SixStepsOnTheMoon Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 http://www.blic.co.yu/slobodnovreme.php?id=44705
CROSSIĆ Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Ima dugu crnu kozu kovrdzavu nosim je zbog bunta i volim da ima dugu kosu osecam se mocnim i imam da mlatim na koncertima...inae mi duga ne stoji al ko ga jebe boli me kurac sto se drugiam nesvidja
Azaralena Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 nije sestro, nije. osjecala sam se kao da zivim sa shar-planincem, dlaka po kuci, koliko oces. Znam kako ti je bilo, sestro, razumem potpuno, sreca sto nisam preterano osetljiva na te stvari jer bih se i sama odavno do glave osisala.
stivi1 Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Evo sta se desilo sa mojom kosom (ako nisam vec sliku postovao ranije) http://img504.imageshack.us/my.php?image=kosaag4.jpg Na ovoj drugoj si mnogo gadan. Nadam se da ti je ta druga slika od ranije.
Axeanosilas Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 to si u pravu... ovaj moj za svoju kosu koristio doduse samo sampon, ni gel ni vosak ni balzam, ma nista.. a imao bolju kosu od mene (u svakom pogledu). nagovorim ga da se oshisha, sad je totalno pod vojnicki skracen.. jebi ga, udarao mi komplekse.. bachi pogled : ) http://smg.photobucket.com/albums/v673/blo...nt=IMG_2297.jpg Е мој Иване, сИЈеци курац. Одма'. А ти, Тања, од сада да носиш искључиво пантОлоне!
SixStepsOnTheMoon Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Ово је сасвим природна и корисна ствар за јачање косе : http://www.elephant.co.yu/html/preparati/pivski-kvasac.html
mara! Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 ja to pijem, ali ne pilule nego onaj bipov prah koji rastvorim s jogurtom... naime, pijem jednu kašičicu na dva dana, jer to mnogo povećava apetit, a i pijem ga prvenstveno zbog noktiju, i zaista mnogo pomaže!
Ni! Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Uh mogla bih i ja da pochnem... Zbog kozhe vishe nego zbog kose, ali dobro.
Baba Dzonga Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Ja sam pila prosle godine dva puta po tri meseca pivski kvasac, meni ne utiche na apetit uopste a bogami ni na kvalitet kose nesto preterano. Mada, zavisi od slucaja do slucaja. Ali nisam se ugojila uopste.
MissionVao Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Jel ima nesto protiv noktiju koji se listaju kao blesavi cim predju par mm?? Plus su tanki. Mada s obzirom sta i kako jedem dobro je da ne sejem udove okolo Ono, neki dodatak ishrani koji ste provalili da bas utice na nokte?
blondie Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 zajebi ti to.. odes fino i uradis nokte.. em ti izmasiraju ruke/noge, em te lijepo zgotive, parafinsko pakovanje, nabace ti sve vjestacko i bog ti pomogo a i da neces vjestake, samo onako regularan manikir vrijedi. mene ovdje to kosta mjesecno - 30 dolara (pun servis ruke/noge), s baksisom : ) koji klinac jos da pijem suplemente, da mi jaca kosa ili nokti.. kose mi fala bogu ne fali, a za nokte sam postala lijena..
gavrosaurus Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 И даље сам става да коси највише помаже добра, квалитетна и разноврсна исхрана, одговарајуће уношење течности итд. Међутим, сведок сам да и сама генетика може да коси малте не дода тј. сама по себи носи 80% квалитета. Знате оно - ако је коса лоша сама по себи, можеш да је мацкаш чиме хоћеш, бадава. Наравно, ипак препоручујем фирмиране шампоне/препарате јер су, једноставно, најбољи. 1
Tanya Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 (edited) Mmm, da, pivski kvasac jeste zdrav, ali ako pogledas da momcad koja zele da nabace masu koriste to (kada hoces da se nabildujes samo navalis na kvasac, najbrze deluje) razmislis da li zelis da nabacis par kg da bi ojacao kosu Iovako imam pojacan apetit, ako bih pocela sa tim da se kljukam stigla bih do 70kg za nedelju dana Elem pocela sam da koristim kombinaciju i pre nedelju dana i zasad mi deluje ok Videcemo kakav ce efekat biti nakon mesec dana Edited June 13, 2008 by Tanya
Amphitritê Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 (edited) zajebi ti to.. odes fino i uradis nokte.. em ti izmasiraju ruke/noge, em te lijepo zgotive, parafinsko pakovanje, nabace ti sve vjestacko i bog ti pomogo a i da neces vjestake, samo onako regularan manikir vrijedi. mene ovdje to kosta mjesecno - 30 dolara (pun servis ruke/noge), s baksisom : ) koji klinac jos da pijem suplemente, da mi jaca kosa ili nokti.. kose mi fala bogu ne fali, a za nokte sam postala lijena.. Bravo za post! Obozavam salone, uvek te tretiraju kao caricu... a o masazi da ne govorim...mmmm.. Edited June 13, 2008 by VilHELLmina
MissionVao Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Osim sto su najcesce isfolirane stoke koje jedva cekaju da ti rade nesto sto moze MALO da boli pa ucine da boli puno
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 @Marina - E kremica dikla je dobra. Ona socijalna sa crvenim noktom kao slicica. Umazes kad god stignes i jaca nokte i dobro je za zanoktice
mara! Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 e, dikla ne da je dobra nego je najjača (kako sam sad ovo mudro sročila. xD) ali jeste, zaista... ja je nosam u torbi stalno i mackam čim se setim...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 E to, kad god samo mackam, i bas pomaze , tako da eto
MissionVao Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 @Marina - E kremica dikla je dobra. Ona socijalna sa crvenim noktom kao slicica. Umazes kad god stignes i jaca nokte i dobro je za zanoktice Jok meni ne pomaze nesto spec. Znam za tu kremu jos od osnovne, prastara je.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 E jbg, to je jedino sto sam otkrila da mi pomaze stvarno... onda ne znam
Vresište Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Jel ima nesto protiv noktiju koji se listaju kao blesavi cim predju par mm?? Plus su tanki. Mada s obzirom sta i kako jedem dobro je da ne sejem udove okolo Ono, neki dodatak ishrani koji ste provalili da bas utice na nokte? Odseci ruke....
Tanya Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Odseci ruke.... Nemojmo biti tako drasticni Moze i noktice samo da skrati I meni su svi preporucivali Diklu, mada ja ne podnosim duge nokte, pa se nisam nesto ni trudila
Baba Dzonga Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Ja sam cula da je dobar Alessandro Express nail hardener... mada licno nisam probala, nokti su mi prilicno ok. Najbolji lak na svetu mi je S-he nail whitener.. ko nije probao, nek proba, 200 din.
Machka Naopachka Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Meni proradio uticaj skorpije i jarca, sva sam ekonomicna, kupujem samo one male lakove tj u malim pakovanjima, jer oni veliki se osushe pre nego stho ih potroshim Nema veze sto je cena ista
Recommended Posts