Jump to content

Recommended Posts

Posted

od toga jedini sigurni izvor prihoda na svake tri nedelje....kuruz

Ma Kuki voli da mu neko radi o glavi, verovatno se lozi na frizerku dok mu ova masira teme i proverava da li mu je propustila neku dlaku... ipak se na kratkoj kosi sve vidi :mhihi:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

220x320_dwt_CC_Produkte_2015_Tube.jpg

Kupio sam ovaj da probam, neverovatno je jak, još ga nisam naneo skroz, samo malo na šiške i ne pomera se ništa čak ni pri treningu, a mislim, mada nisam siguran, da kad se nanese skroz nema onaj izgled vlažne kose.

Edited by Hail Metal
  • 3 weeks later...
Posted

Da li nekom treba kana iz Turske, dosta narandzasta ali dobra (cista)?

I takodje ulje ovo?

Poklanjam samo dodjite po ta cuda. Kane imam jedno 200-300 grama i necu je nikada potrositi.

Ulje mirise na origano, ima ok sastav ali meni je prejak miris.

Posted

Vidim da je ovo sada trend :haha:

Jedno vreme sam se nosila mislju da uradim samo jedan sedi pramen i napravim fazon, ali kontam da bih morala ostatak moje tamno-braon boje da konvertujem u neku tamniju nijansu da bi to lepse izgledalo... anyway zabavno :haha:

xGranny-Chic-Is-Taking-Over-The-World-One-Grey-Hair-At-A-Time.jpg.pagespeed.ic.1_mM-BD2S8.jpg

Posted

pa ja sam sad narandzasta, da bih dosla do ovoga moram da predjem u svetloridju,pa zuckastu pa malo belju plavu pa onu pepeljastu plavu koju i devojke koje se ceo zivot farbaju u plavo tesko izvuku pa ovo. za kosu je to prilicna trauma.

Posted

Kontam sad :da:

Nikad nisam odlazila tako daleko sa bojama... srecno ;)

Izgleda da mi je onda jedan sedi pramen najprakticniji ili da odem u tamno-crvene ponovo ta faza mi je bila skroz luda... takva je bila boja da je varirala na dnevnom svetlu izmedju crvene, a kako je tmurnije isla u crnu... ubedjuje me keva da ubacim neke svetle pramenove kao lepo bi mi stajalo, ali ne mogu sebe da skapiram sa svetlijom bojom kose, dok mi je ovo skroz cool

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...