Machka Naopachka Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Ozbiljno??? Pa nije mogao umreti u nezgodnije vreme
Havočka Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 yup ^^ dobar je i za pre i za posle farbanja
Machka Naopachka Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Ma oribala / isperutala sam se do sada hvala anyway, da znam za sledeci put
Night's Blood Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Pepeo od cigare. E sad, ne znam da li skida to tvoje ludilo. I ko te to tako farbao?!
Machka Naopachka Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Sama... Ispalo super, nego malo sam se isprskala. Ali sve ok, orbala sam se nekako, bile fleke dva dana malo
Lou Posted April 29, 2015 Report Posted April 29, 2015 dobar je i za pre i za posle farbanja "Farbanja".
Night's Blood Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 https://www.pinterest.com/linaymil/nails/
Zen Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 fakat, ako je dobra riba svaka kosa ce da joj stoji
sale 3sm Larry Flynt Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Pa da, i long, straight, curly, fuzzy Snaggy, shaggy, ratty, matty Oily, greasy, fleecy Shining, gleaming, streaming Flaxen, waxen Knotted, polka-dotted Twisted, beaded, braided Powdered, flowered, and confettied Bangled, tangled, spangled, and spaghettied!
Havočka Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 ove platina varijacije me jako uzbuđuju razmišljam da se vratim farbanju
Machka Naopachka Posted June 29, 2015 Report Posted June 29, 2015 Sad sam bila u Pragu. Hipsteri na sve strane. Moderne su te neke isprane crazy boje bez sjaja a la lose su me izblajhali otpadaju krajevi. Vidi se svaki milimetar korena. Moderno je i hodati bos po gradu. Eto, rekoh da prenesem.
Face Of Melinda Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 https://www.pinteres...linaymil/nails/ ej skoro sam videal kombo platinaste-roze, devojka se unakazila ali bukvalno... kontam da platinasta lepse stoji devojkama koje imaju tamniji ten, pa nesto kao kontrast, ova devojka je bila svetlije puti od mene, a kombo svetle puti i tih boja no-no
Night's Blood Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Kontam da za takve eksperimente treba kvalitetna farba i dobar frizer. Stoji i svetlim sa svetlim ocima, ili se bar meni to svidja.
jelchica Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 I ko zna koliko para da to održiš u nekom pristojnom stanju. Drugarica s faksa imala (ima i dalje) platinasto plavu dugu ravnu kosu, koja izgleda jako, jako kvalitetno za tu boju. Uvek održavana, ni mikrometar izrastka. Kaže, bolje da ti ne kažem koliko para mesečno dajem na kosu....
bo88gdan Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Pitam po 2 put JERi zna neko nekog frizera frizerku nije toliko vazna ni cena da ume da mi sredi bradu onako kako ja zelim a ne da me unisti
B@K@ Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Znam ja u Pančevu, ludi Boba, kad popije šiša svecki, stvarno.
Machka Naopachka Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Pojavila se nova magicna supstanca, pa rekoh da podelim. Ne znam kako ljudi nabavljaju (jer kao prodaju samo salonima), ali vidim da uspevaju, valjda ima preprodavaca na ebay Olaplex Kako radi
KazimKazim Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Znam ja u Pančevu, ludi Boba, kad popije šiša svecki, stvarno. Rezultat Bobinog trudbenistva A Bogdan - nevera
bo88gdan Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Znam ja u Pančevu, ludi Boba, kad popije šiša svecki, stvarno. zezaj samo Rezultat Bobinog trudbenistva A Bogdan - nevera haha bas to zelim da izbegnem
Antikristina Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 B@ki To onaj na Kotežu? Moji bradati drugari idu tamo kod nekog, oduševljeni Znam samo da je na Kotežu, da se cirka sa njim i da mu bleji slika Če Gevare negde u salonu
B@K@ Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 Znači ja ne zajebavam, Boba stvarno šiša do jaja, smeje se non-stop, preglasno i vrlo karakteristično, voli da se zajebava, a mušterije sa kojima se skapira regularno ponudi rakiicom ili tako nešto... Ranije je radio kod kuće u Lava Tolstoja, pa je imao salon sa ženom u Zmaj Jovinoj, sad ne znam gde je, našao sam frizerku kod koje ne moram da zakazujem, to me smaralo kod Bobe jedino, velika mu gužva (jer je, jelte, dobar frizer). I da, Bogi, ume dobro da fazonira bradu.
KazimKazim Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 Moraces da odradis tutorial before-after, posle sesie sa BOOOBFFOM, do tad cemo zadrzati dozu skepse za sebe Ili ti - pics or it didn't happen
Recommended Posts