Jump to content

Recommended Posts

Posted

Smatram da su dredovi samo za afro amerikance i slicne, grozno mi je kada vidim na nekom drugom.... Ali eto to je moj trip.

Posted
Pa ako su prirodni, mirisu, onda su ovcije lokne ili bi to bio sinonim za afro? :confused:

I'm so confused :(

Ne znam, stvarno ne znam kako se zovu.

Ali kada imas kovrdzavu kosu i ne cesljas je jedno 6 meseci dobijes dredove. U stvari, ploce. Al ako ih seces i kidas dobijes dredove i nisu masni, sto bi bili masni...?

Mislim, eto, imam kovrdzavu kosu i zapatila sam ponekad (na moru .. heheh, ovaj, stvarno nisam bila u prilici da se cesljam :redface: ) poneki dred tu i tamo... ;):)

(ovo "tamo" je cista dezinfomacija, i ko kaze- LAZE)

A davno sam imala kontakta sa likom koji je imao tada dredove i ispicao mi je da ih je bas tako nabacio- nije se cesljao. Bili su skroz ok i uvek je mirisala kosa, nista nije bilo masno. Al nisu bili onako ujednacene debljine ko ovi sa slika sto ih postujete... ali su bili trOO ;)

Posted

I ja dobijam dredove posle par nedelja ne cesljanja, sto da nije moguce :)

Samo to da se dredovi ne peru nije tacno. Pogledajte i na sajtovima o istim, pise da je to mit. Samo mora svaki pazljivo da se ispere.

Posted
Pa jeste, ali nje to zbog para, to je zbog umetnosti i nikad ne bih pristao na slikanje ako je slika vulgarna, samo zarad umetnosti, pare stvarno nisu bitne ....... i zelim mir u svetu i tako to ...... a te pare koje dobijem nisu mi presudne da se odlucim na taj korak ..... samo zbog umetnosti .... i mira u svetu

Hahahahahahahahaha. :pivopije:

Posted
Ali kada imas kovrdzavu kosu i ne cesljas je jedno 6 meseci dobijes dredove. U stvari, ploce.

Ja nisam češljao kosu otkad sam je pustio (sem kad me frizer rasčešlja, of course) i nemam dredove. ;) U suštini, najzajebanija je ovakva kosa za šišanje, jer ako šiša neki frizer koji nije baš toliko vičan svom poslu napravi se katastrofa. :) Baš sam pre 3 dana proredio kosu i uradio mali undercut sa obe strane i nije mi žao kada dam 1000 dinara na šišanje kada znam da će frizer lepo da me ošiša i ništa da ne sjebe.

Posted
Ja nisam češljao kosu otkad sam je pustio (sem kad me frizer rasčešlja, of course) i nemam dredove. ;) U suštini, najzajebanija je ovakva kosa za šišanje, jer ako šiša neki frizer koji nije baš toliko vičan svom poslu napravi se katastrofa. :) Baš sam pre 3 dana proredio kosu i uradio mali undercut sa obe strane i nije mi žao kada dam 1000 dinara na šišanje kada znam da će frizer lepo da me ošiša i ništa da ne sjebe.

E to jeste stvarno ogroman problem naci frizera koji ume da sisa kovrdze kako treba. Meni sestra ima jako dugu kovrdzavu kosu i skoro svaki put se vrati od frizera skoro placuci i kukajuci kako su je unistili. Kaze da je ja 3 puta bolje osisam, koja nisam nikakvu frizersku zavrsila, jedina praksa koju imam je moja sopstvena kosa, njena, mamina, poneki drug i slicno... Problem je sto vecina ljudi ne vodi racuna o obliku lokni, i cesto preseku tamo gde ne trebaju, onda ne naprave dovoljno stepenastu i sl. Svaka ti cast ako si nasao frizera koji dobro odradi posao, jer stvarno za tako nesto pare nisu u pitanju.

Posted
Problem je sto vecina ljudi ne vodi racuna o obliku lokni, i cesto preseku tamo gde ne trebaju, onda ne naprave dovoljno stepenastu i sl. Svaka ti cast ako si nasao frizera koji dobro odradi posao, jer stvarno za tako nesto pare nisu u pitanju.

Totalno si u pravu. Ja sam srećom našao frizera koji stvarno mnogo dobro radi svoj posao, barem što se tiče mene, šteta što više ne šiša u Beogradu pa svaki put kada želim da skratim kosu moram da idem do Vrnjačke Banje, ali dobro, pošto šišanje nije često ne predstavlja mi problem. ;)

Posted

Hvala! Uglavnom je ravna, ali se feniram sama da bi imala neki definisaniji oblik. U jednom periodu, negde od 1. do 4. razreda srednje skole kosa mi se prirodno uvijala na kisi, kao da sam plela kikice, a potom mi se ispravila i takva je dan danas. Uglavnom volim sama da se feniram, jer frizeri se zbune kad im dodje neko sa tako dugom kosom.

Inace, kad pomenuste putovanje u druga mesta radi frizure, ja i dalje ostajem pri misljenju da je najbolja frizerka koju sam srela Vesna iz Gornjeg Milanovca- kod nje se moja majka redovno drizira, a ranije sam i ja isla svaki put kada tamo odem. Secam se da mi je za matursko vece napravila sjajnu frizuru sa spiralnim loknama- i takva frizura mi je stajala sigurno 5 dana.

Posted

Eh a kod mene obrnuto... Do kraja srednje sam imala ravnu kosu a onda je postala kovrdzava. Jos uvek ucim da zivim sa tim :mrgreen: I ne umem da se isfeniram tj. mrzi me jer mi je suvise gusta kosa. A imam kao profi cetku i sve ali dzabe ;p

Btw, posto vidim da ovde ima kovrdzavih dosta, dobra krema za kovrdzavu kosu je Subrina za sjaj kose, oko 150 din, probajte. To mi je bolje i od pene i od mnogih skupljih krema.

Posted

Imam strasno jaku kosu, za nepoverovati...zvali su me kad sam bio klinac - ribaca cetka :D

Jednom mi je berberin)kao klincu, baka me vodila na sisanje) umetso 8 tadasnjih miliona- naplatio 10! Sa komentarom da tako nesto nije video u zivotu...

A sestra mi je frizerka, bas sam sad sa sisanja, uvek komentarise i cudi se koliko jaku kosu imam. Zato se sisam na kratko, sad samkao robijas osisan, polurobijas da kazem :)

Posted

silverb018.jpg

josh silver, the vidal sassoon god :P

ja vec 12 godina imam kratku kosu. shisham je dva puta mesecno. zivot bez ceslja rules.

Posted
ja vec 12 godina imam kratku kosu. shisham je dva puta mesecno. zivot bez ceslja rules.

ja vec 14 godina kratku! bez ceslja je zakon! pijemo u to ime na SMF! :pivopije:

Posted
Ako neko gleda "Da li ste pametniji od djaka petaka" video jwe onog malog mislim da se zove Nikola(imenjak),mnogo mu je gotivna frizura.

jeste mu gotivna frizura, ali kviz smara neverovatno

Posted
Ovo je gusta kosa! :pivopije:

sori ali ovo je očaj!!!! Pa kosa mu progutala celo lice ???

Volim ravnu kosu..ali baš baš ultra ravnu :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...