CrvenaBestija Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Meni frizer rece da su kristali losi za kosu! U prvom momentu kosa deluje bolje i svilenije i lako se celja , ali kaze da posle kosa puca tamo gde nije tretirana njima! Sto znaci puca jos vislje nego sami krajevi. savetovao mi je da ih ne koristim! vec da uzmem uljne kapsule (ampule)!
Lucky_charm Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 ja imam isti problem. :/ resavam to tako sto prebacim mokru kosu preko glave, stavim penu, i onda je tako susim, ali ono... efekat je samo na par sati. :/ Pa koliko puta treba da ponovim PIVOOOO. M sto efekat ije samo par sati, m sto je friz svakim danaom sve lepsi, prosto mi zao da operem kosu Verujte mi da to najbolje `odlepi` kosu sa glave i lokne su krupne i izgledaju prirodno.. Znaci pivo na glavu, glavu drzi na dole guzvaj i sushi fenom
ilegalac Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 (edited) A i greota piva. Veca greota je, rakijom prati prozore. Edit @DF Ima gel i za povecanje sisa, samo ne znam za koliko deluje. Verovatno kada se devojka ugoji i porastu joj same Edited April 23, 2008 by ilegalac
Lucky_charm Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Pa ako neces lokne onda samo manje guzvas.. Ako oces samo da odlepis kosu od glave sipas pivo i susis kosu sa glavom na dole bez da guzvas i to je to
Sisus Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Veca greota je, rakijom prati prozore. Edit @DF Ima gel i za povecanje sisa, samo ne znam za koliko deluje. Verovatno kada se devojka ugoji i porastu joj same Ili kad zatrudne.
Shamandalie Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Da se malo vratimo na temu, bez zlobnih komentara i kojekakvih "upada" onih sto nikada nisu imali duzu kosu od 5 cm. Dakle, krenem ja danas (konacno slobodan dan jeee) da skratim kosu, jer mi je trenutno do pola ledja i vec je postala veoma teska. Pre frizerskog salona svratim u apoteku gde sam videla neke veoma primamljive proizvode i to ruske. Za sebe kupim standardne stvari za dugu kosu( ruske ovog puta) , ali kad samo ovo videla, morala sam i to da kupim! Ni manje ni vise, sampon za muskarce na bazi piva za bolji rast kose. I na etiketi simpaticna pricica kako su u proslosti carevi i kraljevi imali bujne vlasi i time se ponosili, ali danas, savremeni muskarci izlozeni stresu i kojekakvim spoljnim stetnim agensima cesto gude kosu itd itd...ali onda u pomoc dolaze sastojci iz piva, koji potpomazu rast i cine kosu bujnijom. Ne znam da li ovo funkcionise, ali, ako je suditi po ostalim ruskim proizvodima iz te linije, trebalo bi da je super. Moja poseta frizeru i nije bog zna kako prosla. Trazila sam da mi skrati 5 cm, ali me ona upita: "pa zar ti nije zao toliko da odseces kosu"...ja onda kazem "dobro, skidaj samo ono sto je osteceno". Tako je i uradila i isfenirala me na ravno i ja ne vidim uopste da mi je kosa nesto kraca. Ovako nekako izgleda spreda, a pozadi je duza. Boja za sada nije izmenjena. Razmisljam da li da se vratim u "nordic blonde" ili ne.
Sandman Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Ja koristim Wash & Go fruit power il' tako neshto.
Sisus Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Ja veceras perem kosu sa Shaumom za muskarce sa dodatkom hmelja. Bas da vidim to cudo. Javljam utiske za koji dan.
:matija Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 (edited) ja danas skratio kosu za jedno 10 cm, posto sam se nervirao zbog opadanja i kvaliteta, tako da cu sad krenuti da je negujem.. planiram deciji sampon + mycoseb jedno mesec - dva, pa onda prelazim na novu pantene pro v liniju za bujniju i sjajniju kosu itd.. Edited May 5, 2008 by Angrist.
Mita Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 ja koristim neki sa balzamom kao nesto 2 y 1 inace moracu ono sa pivom da probam
Shamandalie Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 ja danas skratio kosu za jedno 10 cm, posto sam se nervirao zbog opadanja i kvaliteta, tako da cu sad krenuti da je negujem.. planiram deciji sampon + mycoseb jedno mesec - dva, pa onda prelazim na novu pantene pro v liniju za bujniju i sjajniju kosu itd.. Mycoseb?Nisi valjda navukao neke gljivice, pa to moras da koristis- posto myco u nazivu oznacava gljivicne organizme. Aj to sa decijim samponom mi OK zvuci, ali Pantene je nesto najgore sto mozes da izaberes. Bolje nastavi sa tom medicinskom kozmetikom i ampule selective protiv opadanja kose svaki put posle pranja. Pravac u apoteku i trazi ovaj ovde sampon. ja koristim neki sa balzamom kao nesto 2 y 1 inace moracu ono sa pivom da probam To 2 u 1 ce ti unistiti kosu. Onaj od piva trazi po apotekama i uzmi uz njega i neko pakovanje za kosu iz iste kolekcije.
