Jump to content

Recommended Posts

Posted

e ljudi, sorry ako je vec neko pre pitao/odgovorio na ovo ali mrzi me citati celu temu, mnooogo strana...

kolko cesto treba skracivati krajeve? cuo sam razne price... neko kaze svaka 3 meseca obavezno cent... a neko kaze samo kad krene da "cveta"

ja pustam nesto vishe od godinu i po i nisam skracivao uopste :D kosa mi je zdrava, barem mislim :) tj. tako izgleda :))

Posted
e ljudi, sorry ako je vec neko pre pitao/odgovorio na ovo ali mrzi me citati celu temu, mnooogo strana...

kolko cesto treba skracivati krajeve? cuo sam razne price... neko kaze svaka 3 meseca obavezno cent... a neko kaze samo kad krene da "cveta"

ja pustam nesto vishe od godinu i po i nisam skracivao uopste :D kosa mi je zdrava, barem mislim :) tj. tako izgleda :) )

Zavisi, ali ipak nemoj da se zajebes pa da pustis kosu da procveta ili da se iskrza! Na prolece skrati krajeve, to ti je minimum minimuma! ;)

Posted
Druze Satane mi ti se kunemo...

A, ne, ne...

Ovaj je musko, a oblaci se kao zensko bez razloga. Da sam mu ja roditelj...

Posted
Mislis da je tvoj al bi ga bio!

:pivopije:

Ma ja bih se prvo potrudio da ga naucim da ne bude debil i da se normalno ponasa, a ako to ne bi pomoglo, postupio bih po onoj narodnoj "batina je iz raja izasla".

Ovaj sisus je najveci majstor na forumu!

:pivopije:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...