Machka Naopachka Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Nemam pojma kako, meni je njegova frizua baš moćna, gledao sam neku emisiju kad je bio u Italiji nosio u torbi ceo arsenal pribora, nešto jebava sa fenom. Elem ja bih maksimalno ovako nešto kao Thor Nadam se da ti je kosa ravna i relativno tanka. I hvala za slike Thora 2 1
Face Of Melinda Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Probala, radi ne bih previse cesto jer nije dobro za kosu da je trljas uzvodno... Izgleda ko da me frizrali za svadbu (tudju) aj lajk. Ma da, otkako mi se preselila frizerka u Nemacku nasla sam neku koja dobro sisa i fenira ali je iritantna do jaja. Tip koji samo prica... i pocela sam da je izbegavam i idem kad bas moram pa se u medjuvremenu snalazim kako znam i umem. Ako znas dobrog frizera/frizerku zemun-novi bg sibni info, moram da se sisam a ne ide mi se kod ove moje
Sreta Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Dajte preporuke za te sto sisaju odlicno. 5
Генеральный Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 imate sisanje uz kupon na www.popusti.rs
Night's Blood Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Ma da, otkako mi se preselila frizerka u Nemacku nasla sam neku koja dobro sisa i fenira ali je iritantna do jaja. Tip koji samo prica... i pocela sam da je izbegavam i idem kad bas moram pa se u medjuvremenu snalazim kako znam i umem. Ako znas dobrog frizera/frizerku zemun-novi bg sibni info, moram da se sisam a ne ide mi se kod ove moje Razlog zasto jako tesko nadjem frizerku i kozmeticarku. Dodji u Rumu, ova moja skoro i ne prica, a kad prica ne smara.
kuruz Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 kod mojih frizera pušta se Pink Floyd, Hendriks, džez, bluz... milina lik koji me šiša je moje godište, a nije naporan, uvek se lepo ispričamo jedina mana je što je šišanje 550 dinara, a idem jednom u tri nedelje 1 1
Machka Naopachka Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 (edited) Ma da, otkako mi se preselila frizerka u Nemacku nasla sam neku koja dobro sisa i fenira ali je iritantna do jaja. Tip koji samo prica... i pocela sam da je izbegavam i idem kad bas moram pa se u medjuvremenu snalazim kako znam i umem. Ako znas dobrog frizera/frizerku zemun-novi bg sibni info, moram da se sisam a ne ide mi se kod ove moje na pogresna vrata kucas, ja kod frizera ne idem, sama se šišam ( ). Isla sam par meseci prethodnih u ludnici sitnog deteta jer mi bilo lakse da mi oni operu kosu, al no more jer pustam kosu. A da pricaju - ne zaklapaju, sve do jedne gde god sam bila. Pritom ne slusaju, rekoh joj da hocu duboki V oblik pozadi (jer: kovrdzava kosa) dobijem jedva blagu krivinu. Gr.. Sad kad se ukovrdza glava mi ko piramida. Grrrr. Edited February 5, 2015 by Machka Naopachka
MegaDave90 Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Za sisanje mogu da dam 200 do 230 dinara maks, nisam zena pa da je tu potrebno tu nesto posla oko šišanja. 1 1
kuruz Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 nema više kec-nula pet nego gore makazama, sa strane trojka, drž-ne daj 3 1
vudun Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Pa za 200 dindži to može da ti odradi svaki frizer, ženetino. Jedino što ne bi imao Mejdene da ti sviraju u pozadini.
MegaDave90 Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Pa i meni je sa strane trojka, gore malo makazama, placam 200 dinara. xD U pozadini idu krajisnici.
kuruz Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 dva puta mi desilo da me ljudi pitaju ko me je tako dobro ošišao oba puta su me ovi radili izbor je jasan 1 1
Demon Seed Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Bio bi prinuđen da im plasiraš tužbu kad bi te loše ošišali za 550 dinara...
kuruz Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Bio bi prinuđen da im plasiraš tužbu kad bi te loše ošišali za 550 dinara... dajem im 650! 1
Face Of Melinda Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Razlog zasto jako tesko nadjem frizerku i kozmeticarku. Dodji u Rumu, ova moja skoro i ne prica, a kad prica ne smara. Rado Najc ali daleko Realno stvarno imam problem, jer kad ne dodjem duze od dva meseca doceka me pitanjem "jesi li nesto ljuta na mene?" a nerviraju me ljudi koji pokusavaju da mi naturaju kad ja treba da idem kod nekog, ici cu bre kad ja hocu Zatim price da su lekari zlo i kako nemaju pojma (a zavrsava u medjuvremenu srednju medicinsku skolu jer hoce da radi kao sestra, pa se raspituje da li bi ona mogla da zavrsi moj fax, "to nije tako tesko zar ne?")- znaci svaki jbni put... A kozmeticarki koja me je super "radila" sam pomogla dijagnostikovali smo joj karcinom itd... da bi mi se posle ljutila sto je morala da ceka u red za pregled kod moje prof-mentorke... i tako realno vise su ljudi imali koristi od mene nego ja od njih... Kuruze koje je to fucking sisanje od 650 din covece toliko ja paltim za sisanje moje kose koja je dosta duga i jos ih castim
Night's Blood Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 U jbt, zar smo mi u obavezi da idemo kod frizera?! Smaracica. Ja skracujem kosu jednom u tri meseca. Feniranje i tako to kad mi se cefne. Ne provodim puno vremena po salonima, tamo idem samo za stvari koje ne mogu sama.
Face Of Melinda Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Pa o tome ti pricam... generalno skracujem krajeve na 2-3 meseca eventualno kada idem negde idem da se isfeniram i na neku frizuru ako idem na nesto svecanije ali ne razumem ih uopste, ja sam isto u tom tripu sve sto mogu sama uradicu (sto sam joj i jednom prilikom rekla), sto ne mogu tada idem... ali nisu mi jasne... zato sam u fazonu da nadjem neko mesto gde ce samo da odrade svoj posao, bez nekog udubljivanja daljnjeg...
sale 3sm Larry Flynt Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Mogu da je zamislim kao lekara, kad joj baba dodje posle tri meseca-"ooo,pa gde ste vi, ja mislila il' ste ljuti nesto na mene il' ste odapeli" 2
Recommended Posts