Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni nisu dali da pustim kosu dok sam iso u skolu(jebem ti kuvarsku skolu).Jedva sam cekao da je zavrsim.

A sad mi je kosa skoro do polovine ledja :D

Posted
Ja imam kosu do ramena, iz prostog razloga jer mi roditelji ne daju da je pustim vise...

i meni ne daju ali ja im se protivim pa cemo videti dokle cu uspeti da pustim.........

Ma roditelji seru dok ne vide da si cvrsto odlucan za nesto i onda batale...

Posted

Ja svog sincica ne dam na sisanje,samo krajevcici po malo.Muzevljevi roditelji malo seru po tom pitanju,al ko ih sisa.Nisu mu oni roditelji.Dete ima prelepu loknastu kosu i greota je da ga sisamo kad mu bas slatko stoji.Nema jos ni 4,pa se pitam kolika ce mu kosica biti dok napuni 10 ili 15.Ako,naravno,u medjuvremenu sam ne odluci da se osisa.

Posted
Ja svog sincica ne dam na sisanje,samo krajevcici po malo.Muzevljevi roditelji malo seru po tom pitanju,al ko ih sisa.Nisu mu oni roditelji.Dete ima prelepu loknastu kosu i greota je da ga sisamo kad mu bas slatko stoji.Nema jos ni 4,pa se pitam kolika ce mu kosica biti dok napuni 10 ili 15.Ako,naravno,u medjuvremenu sam ne odluci da se osisa.

E to je prava mama! :rockdevil:

:mrgreen:

Posted

Kada sam se rodio imao sam frizuru kao Satriani, posle par godina kao Mustaine, a sada sam vise kao Hetfield iz perioda Reload, samo sto imam za koju nijansu tamniju kosu i bradu

Posted

Nase se bake nisu nikad opterecivale kosom.Operu je peracim sapunom,osuse na suncu i spletu u pletenicu,pa im je uvijek bila gusta i do dupeta. :confused:

Moramo to probati,mozda uspije.

Hahaha kako bi bilo oprati nase farbane kose peracim sapunom! :) To bi voljela vidjeti!

Posted
Nase se bake nisu nikad opterecivale kosom.Operu je peracim sapunom,osuse na suncu i spletu u pletenicu,pa im je uvijek bila gusta i do dupeta. :confused:

Moramo to probati,mozda uspije.

Hahaha kako bi bilo oprati nase farbane kose peracim sapunom! :) To bi voljela vidjeti!

Ja sam bar 2 puta do sada rekao da sam cuo da je taj sapun dobar protiv peruti i niko nista.

Posted (edited)

@pranje peracim sapunom: Jedan od najgorih osecaja na svetu... kao da dlake nisu od dlake nego od gumice za tegle pa se non stop lepe (jer postanu nekako suve i hrapave), kidaju, uzas. Mada duvanje u dzak pun praska za pranje je bilo jos gora ideja :)

Edited by Double Fire
Posted
E to je prava mama! :rockdevil:

:mrgreen:

a po čemu je to prava mama??? najbolje je pustiti maloga da sam odluči, kad malo poraste, da li će se šišati ili ne, a ovo sad je kao da mu naređuju da se ne šiša, kao što nekima roditelji brane da puštaju kosu......

Posted

a po čemu je to prava mama??? najbolje je pustiti maloga da sam odluči, kad malo poraste, da li će se šišati ili ne, a ovo sad je kao da mu naređuju da se ne šiša, kao što nekima roditelji brane da puštaju kosu......

Ipak mislim da je bolje da klincu raste kosa pa kad napuni 10-15 godina lako ce se osisati ako mu smeta a ako ne ima da bude neprevazidjeni kosjaner! ;):pivopije:

Ja sam bar 2 puta do sada rekao da sam cuo da je taj sapun dobar protiv peruti i niko nista.

Sisus, uzNi vojni medicinski sapun k'o moj cale, ha ha! Ima kosu kao zicu jaku! :lol:

Posted
Siso! :mhihi:

I to mlecna sisa.

Sisus, uzNi vojni medicinski sapun k'o moj cale, ha ha! Ima kosu kao zicu jaku! :lol:

Ma nemam ja problema sa peruti. :)

Posted
Nisi dobro procitao.Ne namecem ja njemu nista.Sad je mali pa mu je ok,al kad poraste moci ce da nosi kakvu god frizuru pozeli,samo mislim da ce mu ovako biti bolje ako se odluci za dugu kosu.
Posted (edited)
Sad je mali pa mu je ok,al kad poraste moci ce da nosi kakvu god frizuru pozeli,samo mislim da ce mu ovako biti bolje ako se odluci za dugu kosu.

Slazem se potpuno sa tobom :da:

Edited by - BokA -
Posted

Hvala,Bokice! :pivopije: Ontopic:meni je kosa jedino u trudnoci bila normalna-nije uopste opadala,rasla je ko luda i bila je mnogo zdravija nego pre i posle trudnoce.

Posted

Ja svoju kosu vishe ne farbam x)

Do polovine ledja je narasla zdrava je,gusta,ima samo par pramenova da su ispucali (ne znam na koju foru Oo) i zadpvpljna sam skroz ^^

A od preparata koristim gliss kur shampon,balzam,ono sranjce za rashcheshljavanje i aurine kristale x)

Posted
meni je kosa jedino u trudnoci bila normalna-nije uopste opadala,rasla je ko luda i bila je mnogo zdravija nego pre i posle trudnoce.

Eto resenja: svi samo treba da zatrudnimo :bigblue:

Posted (edited)

tako meni cale sere po ceo dan da ce da me sisa i sl...

btw, boka, sta predstavlja ovaj avatar tvoj?? :puke: :puke: :puke:

Edited by Amon-Ra
Posted
tako meni cale sere po ceo dan da ce da me sisa i sl...

O, ljudi, zar vam je toliko teško da uključite language bar i dodate srpski jezik?!

Ili ja da isključim svoj bolesni mozak?

:confused:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...