Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nemam pojma kako, meni je njegova frizua baš moćna, gledao sam neku emisiju kad je bio u Italiji nosio u torbi ceo arsenal pribora, nešto jebava sa fenom.

Elem ja bih maksimalno ovako nešto kao Thor

Chris-Hemsworth-golden-hair-or-short-hair-for-man.jpg462979977_chris_300.jpg

Nadam se da ti je kosa ravna i relativno tanka.

I hvala za slike Thora ;)

• Upvote 2
  • Downvote 1
  • 3 weeks later...
Posted

Probala, radi :haha: ne bih previse cesto jer nije dobro za kosu da je trljas uzvodno...

Izgleda ko da me frizrali za svadbu (tudju) :da: aj lajk.

Ma da, otkako mi se preselila frizerka u Nemacku nasla sam neku koja dobro sisa i fenira ali je iritantna do jaja. Tip koji samo prica... i pocela sam da je izbegavam i idem kad bas moram pa se u medjuvremenu snalazim kako znam i umem. :haha:

Ako znas dobrog frizera/frizerku zemun-novi bg sibni info, moram da se sisam a ne ide mi se kod ove moje :haha:

Posted

Ma da, otkako mi se preselila frizerka u Nemacku nasla sam neku koja dobro sisa i fenira ali je iritantna do jaja. Tip koji samo prica... i pocela sam da je izbegavam i idem kad bas moram pa se u medjuvremenu snalazim kako znam i umem. :haha:

Ako znas dobrog frizera/frizerku zemun-novi bg sibni info, moram da se sisam a ne ide mi se kod ove moje :haha:

Razlog zasto jako tesko nadjem frizerku i kozmeticarku. Dodji u Rumu, ova moja skoro i ne prica, a kad prica ne smara. :D

Posted

kod mojih frizera pušta se Pink Floyd, Hendriks, džez, bluz... milina

lik koji me šiša je moje godište, a nije naporan, uvek se lepo ispričamo

jedina mana je što je šišanje 550 dinara, a idem jednom u tri nedelje

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

na pogresna vrata kucas, ja kod frizera ne idem, sama se šišam ( :P ). Isla sam par meseci prethodnih u ludnici sitnog deteta jer mi bilo lakse da mi oni operu kosu, al no more jer pustam kosu. A da pricaju - ne zaklapaju, sve do jedne gde god sam bila. Pritom ne slusaju, rekoh joj da hocu duboki V oblik pozadi (jer: kovrdzava kosa) dobijem jedva blagu krivinu. Gr..

Sad kad se ukovrdza glava mi ko piramida. Grrrr.

Edited by Machka Naopachka
Posted

Razlog zasto jako tesko nadjem frizerku i kozmeticarku. Dodji u Rumu, ova moja skoro i ne prica, a kad prica ne smara. :D

Rado Najc ali daleko :sad:

Realno stvarno imam problem, jer kad ne dodjem duze od dva meseca doceka me pitanjem "jesi li nesto ljuta na mene?" :rolleyes:

a nerviraju me ljudi koji pokusavaju da mi naturaju kad ja treba da idem kod nekog, ici cu bre kad ja hocu :haha:

Zatim price da su lekari zlo i kako nemaju pojma (a zavrsava u medjuvremenu srednju medicinsku skolu jer hoce da radi kao sestra, pa se raspituje da li bi ona mogla da zavrsi moj fax, "to nije tako tesko zar ne?")- znaci svaki jbni put...

A kozmeticarki koja me je super "radila" sam pomogla dijagnostikovali smo joj karcinom itd... da bi mi se posle ljutila sto je morala da ceka u red za pregled kod moje prof-mentorke... i tako realno vise su ljudi imali koristi od mene nego ja od njih... :haha:

Kuruze koje je to fucking sisanje od 650 din covece toliko ja paltim za sisanje moje kose koja je dosta duga i jos ih castim :haha:

Posted

U jbt, zar smo mi u obavezi da idemo kod frizera?! Smaracica.

Ja skracujem kosu jednom u tri meseca. Feniranje i tako to kad mi se cefne. Ne provodim puno vremena po salonima, tamo idem samo za stvari koje ne mogu sama.

Posted

Pa o tome ti pricam... generalno skracujem krajeve na 2-3 meseca eventualno kada idem negde idem da se isfeniram i na neku frizuru ako idem na nesto svecanije ali ne razumem ih uopste, ja sam isto u tom tripu sve sto mogu sama uradicu (sto sam joj i jednom prilikom rekla), sto ne mogu tada idem... ali nisu mi jasne... zato sam u fazonu da nadjem neko mesto gde ce samo da odrade svoj posao, bez nekog udubljivanja daljnjeg...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...