Jump to content

Recommended Posts

Posted
A da li je moguce da niko nije video lepe i ciste dredove?!

Svi ste vidjali SAMO ove zapustene?!

A kako da budu cisti kad se ne smiju prati redovno?!

Posted
A da li je moguce da niko nije video lepe i ciste dredove?!

Svi ste vidjali SAMO ove zapustene?!

Ja ih nemam, pa opet, mislim da je super imati dredove...

I u sutkama,dok mlatis glavom, pobijes sve oko sebe...

Cisti ili prljavi svejedno su odvratni.

Posted
A kako da budu cisti kad se ne smiju prati redovno?!

Opet kazem: dredove je, zapravo, pozeljno prati na svaka 3 dana, samo sto ovde retko ko to radi...

Posted

dredove je pozeljno skratiti..

ja dala 230 dolara za friz juce.. sunce ti, al su me sredili, sad mogu na 'entertainment tonight' :)

Posted
dredove je pozeljno skratiti..

ja dala 230 dolara za friz juce.. sunce ti, al su me sredili, sad mogu na 'entertainment tonight' :)

do sada sam bio zaljubljen u tvoj intelekt, sada se unapred zaljubljujem u tvoj izgled.

Posted

Ovo sto ja imam na avataru je prava negovana muzjacka griva!

Mozete samo da mi ljubite zlu ikonu(avatar) i pozavidite. Samo odabrani imaju ovaki sedefasti sjaj kose jebacke uvek u prvim borbenim redovima!

Plava krv struji zilama mojim plava je i kosa plavo i nebo trenutno iako sunce zalazi plavo i moje jadransko primorje gde su najbolje shjorkinje za povaljivanje.

Posted

Prso, ne prso perverzno sam iskren i ne stvljam tudje snezne dojke na avataru svome.

Ne izjavljujem ljubav ( shlihtanje ) moderatorima na forumu u potpisu.

I volim da mazim mlade trepetaljke,a volete i vi takodje samo se neckate,pretvarate,prenemazete i izigravate kako vam treba paznja,blebet,trt,zez,prevara i cvecje!

O jebamu licemerja od magaraca nedojenih sa tv-a do bratije metalnih mracnih krugova,pih!

Posted

Mozete samo da mi ljubite zlu ikonu(avatar) i pozavidite. Samo odabrani imaju ovaki sedefasti sjaj kose jebacke uvek u prvim borbenim redovima!

Plava krv struji zilama mojim plava je i kosa plavo i nebo trenutno iako sunce zalazi plavo i moje jadransko primorje gde su najbolje shjorkinje za povaljivanje.

narcis...

Posted (edited)

Koji ce tebi kurac zene?Ti mozes da drkas na svoju negovanu muzjacku grivu.I na plavu krv,to sam zaboravio.

1-Prso, ne prso perverzno sam iskren i ne stvljam tudje snezne dojke na avataru svome.

2-Ne izjavljujem ljubav ( shlihtanje ) moderatorima na forumu u potpisu.

3-I volim da mazim mlade trepetaljke,a volete i vi takodje samo se neckate,pretvarate,prenemazete i izigravate kako vam treba paznja,blebet,trt,zez,prevara i cvecje!

O jebamu licemerja od magaraca nedojenih sa tv-a do bratije metalnih mracnih krugova,pih!

1-Nego stavljas tu odvratnu glavudzu.Ja vise volim tudje dojke.

2-Ali se hvalis kako jebes sesnestogodisnjakinje.Bas si faca.I kavaljer pravi.

3-Get laid.Ocigledno nedostatak stvarnog seksa nadoknadjujes kenjanjem po forumuma.

овде се нико никоме не шлихта, ФАЦО!:)

Slihta se on sam sebi.Pusti ga vidis da je za Lazu.

Edited by El Karnisero
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...