dvaes Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 Ma skine ona i sve al i kad se ocesljam dosta onako kracih dlaka viri sa strane, i tacno se vidi da se stanjuju pri kraju.
Zen Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 a dvase ti imas 18 godina, sem ako ne lazes u profilu, tebi kvalitet kose zavis najvise od hormona, jebiga pubertet
dvaes Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 jes 18 naci sisao ne sisao isti mi kurac? 1
Antikristina Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 mo\da ti tanji krajeve kad te shisha pa ti se zato tako brzo sjebu Ovo je vrlo moguće, dosta ljudi mi je reklo. Poslednji put sam se šišala negde krajem jula ili početkom avgusta i krajevi su mi očajni sada. Idem ovih dana da ošišam to, al' menjam frizerku pod hitno.
Zen Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 cuj, ako uvatis da brijes glavu na na nedelju dana, tako dva tri meseca, sigurno 'e se srediti kvalitet i poboljsati bar malo oproban recept ja licno tri puta radih to i evo, sad mi je kosa znacajno gusca i cvrsca nego pre (mada nije da je raniej bila tanka i retka) a za utehu, vidi kakvu kosu ti ima kevim cjale, pa ako je on i dalej ima, imaces je i ti, ako je on cjelav , I have a bad news for you Ovo je vrlo moguće, dosta ljudi mi je reklo. Poslednji put sam se šišala negde krajem jula ili početkom avgusta i krajevi su mi očajni sada. Idem ovih dana da ošišam to, al' menjam frizerku pod hitno. To je jedini realni razlog jeste, izgleda bolje kad se stanej krajevi, ali se duplo brze sjebu a to ej inace fora iz frizerskog salona, pricao mi moj bivsi frizer sa sve varijantom "pa sta mislis kako da ih nateram da dolaze non stop"
Toki89 Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 Znaci nece biti nikakve trajne stete ako je furam ovako ostecenu? vremenom ce dlaka da se izdeli sve vecom i vecom duzinom ,prema korenu ,stoga...bolje sisaj to, pa je pustaj uz povremeno skracivanje
tier_mfkr Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 Najbolje je osisati se skroz. Majka moze da potvrdi
Zen Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 da vish kakva mi je kosa sad stvarno ko Sonic
dvaes Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 Ne razumes sta ocu reci. Nisu to krajevi vec dlake razlicite duzine.Te krace strce kad se ocsesljam i one se stanjuju pri krajevima i razdvajaju. Ne moze mi dlaku po dlaku sisati. Pa se za to tripujem. Da se ne rascveta do glave.
Antikristina Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 cuj, ako uvatis da brijes glavu na na nedelju dana, tako dva tri meseca, sigurno 'e se srediti kvalitet i poboljsati bar malo oproban recept ja licno tri puta radih to i evo, sad mi je kosa znacajno gusca i cvrsca nego pre (mada nije da je raniej bila tanka i retka) a za utehu, vidi kakvu kosu ti ima kevim cjale, pa ako je on i dalej ima, imaces je i ti, ako je on cjelav , I have a bad news for you Obrijala bih ja glavu, ali imam neke ožiljke i neravnine (padala na glavu kao dete ) pa bih izgledala zastrašujuće. A gustina mi nije problem, čak bih volela da je malo ređa.
dvaes Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 (edited) E da, za razliku od caletove kevina familija je kosata, to me raduje. A to za brijanje mi nije od pomoci, hocu da zadrzim dugu. Edited September 7, 2012 by dvaes
phantasm Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 naci sisao ne sisao isti mi kurac? oooooooooooooo
tier_mfkr Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 E da, za razliku od caletove kevina familija je kosata, to me raduje. To je to. Genetika mnogo odredjuje. Meni su i cale i ujak sa zaliscima od kasnih dvadesetih Zato ja sad furam Vin Dizel Stajl
dvaes Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 vremenom ce dlaka da se izdeli sve vecom i vecom duzinom ,prema korenu ,stoga...bolje sisaj to, pa je pustaj uz povremeno skracivanje za to se i tripujem, da se ne sjebe trajno ako dodje do glave
Night's Blood Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 Ja moju skracujem na svaka 3 meseca, tada ode najvise 2 cm. Inace, konacno mogu da vezem rep, bice topla ova zima.
Demon Seed Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 a za utehu, vidi kakvu kosu ti ima kevim cjale, pa ako je on i dalej ima, imaces je i ti, ako je on cjelav , I have a bad news for you Cek, ti to hoces da kazes da se kosa nasledjuje po majcinoj liniji?
Генеральный Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 (edited) naci sisao ne sisao isti mi kurac? Офишл јуметал зицер пикчр: Edited September 7, 2012 by Генеральный 1
Zen Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 Ne razumes sta ocu reci. Nisu to krajevi vec dlake razlicite duzine.Te krace strce kad se ocsesljam i one se stanjuju pri krajevima i razdvajaju. Ne moze mi dlaku po dlaku sisati. Pa se za to tripujem. Da se ne rascveta do glave. Normalno je da kos araste razlicito od dlake do dlako, zavis od prokrvljenosti delova koze glave. Meni tu gde je prirodni razdeljak kosa raste bukvalno duplo sporije. @ Yv ono je bilo namenjeno dvaes
ElektroHexe Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 oće izgledaćeš ko šugav sa oštećenom kosom samo ti lepo idi kod ŽENSKOG frizera i reci da ti skine sve rascvetalo, prežali gubitak i onda puštaj ko čovek i nemoj ko neki seljoberi ovde da ne veruješ u maske za kosu i regeneratore, naročito leti i zimi kad je sneg, tad se kosa najviše oštećuje kad farbam kosu, šišam se na tipa 4 do 6 meseci, kad se ne farbam mogu i na godinu dana, neće se oštetiti, koristim ulja i pakovanja za kosu a debljina vlasi zavisi od genetike, ali i od ishrane. @ Yv ja tebi ne verujem, jebiga nemoguce je da se kos atoliko sjebava za mesec dana, naro;ito na krajevima uzmi neka pakovanja i sranja ili, promeni frizera mo\da ti tanji krajeve kad te shisha pa ti se zato tako brzo sjebu niko ne moze da me ubedi da treba da se shisha na mesec dana, nema teorije i ja sam isti slučaj. kosa mi se rascveta za manje od mesec dana nakon šišanja, a koristim regeneratore i pakovanja al ne šišam se na svakih mesec dana. ne bi mi ostalo ništa od kose jer joj treba dva meseca da poraste 1cm xD
Antikristina Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 @ Yv ono je bilo namenjeno dvaes Nema veze, kažem samo da bih ja rado u ćelavce. Manje bih se smarala sa šišanjem, frizerima, balzamima, šamponima i svim tim sranjima.
Recommended Posts