Amphitritê Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 A je l' zna neko kako mogu da poravnam kosu bez upotrebe pegle? To mi je ipak suviše brutalno. Hteo bi da imam ravnu kosu pošto mi je prirodno talasasta. Nije čak ni kovrdžava već prokleto TALASASTA. Keratin tretman.
Zen Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Mada, tu se postavlja pitanje koliko je to isplativo, s obzuirom da kosa ipak raste bar centimetar mesecno, a on je musko i nema naviku da daje pare za odrzavanje kose i frizera
ShinigamY Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Zaboravih da pisem na ovoj temi, pa evo rezultata... Nakon gorepomenutih domacih tretmana, pojava zvana perut se umanjila, ali ne i nestala u potpunosti. Probao i ricinusovo ulje, i sve zivo. Na kraju mi je pukao film, otisao do apoteke, dao 500 dinara, i kupio Mycoseb. Par pranja, i evo, konacno, peruti ni traga. Koristim i dalje taj sampon, ali isprobao sam da ne perem kosu nedelju dana, cisto da vidim da li ce se perut vratiti. Peruti ni traga, a zacudo, ni kosa mi nije masna Sve preporuke kao i ostali koji su preporucivali, samo pratite uputstva i srecno sa izlecenjem Ja nakon 10 godina nemam ni traga od peruti 1
Amphitritê Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Zen, slažem se, ovaj tretman se muškarcima ne isplati! I moja je talasasta, ako to može da ga uteši, pa se ne bunim.
Night's Blood Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Zaboravih da pisem na ovoj temi, pa evo rezultata... Nakon gorepomenutih domacih tretmana, pojava zvana perut se umanjila, ali ne i nestala u potpunosti. Probao i ricinusovo ulje, i sve zivo. Na kraju mi je pukao film, otisao do apoteke, dao 500 dinara, i kupio Mycoseb. Par pranja, i evo, konacno, peruti ni traga. Koristim i dalje taj sampon, ali isprobao sam da ne perem kosu nedelju dana, cisto da vidim da li ce se perut vratiti. Peruti ni traga, a zacudo, ni kosa mi nije masna Sve preporuke kao i ostali koji su preporucivali, samo pratite uputstva i srecno sa izlecenjem Ja nakon 10 godina nemam ni traga od peruti Lepo ti ja kazem.
soul wandering Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Ja se ubih da moju utalasam nekako ali nece jbg
soul wandering Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Glava puna viklera je moja svakodnevnica ali opet ne vredi 1
Amphitritê Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Pena, tvisteri, figaro, pletenice... zavisi od kvaliteta kose. 1
soul wandering Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Pena slepi, figaro spali, pletenica izlomi...sad cu da vidim sta je na ovim klipovima...za sad mi se ispostavilo kao najbolje i najlakse resenje da celu kosu savijem u pundju odmah nakon pranja. Btw, upravo sam to uradila
Amphitritê Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Može i tako. Ipak, ako neguješ kosu preparatima, nema šanse da je oštetiš i pored upotrebe npr. figara sa keramičkim pločicama. I obavezno, fen sa jonizatorom. 1
soul wandering Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 U evo ovaj klip sa peglom za kosu haha mene boli dok gledam. Negujem, nema brige tu, nego mi se ispravi brzo koji god metod primenim, a ne spavim lak za kosu, a ako ga stavim, kosa nije lepsava sto mi se ne dopada i tako u krug, zajebano sve u svemu.
Amphitritê Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Aman, stavi gumene tvistere. ili ispleti riblju kost, pa prespavaj. Namaži kosu kremom, silikonskim gelom, ne moraš penom. Uostalom, pomiri se sa sudbinom. I ja volim npr. ravnu kosu, često idem kod frizerke na feniranje ali volimi svoju, prirodnu. 1
soul wandering Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Haha pa pomirila sam se ja sa sudbinom odavno, onako pricam ok mi je ovako, ali cisto radi promene nekad pozelim da utalasam. 1
Amphitritê Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Hm, kapiram. Čudne smo mi, ženskinje. Moja je bila ovakva, pre par meseci, sad je duža i još svetlija tj. platinasta/bela... 1 2
Zen Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Zen, slažem se, ovaj tretman se muškarcima ne isplati! Pa, ako se smuva sa frizerkom onda ce mu se isplatiti :haha:
Bata Trokrilni Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Da vas obavestim da se od večeras primam na roze mašnice. Znači - Amfitrti, Mačka Naopačka, MišnVao i Kokopeli, četiri jahačice apokalipse - da vežu svaka roze mašnu, ima da odigram simultanku samo tako. 3 4
Night's Blood Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 Toliko mi se elektriše kosa da ću odlepiti. Koristim i drveni češalj, ali ne vredi. Je l' zna neko šta da radim, da ne odlepim?
Machka Naopachka Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 Meni to od garderobe zavisi, onda od prekrivača za kaučeve na kojim boravim, ćebića... i od auta, auto me naelektriše. Kontroliši sredinu
Night's Blood Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 E jbg. Stalno ću biti naježena. Trudim se da kontrolišem sredinu, ali mi nešto ne ide.
Machka Naopachka Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 Ma navikneš se kad spržiš prvi USB.. 1
soul wandering Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 Meni bas malopre rekao frizer kao da to sto mi se elektrise kosa znaci da sam je pregrejale pri susenju
B@K@ Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 Opšte je poznata stvar da frizeri i ostale zanatlije najbolje poznaju principe i zakonitosti funkcionisanja stvari, prirude, vaseljene i svega ostalog. 2 1
Recommended Posts