Jump to content

Recommended Posts

Posted

Verovatno cu zazaliti sto pitam, al zar nije bolje kad su od onih kojima ne treba ikakvo podmazivanje? :D

Tipa ovako nesto sam gledala. Mada svaki ima garanciju 2 godine pa i ako crkne posle 2 godine i 2 dana nije neki trosak. Hvala na preporuci :da:

Posted

дефинитивна подршка за Ровенту, ја имам неки са керамичким сечивима и годинама функционише савршено.

када сам куповао, селекција је направљена према томе колико сечива делују озбиљно. на свим осталим, сечива изгледају као тупи плехчићи.

има још један критеријум, да има бајпасовано коло за пуњење батерије. шта то значи? када га туриш на пуњач, тример не ради преко батерије већ као да је прављен да ради преко исправљача директно.

односно, испразнила ти се батерија, а ти баш мораш да тримујеш стојка јер постоји потенцијал да ћеш се огребати те вечери. укључиш се на пуњач а тример оће да ти покида мишка од брзине и озбиљности рада сечива. батерије се иначе на тим срањима пуне целу вечност, па је овај фичр до јаја потребан.

било би згодно и да мож да се отвори, да повадиш кедла које ће сигурно упадати иза сечива у кућиште, али ми се чини да нема пуно модела који му га дају по овој функционалности.

• Upvote 2
Posted

MiŠnko, to o čem' ti pričaš je sledeći fičr, kako veli đeneralni - Samopodmazujući noževi. Nemaš ti tu šta da lubrikuješ i održavaš, samo čistiš od dlaka.

Posted

Nisam imao pojma da su cene toga tako smešne. Koji ti imaš, Generalni?

Moram da uzmem to, brat i ja godišnje za šišanje damo bar 5000.

Posted

ја сам мои узо пре пар година, стари је модел, нема га на овој листи

ал пошто је мои са керамичким сечивима, рачунај на минимум овај модел ТN 5030 од 3500дин

веома је битно да ти то узНеш у руке, са опроштењем. одма ће ти бити јасно шта ће да ти заврши посао, а шта не.

хоћу да кажем, може се десити и да је овај са ростфрај сечивима сасвим ОК.

Posted

то са бајпасом мислим да нигде не пише. мислим, ја га зовем ''бајпасом'', немој да се испалиш па да то питаш. :)

то да ли има, или нема бајпас, конташ тако што ћеш да без прикључења пуњача стартовати машиницу која је са добрано празном батеријом (рецимо, директно из кутије).

онда прикључиш напајање, ако видиш да се сечива крећу значајно брже (као да је пуна батерија), онда знаш да је бајпасовано. то ће ти дозволити у Техноманији да пробаш.

п.с. ''бајпас'' не зависи од цене уређаја, бураз је, пошто смо добили Ровенту, добио на поклон неког прескупог Ремингтона који нема бајпас (и генерално је за класу слабији тример)

Posted

Nekoliko mojih prijatelja koji se redovno sisaju na 1 uzelo je tako neke masinice i koliko vidim i posle ri godine niko se ne zali, rade odlicno. Bitno je da se koriste na struju ne na bateriju, tako traju duze. Podmazuju se jednom mesecno i to je to. Nikakva filozofija. Nema potrebe davati preko 2000.

Posted

Dobro bre Generalni ti stvarno mislis da neko moze da pomisli da se ta opcija zove bypass? :haha:

Sigurna sam da kad im se objasni na sta mislis kapiraju i prodavci (ne prodavacice) tako da nema frke. Samo treba otici po ovoj temperaturi do tamo :haha:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Poludeh od peruti!! :udri: Juce otisao da se osisam, mashinicom na trojku, sve, i planiram da od danas svakog dana perem kosu (inace sam prao svakog drugog), da udarim svim snagama. Izbacujem hemiju, sampone, i ostala sranja, samo kuhinjska radinost.

Danas sam oprao glavu/kosu casom vode u koju sam sipao pola kasicice praska za pecivo. Mogu reci da je ocistilo glavu i kosu neverovatno. Isprao sam glavu tako sto sam u jednu posudu, sipao oko 2-3 litra vruce vodu, i u vodu sipao 4 (mera: zatvarac) jabukovog sirceta. Glava niti je masna niti traga peruti (a inace ljusti mi se glava nenormalno -.-).

Sutra planiram da pre tusiranja utrljam u glavu maslinovog ulja da stoji nekih pola sata. Pa da ponovim foru koju sam naveo. Onda cu sledeceg dana, jogurt na glavu, pa pranje, pa maslinovo ulje, pa pranje. Sad sam zapeo, nadam se da cu uspeti da se oslobodim ove bolesti, koju vucem od malena...

Posted

Poludeh od peruti!! :udri: Juce otisao da se osisam, mashinicom na trojku, sve, i planiram da od danas svakog dana perem kosu (inace sam prao svakog drugog), da udarim svim snagama. Izbacujem hemiju, sampone, i ostala sranja, samo kuhinjska radinost.

Danas sam oprao glavu/kosu casom vode u koju sam sipao pola kasicice praska za pecivo. Mogu reci da je ocistilo glavu i kosu neverovatno. Isprao sam glavu tako sto sam u jednu posudu, sipao oko 2-3 litra vruce vodu, i u vodu sipao 4 (mera: zatvarac) jabukovog sirceta. Glava niti je masna niti traga peruti (a inace ljusti mi se glava nenormalno -.-).

Sutra planiram da pre tusiranja utrljam u glavu maslinovog ulja da stoji nekih pola sata. Pa da ponovim foru koju sam naveo. Onda cu sledeceg dana, jogurt na glavu, pa pranje, pa maslinovo ulje, pa pranje. Sad sam zapeo, nadam se da cu uspeti da se oslobodim ove bolesti, koju vucem od malena...

Meni je Mycoseb pomogao u vezi peruti. Imas u svakoj apoteci.

Posted

zavisi jel bakterijskog porijekla ili jednostavno kopas po glavi zbog nervoze.u ovom drugom slucaju pomaze samo rjesavanje nervoze.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...