni simpatično dok sam imao dugu kosu, bilo je šareno (par nijansi smeđe, poprilično jak crvenkasti sjaj na suncu i sede kroz sve to), ali sada štrče na sve strane čim prođe dve-tri nedelje od šišanja. Onda se ponovo ošišam. Naravno, udela ima to što sada sedih ima mnogo više. Keva je skroz osedela oko četrdesete, ćale sasvim dobro oćelavio u istom tom periodu, tako da me kopka kako će me geni usrećiti.
Footog Qpoos Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 (edited) Imam i ja sedih ali se ne brinem preterano, kul su. A i u mojoj porodici je svakako genetski da maltene nikad ne osedimo do kraja. imam drugara koji ima jedno parcence sede kose...to ima od 15,samo taj deo...kao da ga nekom prstom nab'o na taj deo glave..sitno,samo taj deo... Bilo je i meni simpatično dok sam imao dugu kosu, bilo je šareno (par nijansi smeđe, poprilično jak crvenkasti sjaj na suncu i sede kroz sve to), ali sada štrče na sve strane čim prođe dve-tri nedelje od šišanja. Onda se ponovo ošišam. Naravno, udela ima to što sada sedih ima mnogo više. Keva je skroz osedela oko četrdesete, ćale sasvim dobro oćelavio u istom tom periodu, tako da me kopka kako će me geni usrećiti. koliko znam,ne bi trebao da brines...kazu da preskace generaciju sto se toga tice... Edited October 15, 2011 by Trne-svetska mega faca
Night's Blood Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Meni se pojavi na svakih nekoliko meseci jedna, iscupam i teraj dalje.
Machka Naopachka Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Ja i' ne čupam, ima ih 20tak na glavi. Bila sam u fazonu da ih puštam, onda kako se iskaniram ipak zakačim i njih, i tako.. ali čini mi se da sporije rastu od ostale kose
soul wandering Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Bilo je i meni simpatično dok sam imao dugu kosu, bilo je šareno (par nijansi smeđe, poprilično jak crvenkasti sjaj na suncu i sede kroz sve to), ali sada štrče na sve strane čim prođe dve-tri nedelje od šišanja. Onda se ponovo ošišam. Naravno, udela ima to što sada sedih ima mnogo više. Keva je skroz osedela oko četrdesete, ćale sasvim dobro oćelavio u istom tom periodu, tako da me kopka kako će me geni usrećiti. Ma nista ne brini, bices na cala, i opasce ti i smedje i sede.
Night's Blood Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 future> cjelava riba A nije ni to tako lose.
Lou Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Ma nista ne brini, bices na cala, i opasce ti i smedje i sede. To mi reci!
soul wandering Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Boli te uvo, pusti neku šmekersku bradicu u tom slucaju i eto...
soul wandering Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Pametno, ona nece opasti sigurno
soul wandering Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 @ Havoc Zasto? Inace, apsolutna preporuka za novi Gliss Kur(crno pakovanje), odlican,posebno za one sa jako dugom kosom kao sto je moja
Havočka Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Cekam da mi izraste ovo crveno pa da pustam kosu... 7 godina farbanja (i menjanja boja), ubila sam je namrtvo -.- 1
soul wandering Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Uh, pa dug ti je to proces...bolje pusti da ti se crvena malo ispere, pa onda ofarbaj kosu u neku prirodnu smedju,i onda pustaj polako i sisaj krajeve povremeno.I nemoj se vise farbati. I obavezno neko pakovanje za kosu. Pricam ti iz licnog iskustva, imala sam neke crvene pramenove i tako sam uradila. Ne farbam se vec 6 meseci, skoro sam na svojoj pirodnoj boji.
Havočka Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Uh bre, kasno sad, vec sam pre 3 meseca odsekla pola metra kose A da se isprala, jeste, sad vise nije crvena nego onako bolesljivo zuta... I izraslo mi 7 cm moje boje 1
soul wandering Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Nije kasno sve dok ne osisas do te duzine od 7cm sutra trk po neku smedju farbu, neko dobro pakuvanje, mozes i ovo Gliss sto sam rekla, dize kosu iz mrtvih
Lou Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Cekam da mi izraste ovo crveno pa da pustam kosu... Talvi disapproves. 1
Recommended Posts