Jump to content

Kosa

....

Recommended Posts

Ja sam od 2000. do 2004. godine ima dugu kosu, onda sam se ošišao jer me je smorilo da je održavam, sada furam baš kratku kosu tipa gore 4 sa strane 1. Malo mi je bilo žao u početku, i 2 puta sam hteo da je opet pustim ali sam odustao.

Super mi je ovako.

Edited by Divlji Tigar

Ne mora da bude grozno, ja sam pustala kosu 4 god bez frizera i nije mi se ni rascvetala (nisam farbala ni susila fenom).

@Bondage Fairy: delovala je daleko zdravije dok se nisi osisala. Sad je sva bez sjaja i istanjena (istanjio ti je frizer krajeve namerno, right?). Po meni veliki zajeb.

Jadna kosica, sto je otfikari??? :(

meni zao bradu kad maknem, po dve nedelje ne mogu da se oporavim. a onda poraste nova :D

a sta bi onda tek radio za kosu koju sam pustao po 2+ godina

Ne mora da bude grozno, ja sam pustala kosu 4 god bez frizera i nije mi se ni rascvetala (nisam farbala ni susila fenom).

@Bondage Fairy: delovala je daleko zdravije dok se nisi osisala. Sad je sva bez sjaja i istanjena (istanjio ti je frizer krajeve namerno, right?). Po meni veliki zajeb.

Mene je jednom zeznuo sa tim tanjenjem krajeva i nikad vise :violent:

meni zao bradu kad maknem, po dve nedelje ne mogu da se oporavim. a onda poraste nova :D

a sta bi onda tek radio za kosu koju sam pustao po 2+ godina

Brada se ne dira, to je svetinja :lol:

takodje, od tada prvo sto kazem je "nema istanjivanja".

najgore je sto nikad ne slusaju pa moram da prepoznam trenutak priblizavanja makaza za tu radnju. nabila bi ih frizeru u oko tada. da, mrzim ih (posle farbanja u boje koje nisam trazila, mini vala koji je bio potpuno drugaciji od zahteva i to sve na uglednim mestima).

Najbolje je ici kod malih neafirmisanih, oni ne smeju da te zezaju.

Skupa lekcija :(

ја се нисам шишала (осим скраћивања крајева) четири године...

mislim da se nisam shishala nekih 10ak godina... zadnji put u osnovnoj skoli...

krajeve sredjujem 3-4 puta godisnje...

mislim da je to optimalno posto nije nikad bila tretirana nikakvim farbama niti bilo cim drugim...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...