Jump to content

Recommended Posts

Posted
oprez sa kaniranjem. opada kosa posle izvesnog broja godina. izvući se iz toga je .. paaa.. bolno. najpre iz kane na farbu u istoj boji, a zatim na farbu u nekoj neutralnijoj boji, i u principu dok je ne isečeš postepeno ruke su ti vezane jer je u pitanju biljni pigment koji nije baš tako "brisljiv".

a ima još jedno rešenje, da napravite fazon od cele priče, sa "dvobojnom" kosom, krajevi i donekle crna farbano "na crtu" a odnekle ona u kojoj želite da budete... samo zavisi da li možete sebi da priuštite ovakav "neopunk" stil...

Ma imam jako jako dobru preporuku za kanu ;)

Nego, ovo me je zainteresovalo, kako si to tehnicki izvela? Jesi li se ti farbala sama ili si to radila u salonu?

Posted

Pitanje..

Sa chime da izvuchem drechavo rooze pramenove i chime da sprecim metla efekat?

:confused:

Kosa mi se dosta sjebala od farbanja...

Posted

Da li je neko isprobao l'oreal Casting farbe bez amonijaka? Razmisljam da upotrebim neku tamniju nijansu kao preliv za nekih mesec dana pa me interesuje kakva su iskustva' PS. preporuka neke dobre farbe, a da nije profesional, koja ima kod nas u prodaji. Nijanse: plave bez blansa.

Posted
Pa to prosto ne ide tako. blans+crazy color ili ako si jako svetle kose prirodno mozes da stavis samo crazy.

Ali metlu spreciti ne mozes :vestica:

Imam prirodno tamno smedju kosu,a farbam se u crno stalno,pa hocu malo da razbijem monotoniju sa tom roze bojom ili sta vec.

...Znaci bice tona blansha+crazy colori mislim da je to to...:)

fala!

Nego,bedak zbog metle...stvarno sam se ponadala da ima reshenje :angry:

Posted
joj, probaj sto manje blansa je moguce :(

Jbg,realno ako ne stavim mnogo blansha ispashce tamnije,bordo..ili kako vec.. :frown:

Javicu sta biva. :)

I sad sam se setila josh necega...

Ima da istanjim kosu do zla boga.

Valjda cu smanjiti "metla efekat",sta znam...

Posted
Pitanje..

Sa chime da izvuchem drechavo rooze pramenove i chime da sprecim metla efekat?

:confused:

Kosa mi se dosta sjebala od farbanja...

E, ja sam se farbala u crno jedno vreme i doslo mi tako jednom da ofarbam deo kose u ljubicasto.. Blansh mora, jbg. Al izblansirani deo je gotovo uvek kao metla, mada postoje sva ta pakovanja i ne znam sta vise, tako da efekat metle moze da bude ublazen. Al jebi ga, u can't have it all.

Ako ces da izvlacis te pramenove, najtoplije ti preporucujem nekog dobrog frizera. :) i puuuno pakovanja/balzama. :)

Posted (edited)
Imam prirodno tamno smedju kosu,a farbam se u crno stalno,pa hocu malo da razbijem monotoniju sa tom roze bojom ili sta vec.

...Znaci bice tona blansha+crazy colori mislim da je to to...:)

fala!

Nego,bedak zbog metle...stvarno sam se ponadala da ima reshenje :angry:

A, onda znaj da sam ja identican slucaj i da sam imala crvene pramenove napred (DRECAVO CRVENE) izvucene sa puno blansa (do najsvetlije moguce) + PINK farba.

Budi spremna na sve, ozbiljno.

Najiskreniji savet ti je da se ne zajebavas ili da odes kod jako dobrog i jako ludog frizera.

Prilazem i slike svojih pramenova, na ovim se najbolje vide:

1. na prirodnom svetlu:

pramenovi1tq9.th.jpg

2. unutra u vrlo losem svetlu:

pramenovi2ru5.th.jpg

Edited by Machka Naopachka
Posted
A, onda znaj da sam ja identican slucaj i da sam imala crvene pramenove napred (DRECAVO CRVENE) izvucene sa puno blansa (do najsvetlije moguce) + PINK farba.

Budi spremna na sve, ozbiljno.

Najiskreniji savet ti je da se ne zajebavas ili da odes kod jako dobrog i jako ludog frizera.

Prilazem i slike svojih pramenova, na ovim se najbolje vide:

1. na prirodnom svetlu:

pramenovi1tq9.th.jpg

2. unutra u vrlo losem svetlu:

pramenovi2ru5.th.jpg

Zaboravila sam da spomenem da se preko blansa ispira ko nenormalno sve sto stavis, i moras jako cesto da se prefarbavaas, ne samo dok si roze/crvena nego i posle u bilo kojoj boji.

Ok,fala na infu i savetu!... :mrgreen:

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted (edited)
daj neki sovjet za odrzavanije kratke kose,ondak...

redovno pranje, malo geliranja pri izlasku u grad i lov, i kraj priće.

ja koristim šauma anti dandruf i onaj hed en šolders sa mirisom mente.

Edited by Razbijač-NAAĆI
Posted

Presao sam sa (flamable) HnShit, na Garnier - Repair & Shine, sampon + regenerator. Koji prelaz, ne prepoznajem svoju kosu. :wink:

Posted (edited)

Znaci koristis ili Kosili, ili onaj od koprive. :)

Operi kosu HnShitom, sacekaj da se osusi, i probaj da je rascesljas. :ne:

Edited by black donkey
Guest Bata Životinja
Posted
Cesljanje je gay

:)

pa normalno kad si kovrdžavo čudovište :)

ne valja mijenjati šampone jer se mijenja ph kože, treba se navići na jedan šampon

a ako hoćete da budete u skladu sa prirodnom, ona uzmite pepeo kao naši stari :)

ovi naši pagani sve neke hrišćanske šampone koriste, a pepeo? :)

Guest Bata Životinja
Posted

a peglanje nije gay? :)

kad se zamijeni šampon, na kratak rok imaš osjećaj da bolje pere, hrani kosu, ko zna šta sve ne... u stvari to je samo privid. Treba izabrati dobar šampon i koristiti samo njega. A vi pagani bi mogli i pepeo, a ne tu da pozirate sa šamponima of the modern world :)

Posted

Ne znam da li je cesljanje gay, al' ne mogu da pobegnem od toga, poplasim se kad se ujutro pogledam u ogledalo.

Trenutno sam u onoj najgoroj, sumarskoj fazi rasta kose, pa moram. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...