Mita Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 To 2 u 1 ce ti unistiti kosu. Onaj od piva trazi po apotekama i uzmi uz njega i neko pakovanje za kosu iz iste kolekcije. moracu
Prinzessin Tinea Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 i ti si garant imao kosurdacu pa ti dosadila Moja kosa je ova sto je na avataru... i necem da je menjam... a inace ne ekserimentisem sa svojom kosom, sto se boje tice... volim kad je prirodna
Hudini Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 i ti si garant imao kosurdacu pa ti dosadila Ou jea! Postovao sam sliku pre par strana (tad sam još mislio da mi nije dosadila). Staviću novu čim dođem do nje, da zajebavam ove kosmatiće.
:matija Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 (edited) Mycoseb?Nisi valjda navukao neke gljivice, pa to moras da koristis- posto myco u nazivu oznacava gljivicne organizme. Aj to sa decijim samponom mi OK zvuci, ali Pantene je nesto najgore sto mozes da izaberes. Bolje nastavi sa tom medicinskom kozmetikom i ampule selective protiv opadanja kose svaki put posle pranja. Pravac u apoteku i trazi ovaj ovde sampon. mycoseb je preporuka od dermatologa protiv peruti.. mnogo hvala za preporuke, dosta mi znaci, ipak mi se smucilo da idem od sampona do sampona imam problem, ne mogu da procenim kada mi opada previse kose, i da li mi treba sampon ili bilo koji drugi proizvod protiv opadanja kose, ili je to normalno tom stopom.. tako da je pitanje da li ja mogu recimo, da uzmem te ampule pa kao za svaki slucaj, tj. ne skodi nista ako stavljam, a opada mi kosa normalnom stopom? hvala!! e da jos nesto, koliko da koristim ampule, i sta posle da radim, tj. posle ampula, mycoseba itd.. posto imam tih problema oko sampona hvala jos jednom Edited May 6, 2008 by Angrist.
Prinzessin Tinea Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Ou jea! Postovao sam sliku pre par strana (tad sam još mislio da mi nije dosadila). Staviću novu čim dođem do nje, da zajebavam ove kosmatiće. a kolika ti sad kosa? Skroz kratka ili onako malo duza?
Shamandalie Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 mycoseb je preporuka od dermatologa protiv peruti.. mnogo hvala za preporuke, dosta mi znaci, ipak mi se smucilo da idem od sampona do sampona imam problem, ne mogu da procenim kada mi opada previse kose, i da li mi treba sampon ili bilo koji drugi proizvod protiv opadanja kose, ili je to normalno tom stopom.. tako da je pitanje da li ja mogu recimo, da uzmem te ampule pa kao za svaki slucaj, tj. ne skodi nista ako stavljam, a opada mi kosa normalnom stopom? hvala!! e da jos nesto, koliko da koristim ampule, i sta posle da radim, tj. posle ampula, mycoseba itd.. posto imam tih problema oko sampona hvala jos jednom Perut je bas nezgodna i uglavnom je vezana sa ostalim problemima na kozi, kao sto su crvenilo, perutanje, iritacije, bubuljice. To mislim u tvojim godinama. Kasnije se uglavnom sve stabilizuje. Dakle, bitno je da odredis da li ti je kosa suva ili masna. Prema tome i koristis sampon. Ako ti je lekar to prepisao, koristi pa ces sam zakljuciti da li ti pomaze ili ne. U apotekama imas sirok spektar kojekakvih proizvoda, ali ja verujem da sve to sto je namenjeno resavanju jednog problema, moz da izazove druge probleme. Tako, npr. samponi za perut otklone taj problem, ali onda pocne kosa da ti opada. Ampule ti svakako nece skoditi, kupi recimo 6 komada, videces kako deluju, pa potom mozes produziti dok god zelis. Sto se sampona tice, mozes probati ono sto sam ti preporucila, a od onih komercijalnih sto ih prodaju svuda, znam da je jedino neskodljiv a efikasan zeleni Neutro Roberts. Pominjali su na ovoj temi i Fitoval, pa sto da ne, mozes i to probati.
:matija Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Perut je bas nezgodna i uglavnom je vezana sa ostalim problemima na kozi, kao sto su crvenilo, perutanje, iritacije, bubuljice. To mislim u tvojim godinama. Kasnije se uglavnom sve stabilizuje. Dakle, bitno je da odredis da li ti je kosa suva ili masna. Prema tome i koristis sampon. Ako ti je lekar to prepisao, koristi pa ces sam zakljuciti da li ti pomaze ili ne. U apotekama imas sirok spektar kojekakvih proizvoda, ali ja verujem da sve to sto je namenjeno resavanju jednog problema, moz da izazove druge probleme. Tako, npr. samponi za perut otklone taj problem, ali onda pocne kosa da ti opada. Ampule ti svakako nece skoditi, kupi recimo 6 komada, videces kako deluju, pa potom mozes produziti dok god zelis. Sto se sampona tice, mozes probati ono sto sam ti preporucila, a od onih komercijalnih sto ih prodaju svuda, znam da je jedino neskodljiv a efikasan zeleni Neutro Roberts. Pominjali su na ovoj temi i Fitoval, pa sto da ne, mozes i to probati. Hvala!!!
Prinzessin Tinea Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 (edited) 6 mm. pa sto pobogu toliko :) Edited May 7, 2008 by Tinea
Lucky_charm Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Alverde sa maslinom- definitivno najbolji sampon koji sam probala..I to na potpuno prirodnoj bazi a kosta dzabe..
Recommended Posts