Jump to content

Recommended Posts

Posted

Furaj periku. :D

Nego, da se uključim u temu, i ja odrezah skroz kosu pa sad imam onu neku kratku, army style, ali kontam da ću se ubrzo vratiti na imidž italijanskog žigola, tako mi najbolje leži. :D

Posted

Imate taj žigolo fazon na onoj u profilu mi, nisam se još slikao sa ovim novim mada se svi oduševljavaju a ja sam nešto ravnodušan, bolje mi bilo onako. :D

Lu, kraće malo od toga. :haha:

Posted

Taj mi je odmah pao na pamet, još uvek se sećam izjave onog rošavog lika koji je puštao muziku u "VJ Satu". Nešto ga je on isprozivao (ili preneo tuđu prozivku) na račun toga kako neće mnogo postići u nečemu sve dok se ne oslobodi svog imidža italijanskog makroa (znam, žigolo nije makro, ali ista je branša). :haha:

Posted

Cekam da mi izraste ovo crveno pa da pustam kosu... 7 godina farbanja (i menjanja boja), ubila sam je namrtvo -.-

Uh, pa dug ti je to proces...bolje pusti da ti se crvena malo ispere, pa onda ofarbaj kosu u neku prirodnu smedju,i onda pustaj polako i sisaj krajeve povremeno.I nemoj se vise farbati. I obavezno neko pakovanje za kosu. Pricam ti iz licnog iskustva, imala sam neke crvene pramenove i tako sam uradila. Ne farbam se vec 6 meseci, skoro sam na svojoj pirodnoj boji.

+1

u crvenom 4 godine, samo smedja pomaze....

srecom i to je odavno gotovo :D

nikad vise crveno, kad se farbas u crveno brzo se ispira i postaje bakarna ili ciganski narandzasta a kad hoces da je se otarasish traje sto godina. Troll color.

Posted

Taj mi je odmah pao na pamet, još uvek se sećam izjave onog rošavog lika koji je puštao muziku u "VJ Satu". Nešto ga je on isprozivao (ili preneo tuđu prozivku) na račun toga kako neće mnogo postići u nečemu sve dok se ne oslobodi svog imidža italijanskog makroa (znam, žigolo nije makro, ali ista je branša). :haha:

Jao, secam se ovoga, samo sto je to meni ostalo u pamcenju kao prozivka od strane Jadranke jankovic, nesto tipa: "Ne idu mu kozne pantalone i bela potkosulja, izgleda kao kiparski svaler..." :lol:

• 1 month later...
Posted

Zato što ne brijem glavu, nego imam kombinaciju - gore kec, sa strane 0.5

Zvuči smešno, ali itekako je moguće loše ošišati nekoga i kada su u pitanju tako male dužine, znam iz iskustva.

Posted

ovo za lokne je ludilo :zeleni: ,mada meni kosa ima kada krene da raste taj neki potencijal pa se uvija.Kada sam je imao preko ledja sva je bila talasasto-uvijena,

A ovo oko sisanja je tacno,mada sada i cesce peres kosu,ono na svakom tusiranju i nju zakacis.Sa tom jedinicom vjerovatno se moze i umivati glava ujutro,

:bigblue:

Posted

Naravno, život je lep sa ovako kratkom kosom. Nema užasa sa kojim ne znaš šta da radiš kad ustaneš, nema pranja i sušenja u trajanju od 2 sata, ne kvari mi se frizura kad stavim kapu, ne ide mi u oči...

Posted

Jebi se, sad razmišljam da li sam ikad na fakultetu video devojku koja ima toliko dugačku kosu i koja bi ti mogla biti. :haha:

@ NB

Ali mi se više ne hvata inje na delu kose koji viri ispod kape, što je ranije bila redovna pojava. :D

Posted

Zato što ne brijem glavu, nego imam kombinaciju - gore kec, sa strane 0.5

Zvuči smešno, ali itekako je moguće loše ošišati nekoga i kada su u pitanju tako male dužine, znam iz iskustva.

I feel for you bro, isti problem. Zato planiram da se spičim na ćelavo uskoro i završim sa tim. :rockdevil:

Posted

Gledam nešto po Fejsbuku, pa vidim da je jedna od najboljih drugarica ošišala svoju prelepu kovrdžavu kosu i da sad ima nešto nedefinisano. Ženski mozak je neverovatna stvar.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...