Machka Naopachka Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 O, da. Od prirodnih recepata kazu da je med i bademovo ulje u pola doze pakovanja dobro za to. Probacu pa cu vec javiti. Najbitnije da nije suva. Sad kako sam je sjebala nacisto odlepila je. Kad je zdrava onda se manje razleti. A moze da pomogne gel krema niveina svakodnevno, ali se onda masti dosta brze.
Ni! Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Jel ima još neko problem da mu kosa podivlja kad padne kiša ili kad je velika vlažnost? Jea... Dobijem loknice. xD
hypnos Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 je se ofrizao prije 2 dana, makao sam muku sa sebe moj problem je rijesen
Mistress Burzum Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 O, da. Od prirodnih recepata kazu da je med i bademovo ulje u pola doze pakovanja dobro za to. Probacu pa cu vec javiti. Najbitnije da nije suva. Sad kako sam je sjebala nacisto odlepila je. Kad je zdrava onda se manje razleti. A moze da pomogne gel krema niveina svakodnevno, ali se onda masti dosta brze. Kako ide ta polovina doze? Hoću i ja da probam. Jel može sa maslinovim? Hoću da batalim ove hemikalije od pakovanja i krenem prirodno. To mi je uvek bilo najbolje. Čak i pranje kose kišnicom preporučujem. Kosa bude fantazija posle nje, u odnosu na našu tvrdu česmovaču.
Machka Naopachka Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Kako ide ta polovina doze? Hoću i ja da probam. Jel može sa maslinovim? Hoću da batalim ove hemikalije od pakovanja i krenem prirodno. To mi je uvek bilo najbolje. Čak i pranje kose kišnicom preporučujem. Kosa bude fantazija posle nje, u odnosu na našu tvrdu česmovaču. Evo odgovora: 5 farbi, covece. Kako se time manipulise?! Samo sam svratila na temu da bacim dobitnu kombinaciju homemade pakovanja za kosu: zumance, kvasac, pavlaka, maslinovo ulje. Vrlo sam zadovoljna. I da vam bacim jedan sajt: http://www.pioneerthinking.com/hair.html kucni recepti, dosta toga i koristim ili sam koristila i zvuci mudro. Pola doze- pa ja cu ga staviti u zumance i pavlaku to mi je baza. Ne znam sta da stavim mirisljavo u takva domaca pakovanja, moja kosa je problematicna zato sto povuce mirise, pa malo mirisem na mutjak sledeceg dana... Ne znam kako se esencijalna ulja mesaju sa kosom... i pavlakom Ili mozda kamilica, jebem li ga, moram na tu temu da eksperimentisem, ako neko ima neki savet/izvor informacija, dobrodosao je!
Phantom Killer Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 (edited) Ne znam sta da stavim mirisljavo u takva domaca pakovanja, moja kosa je problematicna zato sto povuce mirise, pa malo mirisem na mutjak sledeceg dana... Ne znam kako se esencijalna ulja mesaju sa kosom... i pavlakom svaka ti... najbolje kad mirises na sator... Edited October 17, 2008 by Phantom Killer
White Man Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 (edited) Ne moramo svi biti emo.Emotivan jesam, emo nisam. a sta je feniranje? Taj fazon. A kod mene je "A sta je to cesljanje?". Ne secam se kad sam zadnji put upotrebio cesalj. Kad te mama istuce fenom Moja mama mene tuce iskljucivo varljacom. Edited October 18, 2008 by White Man
Grob Bez Dna Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Taj fazon. A kod mene je "A sta je to cesljanje?". Ne secam se kad sam zadnji put upotrebio cesalj. ni ja se ne cesljam.
White Man Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Zato sto si celav ili...? Ma zezam se bre, cesalj je gay.
hypnos Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 ma bolje da se ceslja kosa nego da ti je posle sva zamrsena i da ne mozes proci rukom kroz kosu.
Ivan_Creed Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Kosa ako je duga se mora cesljati....
Grob Bez Dna Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Zato sto si celav ili...? Ma zezam se bre, cesalj je gay. pogledaj sliku u profilu, da l sam celus? inace, cesljanje je najveci gej.
vudun Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 aha, leči se. i to pod hitno, nema više vremena za čekanje
Phantom Killer Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 (edited) idi sisaj ocu kitu u pantalonama... Edited October 18, 2008 by Phantom Killer
Ајлин Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Ma imam jako jako dobru preporuku za kanu Nego, ovo me je zainteresovalo, kako si to tehnicki izvela? Jesi li se ti farbala sama ili si to radila u salonu? sve u salonu. nažalost devojka koja mi je to pravila je otišla iz srbije sad imam muškog frizera sa kojim se povremeno ne razumem ("dule raščupaj me nemoj da me feniraš..." i onda mi napravi lokne iz '70 da ličim na jbnu madonnu i to baš na thin lizzy koncert! d' umreš) ... @smorock - poslednjih godinu dana koristim keune i prezadovoljna sam, a ovu akrobaciju sa izlaskom iz crne sam radila sa revlonovim prelivima @shamandalie - koristila sam ja casting, ali davno davno ne znam da li im se tehnologija promenila, tada je bilo fantastičan kestenjasta boja konkretno je fenomenalna, ali sad bolje da proveriš sa nekim ko je to probao/la u skorije vreme Jel ima još neko problem da mu kosa podivlja kad padne kiša ili kad je velika vlažnost? naravno. bad hair day štagod da radim bolje da odustanem. a najbolje da izgužvam i malo se za promenu našminkam da se ne prepadnu ljudi na poslu obično me na bad hair days svi pitaju jesam dobro eto toliko očigledno drugačije izgledam
Mistress Burzum Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 naravno. bad hair day štagod da radim bolje da odustanem. a najbolje da izgužvam i malo se za promenu našminkam da se ne prepadnu ljudi na poslu obično me na bad hair days svi pitaju jesam dobro eto toliko očigledno drugačije izgledam Hahah isti slučaj. xD Još me nisu pitali da li mi je dobro ali po pogledima ljudi iz busa pretpostavljam da se pitaju da li mi je dobro :)
Metal King Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Imao sam jednom davno dugu kosu, milsim sa 10-9 godina.............. odmah sam se osisao jer sam izgledao k`o imbecil(a koto i nisam) i od tada se redovno na 1 sisam, evo sada mi je palo na pamet da pustim kosu
Ајлин Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 puštaj nego šta većina muških bolje izgledaju sa dugom nego sa kratkom kosom kratku kosu je muškarcima nametnuo dvadeseti vek, jer se ratovalo imale se vaške, pa iz praktičnih razloga. ono kad pogledaš, i žene (dobar deo) koje nose kratku kosu, čine to jer im je jednostavnije za održavanje .. umetnost je, naći idealnu dužinu i njome biti zadovoljan.. davnih dana imala sam do lakta i malo ispod, e TO je bilo preterano
Vuk Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Meni svi kazu da mi je bolej sa kratkom kosom, ali to nije metal
hypnos Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 ja sam imao do prije 4 dana dugu kosu i vise mi nije nikako izgledala i sad kada sam se osisao ne mogu ljudi da me prepoznaju
Fapril ethereal Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 ja sam imao do prije 4 dana dugu kosu i vise mi nije nikako izgledala i sad kada sam se osisao ne mogu ljudi da me prepoznaju marsh sa foruma!sramota!kako mozes? pokrij se po usima i sutiraj se u dupe! vise nisi dovoljno metal da bi postovao po YU metalu! kada bih odsekao kosu,otisao bi deo mene!
Recommended Posts