Dead Man Walking Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 Ja treba sutra da idem malo da skratim ovo moje, dugachko mi previshe.... Inache i meni se dosta brzo masti i dosta opada posle pranja, a deda sa kevine strane je celav odavno Al mislim ovo shto ovaj kazhe da se vishe unishtava kad se vezhe da nije istina. Kad zavezhem obichan rep kosa mi mozhe duzhe bez pranja, kad je pushtena brzhe se masti...
WITCH84 Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Pa stvarno se kosa vise lomi kad je vezana.A vi sa masnom kosom idite u p.m.Zavidim vam.Ja ne znam kako da zamastim svoju,nista ne pomaze.
Zagrivuk Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Pristojno kratka i oprana. (Normalna muska frizura) Toliko.
Mustang Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Nachi masinica, podesis na 2-3 mm gore i 0.5 - 1 sa strane i to ti je citava filozofija + bolje mi stoji, jer mi se kovrdza sa strane pa me nervira... + Ako i ocelavim i dont give a damn mnogo, jer mi i tako stoji kul.
Zen Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Imala kratku kosu u osnovnoj skoli. Pustila do ramena p ase ocjelavila u srednjoj. Posle toga pustala kosu do dupeta. Izgledalo je super ali sam se ja smorila i skratila do uveta. Onda sam se smorila nevidjeno jer sam shvatila koliko mi se svidja duga kosa, a i koliko je meni ta kraca neprakticna.... Duga kosa ima tezinu pa lepo pada, a kracja leti na sve strane.... Pocela sam da se farbam pre.... 2-3 godine u crveno, inace prirodna boja skoro crna. Perem kosu 2x nedeljno, osim kada "idem negde" onda obavezno perem kad se vratim kuci jer smrdi na dim cigareta (FUJ!). Koristim sampone protiv peruti i redovno ih menjam, da se perut ne navikne, mada j eto vise perut od farbanja. Kada se nerviram mnogo imam prerut, barem sam ja tako zakljucila :) Ne bih narocito izdvajala ni jedan sampon, ali od regeneratora Schauma za bojenu kosu. Da mi se kosa ne bi sushila, pre sushenja fenom nabrljam chichkovo ulje, narocito na krajave. I veoma sam zadovoljna ucinkom. A tipovi... :) Lepo je videti lepu i negovanu kosu na bilo kome. Devojke najcesce sjebu kosu farbom a tipovi - vezivanjem i neredovnim odrzavanjem krajeva. Ranije sam se uzasno lozila na tipove sa dugom kosom. Vremenom a narocito odkako sam se ja oshishala uyasno me smara da lik provodi duze vremena u kupatilu od mene i da licka kosu non stop... Najvise me nervira to pranje kose "svaki put kada ide negde da bi mogao da je onako metalski pusti da se vijori", naravno da kosa treba da bude cista ali ne mislim da kosa treba da bude "sveze oprana" i tek osushena 15 min pre nego sto izadje iz kuce... Mozda sam izlazila sa pogresnim tipovima? :):) U svakom slucaju sada mi se mnooooogo vise dopadaju kratko oshishani likovi. Nekako sam i prestala da gledam u dugokose na ulici... hahhahaha a pre par godina mi je to delovalo tako neverovatno
Duke Of Borca Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Imam jako kovrdzavu kosu do ramena, kad se ispravi duza je, koristim neki nivein sampon za kovrdze i maslinovo ulje, perem je negde dva puta nedeljno i dosta
.... Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 (edited) Imala kratku kosu u osnovnoj skoli. Pustila do ramena p ase ocjelavila u srednjoj. Posle toga pustala kosu do dupeta. Izgledalo je super ali sam se ja smorila i skratila do uveta. Onda sam se smorila nevidjeno jer sam shvatila koliko mi se svidja duga kosa, a i koliko je meni ta kraca neprakticna.... Duga kosa ima tezinu pa lepo pada, a kracja leti na sve strane.... Pocela sam da se farbam pre.... 2-3 godine u crveno, inace prirodna boja skoro crna. Perem kosu 2x nedeljno, osim kada "idem negde" onda obavezno perem kad se vratim kuci jer smrdi na dim cigareta (FUJ!). Koristim sampone protiv peruti i redovno ih menjam, da se perut ne navikne, mada j eto vise perut od farbanja. Kada se nerviram mnogo imam prerut, barem sam ja tako zakljucila Ne bih narocito izdvajala ni jedan sampon, ali od regeneratora Schauma za bojenu kosu. Da mi se kosa ne bi sushila, pre sushenja fenom nabrljam chichkovo ulje, narocito na krajave. I veoma sam zadovoljna ucinkom. A tipovi... Lepo je videti lepu i negovanu kosu na bilo kome. Devojke najcesce sjebu kosu farbom a tipovi - vezivanjem i neredovnim odrzavanjem krajeva. Ranije sam se uzasno lozila na tipove sa dugom kosom. Vremenom a narocito odkako sam se ja oshishala uyasno me smara da lik provodi duze vremena u kupatilu od mene i da licka kosu non stop... Najvise me nervira to pranje kose "svaki put kada ide negde da bi mogao da je onako metalski pusti da se vijori", naravno da kosa treba da bude cista ali ne mislim da kosa treba da bude "sveze oprana" i tek osushena 15 min pre nego sto izadje iz kuce... Mozda sam izlazila sa pogresnim tipovima? U svakom slucaju sada mi se mnooooogo vise dopadaju kratko oshishani likovi. Nekako sam i prestala da gledam u dugokose na ulici... hahhahaha a pre par godina mi je to delovalo tako neverovatno He he he, fino izlaganje. Najjaci deo za likove sto peru kosu svaki cas, ha ha! I verujem ti da ti se vise svidjaju likovi sa kratkom kosom (sad njih ima manje nego ovih) HA HA HA! Edited March 16, 2008 by ....
MiloSch5 Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Sta znam, ranije su mi bili zanimljivi sad su nekako previse zastupljeni, gde god se okrenem dredovi, dosadili su svima vec mozda u BGu ili NSu,u mom gradu nisam izbrojio ni 2-3,a velichine je NSa
.... Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 Dajte malu pomoc... kako da postavim sliku iz kompa ovde? Preko 'photobucket'-a nece a i slabo se razumem u komp. uopste...
Machka Naopachka Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Eh, evo jednog paradoxa sad mi pade na pamet: 'PUSTIO je kosu a sad je VEZUJE?! Moja poenta je da izbegavate vezivanje kose po svaku cenu! Ja vezujem kosu samo kada jedem i to je samo jednom obuhvatim gumicom, cisto da ne ode u tanjir! I kada radim ne vezujem kosu a bogami ni kapa, ni rajf nisu neko resenje (takodje, kao i gumica, lose uticu na kosu!) Ako vec pustate kosu pustite je! ma da, kad imas ravnu kosu lako ti je da je furas pustenu, al ako musko ima kovrdzavu kosu a drzi je pustenu to su onda tri varijante stila: hendrix (maslacak), strasilo ili cher (trandza).
.... Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 HA HA HA! Evo mi omiljene pesme sa soundtrack-a 'HAIR': She asks me why I'm just a hairy guy I'm hairy noon and night Hair that's a fright I'm hairy high and low Don't ask me why Don't know It's not for lack of break Like the Grateful Dead Darling Gimme head with hair Long beautiful hair Shining, gleaming, Streaming, flaxen, waxen Give me down to there hair Shoulder length or longer Here baby, there mama Everywhere daddy daddy Hair, hair, hair, hair, hair, hair, hair Flow it, show it Long as God can grow it My hair Let it fly in the breeze And get caught in the trees Give a home to the fleas in my hair A home for fleas A hive for bees A nest for birds There ain't no words For the beauty, the splendor, the wonder Of my... Hair, hair, hair, hair, hair, hair, hair Flow it, show it Long as God can grow it My hair I want it long, straight, curly, fuzzy Snaggy, shaggy, ratty, matty Oily, greasy, fleecy Shining, gleaming, streaming Flaxen, waxen Knotted, polka-dotted Twisted, beaded, braided Powdered, flowered, and confettied Bangled, tangled, spangled, and spaghettied! Oh say can you see My eyes if you can Then my hair's too short Down to here Down to there Down to where It stops by itself They'll be ga ga at the go go When they see me in my toga My toga made of blond Brilliantined Biblical hair My hair like Jesus wore it Hallelujah I adore it Hallelujah Mary loved her son Why don't my mother love me? Hair, hair, hair, hair, hair, hair, hair Flow it, show it Long as God can grow it My hair, hair, hair, hair, hair, hair, hair Flow it, show it Long as God can grow it My hair
.... Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 Evo, na prvoj slici (moja prva kosa) izgledam kao devojcica inace, obe kose su rasle jos godinu dana pre nego je ovo slikano pa su osisane, znaci bile su duze za po 10-15 cm a trecu kosu imate na avataru, doduse ne bas u najboljem izdanju
Tanya Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Evo, na prvoj slici (moja prva kosa) izgledam kao devojcica inace, obe kose su rasle jos godinu dana pre nego je ovo slikano pa su osisane, znaci bile su duze za po 10-15 cm a trecu kosu imate na avataru, doduse ne bas u najboljem izdanju Hehe, ala si mladjan na prvoj slici Wepa je kosica
.... Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 Pa mladjan, tacno se vidi i po licu i po odeci, ha ha! Na prvoj majca 'Manowar', na drugoj rokerica a na trecoj (avatar) potkosulja ko deda, ha ha! :D
Tanya Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Haha, omatorilo se Sad po treci put imas dugu kosu? Valjda je ovaj put neces otfikariti
Duke Of Borca Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 ma da, kad imas ravnu kosu lako ti je da je furas pustenu, al ako musko ima kovrdzavu kosu a drzi je pustenu to su onda tri varijante stila: hendrix (maslacak), strasilo ili cher (trandza). Pa ja imam kovrdzavu i nikad je ne vezujem, nista ne fali
.... Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 Haha, omatorilo se Sad po treci put imas dugu kosu? Valjda je ovaj put neces otfikariti Vala necu, sam' robija moze da me zezne al' tamo necu valjda?! :D
Sisus Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Eh, evo jednog paradoxa sad mi pade na pamet: 'PUSTIO je kosu a sad je VEZUJE?! Moja poenta je da izbegavate vezivanje kose po svaku cenu! Ja vezujem kosu samo kada jedem i to je samo jednom obuhvatim gumicom, cisto da ne ode u tanjir! I kada radim ne vezujem kosu a bogami ni kapa, ni rajf nisu neko resenje (takodje, kao i gumica, lose uticu na kosu!) Ako vec pustate kosu pustite je! Ja vezujem samo kad radim (na poslu, a i one stvari ) i kad sviram, ali ne na svirkama. svaki put kada ide negde da bi mogao da je onako metalski pusti da se vijori" :):):):)
Machka Naopachka Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Pa ja imam kovrdzavu i nikad je ne vezujem, nista ne fali zar ti nisi maslacak?
Tanya Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Ja vezujem samo kad radim one stvari Tad bas treba da bude pustena
Tanya Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Haha nisam Stavi sliku da vidimo sta si ondak
Zen Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Ako vec mora da se vezuje kosa, onda ipak bolje pletenica nego rep. I to labava pletenica.
.... Posted March 16, 2008 Author Report Posted March 16, 2008 (edited) Ako vec mora da se vezuje kosa, onda ipak bolje pletenica nego rep. I to labava pletenica. Jao, i to sam radio ranije i pravio neke elfovske frizure, zamlacivao se... Edited March 16, 2008 by ....
Recommended Posts