soul wandering Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 secate se onog dax-a? ne znam prodaje li se to jos,ali i tu je valjda po jacini bilo, secam se nekog kao lepak bukvalno
KazimKazim Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Sta od toga ucvrscue, a da se dobie efekat kao katie mokra kosa? Ne bih bas, ono, da budem u zonficu kao da me krava lizala
Machka Naopachka Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Koliko treba da ti ucvrsti? Ozbiljno pitam. Za zene radoznale na temu kane, probala sam da smuckam kanu u maloj kolicini sa kokosovim mekom i jako sam zadovoljna rezultatima. Daleeeko se lakse nanosi i jako je hidrirana kosa posle za razliku od klot kane koja malo susi. Ispira se deset puta lakse. Boja je pristojna, kao nakon kane (sto je kod mene vidljivo samo na suncu, jbg), ali siiijaaaa
KazimKazim Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Pa, recimo da ostane dobar deo dana u stanju, kao sto samie i pocetno namestio i da izgleda kao mokra kosa Kosa kad mi se osusi ovako, bez stavljanja icega, uvek izgleda nekako ucebano... Imam tai neki kudravi gen dokie mokra, sasvim fino
Vuk Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Pocheo sam da sedim, a josh uvek imam gustu kosu, propao je metal za mene - ne mogu ponovo da je pushtam xD
sale 3sm Larry Flynt Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Vreme da se forum preimenuje u PIOmetal.
sale 3sm Larry Flynt Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 (edited) A i postuje kao da je server oboleo od parkinsona. Edited January 19, 2015 by sale 83 Larry Flynt
LoveHateLove Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Ja ni sam ne znam kako se sve nisam sisao i koliko sam frizera promenio. Sad se vratio kevi pod makaze. Nije bas profi ali ima iskustva. Mrzi me vise da se smaram po salonima a svejedno nisam nikad zadovoljan, a i ovako kevi mogu da prigovaram do mile volje, ako nista drugo I ja sam primtio po neku sedu, a i cini mi se kao da mi se malo proredila kosa, sad moguce je da umisljam. Uglavnom sad se sisam na kratko. Mislim ne bas skroz kratko. Ne verujem da cu vise da pustam, mnogo je jednostavniji zivot sa kratkom kosom. Koristim i ja gelove sad, ali nisam jos nasao neki da sam bas skroz zadovoljan. Uglavnom sa kosom se nikad ne zna. Nekad mi dobro stoji, nekad uzasno. A i zavisi da li je sveze oprana. Kad sam imao skroz dugu bar nisam imao nikakvih problema oko namestanja frizure, ovako svaku dlaku moras da namestas. Sve ima svoje prednosti i mane.
Zen Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Nije bitno koje je boje kosa, samo dok je ima
Sreta Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 To i ja kazem ovim pederima sto kukaju na sede Zene brate, ubi nas testosteron
Hail Metal Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Nema dobrih saveta kao da nisam na metal forumu elem, u supermarketima koliko sam gledao uglavnom ima Nivea i Taft, mislim da ću probati ovaj najjači od nivee: http://www.nivea.rs/Proizvodi/NIVEA-Men/Tip-proizvoda/Gel-za-kosu
Zen Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Moraces svaki dan da peres kosu. Da probas sa penom ipak?
Hail Metal Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Najjača pena od nivee nije ni do kolena najslabijem gelu, perem svakako kosu, ali gel ne bih stavljao uvek... sve u svemu kupiću probaću...
Night's Blood Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Od gela se lako dobije perut, cisto da te upozorim. Ja sam resila da pustam kosu pa dokle naraste. Za sada mi ide.
Zen Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 I ja. Za sada ne diram masinicu vec par meseci. Od koga je, napredak je
Machka Naopachka Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 (edited) Ja je pustam iha ha, samo sto sam od struka isekla jedno 15cm pa sad polako natrag. Nema dobrih saveta kao da nisam na metal forumu elem, u supermarketima koliko sam gledao uglavnom ima Nivea i Taft, mislim da ću probati ovaj najjači od nivee: http://www.nivea.rs/...oda/Gel-za-kosu Zasto ti treba gel da bi pustio kosu? Ko je pitao za mokar izgled, jbg to mi nikad nije bilo interesantno pa nemam pojma koji su preparati. Edited January 20, 2015 by Machka Naopachka
Night's Blood Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Struka?! Jbt, ja ne znam ni da li ce mi narasti toliko.
Hail Metal Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 (edited) @ Mačka Naopačka Da namestim unazad kosu mi treba gel, da ne bude razdeljka, ali ne puštam da bude mnogo dugačka, znači bez vezanja u rep i sl. Ko je pitao za mokar izgled, jbg to mi nikad nije bilo interesantno pa nemam pojma koji su preparati. Nisam ja pitao, ali ima neki Taft Wet gel. Edited January 20, 2015 by Hail Metal
soul wandering Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 ja ne znam kad sam poslednji put imala kracu od struka btw vec neko vreme sam narandzasta <3 konacno
KazimKazim Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Ja sam pitao za wet wet wet... Fala, doktore!
Hail Metal Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 (edited) ja ne znam kad sam poslednji put imala kracu od struka btw vec neko vreme sam narandzasta <3 konacno prava si satana Edited January 20, 2015 by Hail Metal
Hail Metal Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Ja sam pitao za wet wet wet... Fala, doktore! Oko 350din u Idei. 1
Machka Naopachka Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Struka?! Jbt, ja ne znam ni da li ce mi narasti toliko. Zasto ne bi, zavisi samo kako je pazis. Malo se meni promenila perspektiva, sad dozivljavam svoju kosu kao kratku. Ali s obzirom da je drzim skupljenu sve vreme jerbo moram, onda mi znaci duzina. @ Mačka Naopačka Da namestim unazad kosu mi treba gel, da ne bude razdeljka, ali ne puštam da bude mnogo dugačka, znači bez vezanja u rep i sl Jasno... Pa sasvim je dovoljan krem gel. Problem s gelovima je sto slepe dlake pa kad rascesljas/prodjes rukama kroz kosu, te dlake se odlepe i time ostecuju. Sto nista nije previse bitno kad neces da je pustas. Ali meni krem gel nekako prirodnije izgleda, oni gelovi sa prejakim ucvrscivanjem malo bacaju na devedesete. A momci, da vas pitam, kako se odrzavaju razbarusene kratke frizure a la dzejmi oliver? Na kovrdzavu kosu? Ja pojma nemma ali mislim da je to zahtevno (svaki dan je moras namestiti i prati cesce zbog gelova krema itd), u odnosu na duga kosa vezana u rep stajling.
Hail Metal Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Nemam pojma kako, meni je njegova frizua baš moćna, gledao sam neku emisiju kad je bio u Italiji nosio u torbi ceo arsenal pribora, nešto jebava sa fenom. Elem ja bih maksimalno ovako nešto kao Thor
Recommended Posts