Antikristina Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Pet žena, od kojih se bar dve ne šišaju
kuruz Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Od nas pet zena s foruma, i Kuruza :bigblue:
Hail Metal Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Idem sledeće nedelje kod frizera, ili frizerke, moram da skratim malo rascvetale krajeve.
sale 3sm Larry Flynt Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Od nas pet zena s foruma, i Kuruza od toga jedini sigurni izvor prihoda na svake tri nedelje....kuruz
Hail Metal Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Ali nemoj se sisati na kratko. Necu ali necu ni preterano dugacku kosu da pustam
Zen Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Sisaj samo na dugacko http://youtu.be/jBSannt9qXs
Oak Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Koji je ovo jezik? Ja mislio samo za naše tržište se prave ovakve debilne reklame.
Schneider Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Po sluhu, deluje na portugalski (u Brazilu).
Face Of Melinda Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 od toga jedini sigurni izvor prihoda na svake tri nedelje....kuruz Ma Kuki voli da mu neko radi o glavi, verovatno se lozi na frizerku dok mu ova masira teme i proverava da li mu je propustila neku dlaku... ipak se na kratkoj kosi sve vidi
B@K@ Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 Možda je vreme da se izlečiš i promeniš i pol (jebiga, morao sam ) 1
Hail Metal Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 Dobar gel, dobro drži kosu, čak i na vetru.
Machka Naopachka Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 (edited) Pitanjce za zene, gde mogu da kupim directions boje za kosu?? Online bih radije...al ako znate za radnju koja ima sve nijanse, moze i tako.. Hvala! Edited February 27, 2015 by Machka Naopachka
Zen Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 http://www.solarijum.com/proizvod/Directions_polutrajne_farbe/1397/ Imaju radnju u Gandijevoj
Hail Metal Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 (edited) Kupio sam ovaj da probam, neverovatno je jak, još ga nisam naneo skroz, samo malo na šiške i ne pomera se ništa čak ni pri treningu, a mislim, mada nisam siguran, da kad se nanese skroz nema onaj izgled vlažne kose. Edited March 5, 2015 by Hail Metal
Machka Naopachka Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Da li nekom treba kana iz Turske, dosta narandzasta ali dobra (cista)? I takodje ulje ovo? Poklanjam samo dodjite po ta cuda. Kane imam jedno 200-300 grama i necu je nikada potrositi. Ulje mirise na origano, ima ok sastav ali meni je prejak miris.
Face Of Melinda Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 Vidim da je ovo sada trend Jedno vreme sam se nosila mislju da uradim samo jedan sedi pramen i napravim fazon, ali kontam da bih morala ostatak moje tamno-braon boje da konvertujem u neku tamniju nijansu da bi to lepse izgledalo... anyway zabavno
soul wandering Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 ja sam tu ideju imala pre desetak godina btw meni ovo divno, samo dok izvuces ovu boju ode pola kose
Face Of Melinda Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 Sto? Mislim najdalje u sta sam otisla su crvenokose i to neka tamno-crvena, i nije bila neka trauma za kosu...
soul wandering Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 pa ja sam sad narandzasta, da bih dosla do ovoga moram da predjem u svetloridju,pa zuckastu pa malo belju plavu pa onu pepeljastu plavu koju i devojke koje se ceo zivot farbaju u plavo tesko izvuku pa ovo. za kosu je to prilicna trauma.
Face Of Melinda Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 Kontam sad Nikad nisam odlazila tako daleko sa bojama... srecno Izgleda da mi je onda jedan sedi pramen najprakticniji ili da odem u tamno-crvene ponovo ta faza mi je bila skroz luda... takva je bila boja da je varirala na dnevnom svetlu izmedju crvene, a kako je tmurnije isla u crnu... ubedjuje me keva da ubacim neke svetle pramenove kao lepo bi mi stajalo, ali ne mogu sebe da skapiram sa svetlijom bojom kose, dok mi je ovo skroz cool
soul wandering Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 ti na svoju prirodnu mozes odmah sedi pramen, samo uzmi blans. kod mene je vec druga prica. a ono, uvek biram da mi kosa bude lepa i sto zdravija, ma koje boje, nego da je palim i unistavam dok ne izvucem nemoguce bas veceras se farbam, ovu sam kupila http://www.boots.com/en/LOreal-Feria-mango-intense-copper-7-4_1162390/ <3
Recommended Posts